Αστρολογια 30/07 Τελος στα Δακρυα

erwtikes-provlepseis-savvato-10-5

Αστρολογια Πρωτο Τεταρτο της Σεληνης στο ζωδιο του Λεοντα

Κυριακή, 30 Ιουλίου 

Ο Ήλιος στον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με την Σελήνη στον Σκορπιό. Οι φάσεις των τετάρτων σηματοδοτούν τις οριστικές αλλαγές. Αντιπροσωπεύουν ένα σημείο καμπής ή μια στιγμή αλήθειας.

Είμαστε στο μονοπάτι του λιονταριού και έχουμε μια μεθυστική συνάντηση με τον Σκορπιό. Το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στον Σκορπιό φέρνει στην επιφάνεια θέματα εμπιστοσύνης, όπως επίσης δύναμης και αγώνες για την κυριαρχία.

zodia-taro-45

 

Αυτή η φάση της Σελήνης είναι συνήθως πολύ ασταθής για τα συναισθήματα. Μπορεί να έχουμε την τάση να τσακωνόμαστε και να «τσιμπάμε» τον εαυτό μας. Ο Σκορπιός μπορεί να γίνει ένα φαύλο πλάσμα που μισεί τον εαυτό του με όξινη γλώσσα, οπότε προσπαθήστε να κρατήσετε αυτό το δηλητήριο υπό έλεγχο, ειδικά αν κατευθύνεται προς τα μέσα.

Παραδόξως και ακούσια, συχνά σκάβουμε βαθύτερα στο εγώ ως αντίδραση στην άφιξή του, όπως συμβαίνει με κακές σκέψεις για τον εαυτό μας, οι οποίες ενισχύουν το εγώ. Το μίσος για τον εαυτό είναι προϊόν του εγώ, αν και τείνουμε να τα σκεφτόμαστε με διαφορετικούς όρους.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Μαζί, ο Σκορπιός και ο Λέων μεταμορφώνουν. Έχουν ελάχιστα κοινά, εκτός από τη σκληρά σταθερή φύση τους. Ο Λέων είναι ο εγωκεντρικός πρίγκιπας του ζωδιακού κύκλου και ο Σκορπιός ο εσωστρεφής σκεπτόμενος με την μειωμένη πίστη στην ανθρωπότητα.

Πρέπει να επιλέξουμε συνειδητά να βγούμε από τη σκιά και να φτάσουμε στο φως σε αυτό το σημείο. Ο Σκορπιός δεν είναι από τη φύση του ελαφρύς. Έρχεται από τον Κάτω Κόσμο. Ο Σκορπιός γνωρίζει ότι ισχυροί δαίμονες μπορούν να υλοποιηθούν και να προκαλέσουν όλεθρο ανά πάσα στιγμή. Φοβάται ελάχιστα, εκτός από το να είναι να μην έχει δύναμη, και η τέχνη που έχει κατακτήσει είναι αυτή της άφεσης.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Εκλειψης Αυγουστου  2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ο Λέων κυβερνάται από τον Ήλιο, το κέντρο του ηλιακού μας συστήματος, και ο Σκορπιός από τον Πλούτωνα, τον πλανήτη που βρίσκεται πιο μακριά από το κέντρο. Φανταστείτε ότι ο Ήλιος και ο Πλούτωνας τεντώνουν τα χέρια τους πάνω από την τεράστια κοσμική απόσταση που υπάρχει μεταξύ τους και συναντιούνται σε κάποια απομακρυσμένη ζώνη του σύμπαντος. Μέσα σας υπάρχει μια εξίσου μεγάλη απόσταση που πρέπει να ξεπεραστεί. Το κέντρο των κέντρων στρέφεται προς τα άκρα. Αυτό πρέπει να συνδυάσουμε και να συμβιβάσουμε.

Όλοι υποβαλλόμαστε σε συνεχή μεταμόρφωση. Αυτό που θέλουμε και αυτό που λαμβάνουμε μπορεί να φαίνεται διαφορετικό, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Το μυαλό δεν είναι σχεδιασμένο για να το καταλαβαίνει αυτό. Μόνο το ανώτερο μυαλό μπορεί.

zwdia

Μια υψηλή σχέση δόνησης μεταξύ του λιονταριού και του σκορπιού μοιάζει με αυτή: αυτοπεποίθηση (Λέων) και ανανέωση μέσω της θεραπείας (Σκορπιός). Αυτό που αισθάνεστε δεν είναι ψευδαίσθηση και επιπλήττοντας τον εαυτός σας, λέγοντας του ότι οι ανησυχίες του είναι ασήμαντες ή κατασκευασμένες, αυτό δεν θα τις διαλύσει.

Μην απορρίπτετε τον πόνο σας, αλλά καλέστε τον, κρατήστε τον, αγαπήστε τον μέχρι να εκραγεί σε μικροσκοπικά, όμορφα θραύσματα. Διαλέξτε ανάμεσα στα θραύσματα, τα δάκρυα και τον πόνο και θα διαπιστώσετε ότι όλα αποτελούν μέρος μίας μαζικής κοσμικής θεραπείας.

Συνδεθείτε, ανοίξτε το τσάκρα του λαιμού σας. Αντισταθείτε στην επιθυμία να μείνετε στα άσχημα. Αγκαλιάστε την αβεβαιότητα. Εμπιστευθείτε το αόρατο. Δεν είναι ούτε προνόμιο ούτε βάρος μας να γνωρίζουμε τι θα ακολουθήσει. Μην υποθέτετε τίποτα! Οι αδυναμίες σας καίγονται για να γίνουν αυτοπεποίθηση!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot