Αστρολογια 30/05 – 05/06 Προσοχη στις Αναταραξεις

zwdio-ixtheis-afroditi

Αστρολογια εβδομαδας απο 30 Μαιου εως 5 Ιουνιου

Άραγε πρέπει να παραμείνετε συγκρατημένοι ή να χαλαρώσετε λίγο τις άμυνές σας; Για αυτή την εβδομάδα η απάντηση είναι: και τα δύο.

Οι πλανήτες αυτή την εβδομάδα θα συνδυαστούν σε δύο αλληλεπιδρόμενους σχηματισμούς, ένα αποδοτικό Μεγάλο Γήινο Τρίγωνο και έναν αποπροσανατολιστικό Μεγάλο Μεταβλητό Σταυρό. Συγκεκριμένοι τομείς της ζωής θα κυλήσουν εξαιρετικά, ενώ κάποιοι άλλοι ενδέχεται να ψυχορραγούν αναγκάζοντάς μας να είμαστε ελαστικοί και να αναζητήσουμε πόρους, στήριξη και σταθερές λύσεις.

 

Το Μεγάλο Γήινο Τρίγωνο – που έχει και αισθητικά την εικόνα ενός τέλειου ισόπλευρου τριγώνου που σχηματίζεται από τρία ουράνια σώματα – θα είναι στην έξαρσή του την Πέμπτη 2 Ιουνίου. Οι παίκτες εδώ είναι η Σελήνη (που βρίσκεται στον λάτρη της ασφάλειας Ταύρο), ο διαισθητικός Δίας (που βρίσκεται στην σεμνή Παρθένο) και ο Πλούτωνας της στρατηγικής (που βρίσκεται στον Αιγόκερω).

zodia-taro-45

Επειδή και οι τρεις πλανήτες βρίσκεται σε ζώδια της γης, η προσοχή μας θα στραφεί σε θέματα που αφορούν τα υλικά αγαθά, όπως το χρήμα, τα υπάρχοντά μας, οι παραδόσεις και η ηθική. Όλοι όσοι έχουν δουλέψει σκληρά, θα φτάσουν επιτέλους στην κορύφωσή τους και θα απολαύσουν ένα απροσδόκητο κέρδος που τους αξίζει.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Η τύχη ευνοεί τον τολμηρό, γι’ αυτό η Πέμπτη είναι η ιδανική μέρα για να ποντάρετε, να παρουσιάσετε ή να θέσετε τον εαυτό σας για μια προαγωγή. Τώρα καλείστε να αναρωτηθείτε τι πραγματικά θεωρεί ο καθένας από εσάς πολύτιμο. Η εν λόγω μετάβαση μπορεί να μας βοηθήσει να το εμπλουτίσουμε, είτε να διασφαλίσουμε μια πιο σαφή αίσθηση σιγουριάς στην εργασία μας, τα εισοδήματά μας αλλά και άλλα περιουσιακά στοιχεία. Φυσικά τα μετρητά δεν είναι το μόνο νόμισμα. Ο τρόπος που σπαταλάμε τον χρόνο μας και τα άτομα με τα οποίο τον σπαταλάμε, ενδέχεται επίσης να λάβουν κάποια αναβάθμιση. Δώστε σε όσα θεωρείτε «αλάτι της ζωής» περισσότερη σημασία από όση σε «ό,τι λάμπει»!

Και ενώ το Μεγάλο Τρίγωνο μπορεί να μας επιφέρει κάποια ανακούφιση, μπορεί επίσης να μας κάνει και λίγο ανέμελους. Ενδέχεται να στραφούμε προς την ασφάλεια, την ευκολία και την άνεση, αντί να πιέσουμε τα όριά μας.

zwdia-agnh

Κάπου εδώ μπαίνει ο Μεγάλος Μεταβλητός Σταυρός, ο οποίος ενέχει πλανήτες που θα σχηματίσουν ένα σχεδόν τέλειο τετράγωνο στον ουρανό. Αυτό σημαίνει ότι αν θελήσετε να τραβήξετε γραμμές που να συνδέσουν τα αντικρινά ζευγάρια, θα σχηματίσετε έναν σταυρό. Η προειδοποίηση αυτής της φάσης είναι ότι δεν έχουμε να κάνουμε με μια ρόδινη, χαρωπή και χαριτωμένη συνάντηση.

Ο Μεγάλος Σταυρός μπορεί να είναι μάχιμος, ευέξαπτος και αλλοπρόσαλλος! Και εφόσον οι πλανήτες του βρίσκονται όλοι σε μεταβλητά ζώδια, θα υπάρξουν μέσα σε αυτή την εβδομάδα στιγμές που θα υπενθυμίσουμε στον εαυτό μας ότι η μόνη μας σταθερή, είναι η αλλαγή.

Ο Μεγάλος Σταυρός θα βρίσκεται στην έξαρσή του την Παρασκευή 3 Ιουνίου. Θα ενέχει τον Ήλιο και την Αφροδίτη στους εκκεντρικούς Διδύμους, να είναι σε αντίθεση με τον νευρικό Κρόνο από τον πνευματικό Τοξότη, και τον ομιχλώδη Ποσειδώνα από τους Ιχθύες να είναι σε αντίθεση τον εμμονικό Δία στην Παρθένο. Πώς να ισορροπήσουν όλες αυτές οι αντίθετες και συγκρουόμενες ενέργειες; Αφήστε τα πράγματα να κινηθούν, και κινηθείτε περισσότερο κι εσείς – σωματικά, συναισθηματικά, πνευματικά! Αυτός ο σταυρός μας κάνουμε μεγάλες και υπερβολικές αλλαγές.

zwdia-zodia-33

ο συνδυασμος του ζωδιου με τον ωροσκοπο σας

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Το πρωτο ραντεβου των ζωδιων

εσυ ποτε  εχεις γενεθλια ;

αδελφη ψυχη;;; καρμικες συναστριες 

Όχι άλλες αναβολές! Ακόμη και οι φάσεις κατάρρευσης, ενδέχεται να είναι ευλογία μεταμφιεσμένοι. Όταν τα πάντα φαίνεται να διαλύονται, ανοίγει μια πόρτα στις νέες πιθανότητες. Όπως έλεγε ο Λάο Τσε «Όταν αποχωρίζομαι αυτό που είμαι, γίνομαι αυτό που θα μπορούσα να είμαι».

Μέσα σε όλο αυτό τον αναβρασμό, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους το Σάββατο θα είναι σαν ένα φρέσκο αεράκι. Αλλά κι ένα γλυκό φιλί από τον Έρωτα, καθώς αυτή η σεληνιακή φάση συμπίπτει με τις μοίρες που η ρομαντική και καλλιτεχνική Αφροδίτη θα είναι στους Διδύμους. Όπου νιώθετε να κοπιάζετε πολύ, προσανατολιστείτε στη δύναμη της συνεργασίας. Άτομα με όμορες απόψεις θα ξεπετάγονται από παντού μέσα σε αυτή την εβδομάδα. Και με την κοινωνική Αφροδίτη παρούσα, μπορούμε να κάνουμε τέτοιες γνωριμίες σε εξόδους μας, σε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις αλλά και μέσα στον φιλικό μας κύκλο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Όσο αφορά την ρομαντική πτυχή, αυτή η νέα σελήνη θα μας θυμίσει τη σημασία να είμαστε οι καλύτεροι φίλοι με το ερωτικό ταίρι μας. Αν δεν βρίσκετε κάποια κοινά σημεία στην καθημερινότητά σας, δημιουργήστε τα τώρα! Ξεκινήστε μια κοινή απασχόληση, ένα σχέδιο που θα δουλέψετε μαζί ή προγραμματίστε κάτι για εσάς τους δύο και μόνο.

Ο σταθερός Κρόνος θα είναι αντίθετος σε αυτή τη νέα σελήνη, θυμίζοντάς μας να μην βιαστούμε να εμπλακούμε σε ομαδικές προσπάθειες. Όσο έντονοι κι αν εμφανίζονται κάποιοι σε κοινωνικές εμφανίσεις, μόνο ο χρόνος θα δείξει αν έχουν το σθένος και την αφοσίωση να υπερνικήσουν την ίδια τη γοητεία τους. Αφήστε τις επαφές να εξελιχθούν φυσικά. Να είστε σίγουροι ότι όσοι αξίζουν, θα αναδυθούν έτσι κι αλλιώς αρκετά σύντομα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00