Αστρολογια 31/03-01/04 Νεες Ευκαιριες και Ξεκαθαρισματα

sxeseis-kerdise-pisw

Αστρολογια 31 Μαρτίου – Ο Ερμής μπαίνει στον Ταύρο (Μέχρι τις 20 Απριλίου)

Οι σκέψεις, η επικοινωνίας και η ανάλυση λειτουργούν καλύτερα όταν είστε προσεκτικοί και μεθοδικοί κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης.

Η νοητική σας στάση και επίγνωση μπορεί να είναι κάπως σοβαρή και συντηρητική – ή προσγειωμένη, χαλαρή και να στηρίζεται στην απλή ευχαρίστηση. Οι αντιλήψεις σας μπορεί να διαμορφώνονται λίγο πιο αργά και ίσως χρειαστεί να ψάξετε λίγο περισσότερο χρόνο για να βρείτε τις σωστές λέξεις.

 

Αλλά μπορεί επίσης να έχετε αυξημένη ικανότητα να απολαύσετε και να εκτιμήσετε τις εμπειρίες σας περισσότερο και μπορεί να είναι μια στιγμή που θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να επαναφορτίσετε τις ψυχικές μπαταρίες σας. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι το ένστικτό σας και οι αισθητικές σας εμπειρίες σας δίνουν περισσότερες πληροφορίες από ότι οι συνειδητές σκέψεις σας.

zodia-taro-45

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να σχεδιάσετε το πώς θα πραγματοποιήσετε τις ιδέες που ξεπήδησαν από τη φαντασία σας τις τελευταίες εβδομάδες. Πάρτε τις καλύτερες ιδέες, αντιλήψεις και λόγια σας και σπείρετε τα σαν σπόρους. Στη συνέχεια, παρακολουθήστε τα να μεγαλώνουν με την πάροδο του χρόνου.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

01 Απριλίου – Η Μεγαλύτερη Αποσταση Ερμή – Ήλιου (στον Ταύρο)

Ο Ερμής φτάνει στη μέγιστη αποσταση  του από τον Ήλιο σήμερα, που σημαίνει ότι είναι όσο πιο μακριά από τον Ήλιο μπορει να παει . Αυτό συμβαίνει αφού τελειώσει την ανάδρομη πορεία του ο Ερμής και λίγες μέρες πριν φύγει από την Ανάδρομη σκιά.

Οι σκέψεις, η επίγνωση και η λήψη αποφάσεων τείνουν να είναι πιο σαφή και η διαδρομή σας προς τα εμπρός μπορεί να είναι πιο εύκολα ορατή. Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε τις πληροφορίες και τη γνώση που συγκεντρώσατε το τελευταίο δίμηνο και να οριστικοποιήστε σχέδια βρίσκοντας τον καλύτερο τρόπο να τις αξιοποιήσετε. Αν νιώθατε μπερδεμένοι ή απογοητευμένοι κατά τη διάρκεια της ανάδρομης περιόδου, τα πράγματα μπορεί να βγάζουν περισσότερο νόημα τώρα. Ας είναι μια εποχή νέας οπτικής και ευαισθητοποίησης.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768