Αστρολογια 31/05 Ρεαλιστικοι Ερωτες

astrologia-eksagwno-ari-ermi

Αστρολογια  31 Μαΐου – Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης ( Διδύμους / Λέων)

Συμπεριλαμβανομένων μιας ημέρας ή δύο πριν και μετά από τη σημερινή, αυτή μπορεί να είναι μια περίοδος που οι ευκαιρίες έρχονται στο δρόμο σας.

Η ανάληψη δράσης μπορεί να έχει αποτελέσματα ή επιπτώσεις που φτάνουν μακρύτερα από ό,τι περιμένετε. Μπορεί να νιώθετε πιο ενεργητικοί, παρακινημένοι ή παθιασμένοι απ’ ότι συνήθως και, ως εκ τούτου, να σας είναι πιο εύκολο να προχωρήσετε τα σχέδια σας.

 

Με τον ίδιο τρόπο, αν μετακινήσετε το σώμα σας και κάνετε βήματα προς αυτά που θέλετε, τα κίνητρα και η ενέργεια μπορεί να έρθουν προς το μέρος σας για να σας βοηθήσουν να συνεχίσετε. Με άλλα λόγια, η κίνηση της φυσικής σας ενέργειας μπορεί να προωθήσει την κίνηση, διανοητικά και συναισθηματικά.

zodia-taro-45

Να θυμάστε ότι αυτή θα μπορούσε να είναι κάθε είδους ενέργεια – όχι μόνο θετικά βήματα, αλλά και οργή, εχθρότητα, εκδικητικότητα και απόρριψη. Χρησιμοποιήστε αυτή την ευκαιρία με σύνεση.

zodia-astra-tarot

Αστρολογια 01 Ιουνίου – Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο ( Κριό / Τοξότη)

Σταθερότητα στις σχέσεις και στα οικονομικά, χαρακτηρίζουν αυτή την όψη. Έχετε αυξημένη ικανότητα να είστε πειθαρχημένοι σχετικά με τις δαπάνες σας και να επενδύσετε στη σκληρή δουλειά σας για να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας. Η ικανότητά σας να κατανοείτε τα σταθερά, ρεαλιστικά γεγονότα θα σας βοηθήσει να επιλέξετε με σύνεση στις επενδύσεις σας, τόσο τα χρήματα, όσο και την αλληλεπίδραση με τους άλλους.

Η δέσμευση και η δομή είναι πιο εύκολο να επιτευχθούν και να αγκαλιάσουν την αλλαγή ή την ανάληψη ρίσκων. Η αυτοεκτίμηση μπορεί να επωφεληθεί τώρα επειδή είστε λιγότερο διατεθειμένοι να ενδώσετε σε εναλλαγές της διάθεσης σας.

zwdia

Ωστόσο, αν είστε επιρρεπείς στην κατάθλιψη, ίσως να πρέπει να είστε προσεκτικοί να μην γίνετε τόσο γειωμένοι και σταθεροί, ώστε να χάσετε την επαφή με την αίσθηση της ελπίδας και των δυνατοτήτων σας.

Είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε συγκεκριμένα βήματα προόδου σε θέματα που αφορούν την ομορφιά, την αγάπη, την αρμονία και την ισορροπία. Κρατήστε τις απολαύσεις σας απλές και ταπεινές για το μέγιστο όφελος.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia