Αστρολογια 31/07 – 06/08 Υποθέσεις της Καρδιάς

erwtiki-astrologia

Αστρολογια ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 

Τη Δευτέρα ο Ιούλιος αποχαιρετά το 2017, με την Αφροδίτη της αγάπης να αλλάζει ταχύτητα. Από τους ανέμελους και άτακτους Διδύμους, θα περάσει στον ευαίσθητο και συναισθηματικό Καρκίνο μέχρι τις 26 Αυγούστου.

Ο Ιούλιος μπορεί να συνοδεύτηκε από πικάντικη ποικιλία. Από τη νέα εβδομάδα όμως, θα αρχίσουν να επικρατούν οι λέξεις «βολικό» και «προβλεπόμενο» – με ένα ναζιάρικο κλείσιμο του ματιού!

 

Όσο η Αφροδίτη θα χαλαρώνει στον Καρκίνο, η αποπλάνηση θα συνοδεύεται με προτάσεις ασφάλειας. Θα έχετε επιτυχίες αν πείτε «θες να συζήσουμε;», «άδειασα ήδη ένα συρτάρι για σένα», «η μαμά μου ανυπομονεί να σε γνωρίσει» κλπ… Το πιο σημαντικό είναι ότι θα ισχύει η όποια πρόταση!

zodia-taro-45

Μάλιστα όσο αφορά μαμάδες, αδέλφια, ξαδέλφια, λοιπούς στενούς του κύκλου σας αλλά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα γίνουν τώρα άριστες προξενήτρες! Οι προτάσεις που θα γίνουν θα αποφέρουν αποτέλεσμα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν επανενώσεις με εφηβικούς έρωτες ή γείτονες που δεν είχατε προσέξει ως τώρα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Η ατμόσφαιρα γίνεται συναισθηματική σε αυτή την εποχή του Καρκίνου, που την χαρακτηρίζει η φωλιά για αδέσμευτους και μη. Το καβούρι κυβερνά το οικιακό περιβάλλον, η Αφροδίτη είναι η ωραιολάτρης του σύμπαντος. Αν θέλετε να προσελκύσετε τον έρωτα, είναι η ιδανική στιγμή για να δοκιμάσετε κάποιες από τις συμβουλές του Φενγκ Σούι.

Ενισχύστε τη γωνία της αγάπης στους χώρους σας, με ρομαντικά στοιχεία. Τοποθετήστε διακοσμητικά σε ζευγάρια σε διάφορα σημεία του σπιτιού, για να έλξετε τη συντροφικότητα. Φροντίστε να είναι το κρεβάτι σας προσβάσιμο και από τις τρεις πλευρές του. Ακόμη κι αν δεν αποζητάτε κάτι σοβαρό, ας κάνετε το καθιστικό σας βολικό και χαρωπό και φιλόξενο.

Για τους δεσμευμένους, η περίοδος αυτή ενδείκνυται για να περάσει το ζευγάρι χρόνο στο σπίτι. Μετατρέψτε την εστία σας σε μια ρομαντική αλλά και σέξι φωλιά, με χαλάρωση, με ανακαίνιση του σπιτιού, με μαγειρέματα από κοινού, με δημιουργικές δραστηριότητες μόνο για δύο!

zwdia-fotia

Την Πέμπτη 3 Αυγούστου ο ριζοσπάστης Ουρανός θα ξεκινήσει την ετήσια ανάδρομη πορεία του, που θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Ιανουαρίου του 2018. Ο Ουρανός είναι ο κυβερνήτης της κοινωνίας, της τεχνολογίας και των επιστημών, γι’ αυτό η αλλαγή πορείας του θα είναι κάλεσμα για ευρύτερο ακτιβισμό ή το νανούρισμα για να αποκοιμηθούν οι μάζες. Από το 2011 μέχρι το 2019 η πορεία του Ουρανού διαγράφεται μέσα στον μανιώδη και εύφλεκτο Κριό, προκαλώντας παγκόσμιες ανακατατάξεις – για το καλό και το κακό.

Έχει σημειωθεί ταχύτατη πρόοδος αλλά και σοκαριστικά βίαιες συγκυρίες. Την πρώτη μέρα που ο Ουρανός μπήκε στον έκρυθμο Κριό – 11 Μαρτίου 2011 – τσουνάμι σάρωσε την Ιαπωνία που επέφερε μέχρι πυρηνική έκρηξη .

zwdia

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Θα μπορούσε άραγε να γίνει η ατμόσφαιρα λιγότερο μαχητική; Ο Ουρανός της κοινοκτημοσύνης έχει μια αύρα του 1960, έχει τη δυναμική να ενώνει τον κόσμο με γνώμονα την αγάπη. Εξουσιάζοντας την τεχνολογία και την καινοτομία, μπορεί να θαμπώνει πλέον η γραμμή ανάμεσα στον «ρεαλισμό» και την «πραγματικότητα», όμως η ανάδρομη πορεία του Ουρανού θα υπενθυμίσει σε όλους την αξία των παραδοσιακών δεσμών.

Ακόμα και η σεξουαλική επαφή μπορεί να ξαναβρεί την ουσιαστική σαρκική της ένωση, αντί να αφορά φωτογραφικά στιγμιότυπα για προβολή σε κοινωνικά δίκτυα ή εικονικές σχέσεις με άτομα που δεν έχετε συναντήσει ποτέ!

zwdia-zodia-tarw

Χωρίς κρίσεις και επικρίσεις, αυτή η ανάδρομη διαδρομή θα έχει την τάση να απομακρύνει τους παθιασμένους με την τεχνολογία από τις οθόνες τους, για να τους στρέψει στη θέρμη μιας αγκαλιάς και στη ρεαλιστική κοινωνική συνύπαρξη. Είναι πιθανό να έρθετε ξανά σε επαφή με ομάδες και παρέες που σας γέμιζαν παλαιότερα.

Όμως μην θυσιάσετε την ατομικότητά σας για το «ομαδικό καλό» – η νοοτροπία της αγέλης μπορεί να σας παρασύρει εκτός πορείας. Είναι σημαντικό να διατηρήσετε την κριτική σας σκέψη μπροστά σε κάτι ευγενή πίεση. Όπως λένε, «ο δρόμος για την κόλαση είναι στρωμένος με καλές προθέσεις»…

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις