Αστρολογια 6 – 9/05 Καρμικες Επανασυνδεσεις;

zwdia-erwtikes-22-7-14

Αστρολογια 6- 9/05 Καρμικες Επανασυνδεσεις;

6 Μαΐου – Ο Ήλιος σε Τρίγωνο με τον Πλούτωνα 

Η αίσθηση του σκοπού σας είναι ισχυρή αυτή τη στιγμή, καθώς έχετε τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε βαθύτερα επίπεδα ενέργειας και αποφασιστικότητας.

Η προσωπικότητα σας είναι πιθανό να είναι πιο δυναμική τώρα, γεγονός πολύ καλό αν χρειάζεστε να κάνετε μια δυνατή εντύπωση, αλλά πιθανότατα όχι τόσο καλό αν πρέπει να χειριστείτε καταστάσεις που απαιτούν διακριτικότητα ή λεπτότητα. Η ικανότητα σας να βλέπετε κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων είναι ιδιαίτερα καλή και μπορεί να είναι δυνατό να ξεθάψετε μυστικά ή να μπείτε στον πυρήνα ασυνείδητων μοτίβων συμπεριφοράς (δικών σας ή άλλων).

zodia-taro-45

Είναι μια περίοδος που η προσωπική σας παρουσία θα είναι ιδιαίτερα έντονη, οπότε πρέπει να θυμάστε πως το λιγότερο είναι πάντα περισσότερο υπό αυτή την όψη. Είναι μια εποχή που μπορεί ξαφνικά να βρείτε το θάρρος να ξεχωρίσετε και να διεκδικήσετε την προσωπική σας δύναμη σε κάποια κατάσταση που τη νιώθατε υπερβολική ή αποθαρρυντική.

Από την άλλη, αν ακόμα παλεύετε για να μάθετε πώς να ελέγχετε την δύναμη σας, χωρίς να χρησιμοποιείτε πυρηνικές βόμβες για να κάνετε τους άλλους να κατανοήσουν αυτό που λέτε, μπορεί να νιώθετε κάπως συγκλονισμένοι ή αποθαρρυμένοι από αυτή την όψη. Σε αυτή την περίπτωση, κάντε μικρότερα βήματα και μην προσπαθείτε να σπρώξετε το ποτάμι.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

9 Μαΐου – ο Ερμής σε Τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης  

Σήμερα και ως και δύο ημέρες πριν και μετά από αυτή την ημερομηνία, τα πράγματα μπορεί να αρχίσουν να βγάζουν νόημα. Αυτά που διαβάζετε, ακούτε και παρατηρείτε μπορεί να είναι πιο σαφή και η ικανότητα σας να τα εκφράσετε με λόγια μπορεί να σας βγαίνει πιο εύκολα.

Μπορεί να εντοπίσετε και να καταλάβετε πως θα χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία, τις ικανότητες, τα πλεονεκτήματα και τις ιδέες που θα σας φέρουν πιο μπροστά στο δρόμο σας προς οποιαδήποτε κατεύθυνση και αν έχετε επιλέξει να ακολουθήσετε. Ωστόσο, ένα τεστ πραγματικότητας στο κατά πόσο είναι σοφό να πράξετε σύμφωνα με αυτές τις ιδέες και τα πλεονεκτήματα, μπορεί να είναι καλή ιδέα.

zodia-astra-tarot

9 Μαΐου – Η Αφροδίτη σε Εξάγωνο με τον Ποσειδώνα 

Η καλλιτεχνία, ο ρομαντισμός, η δημιουργικότητα και η πίστη, έχουν τη δυνατότητα να ρέουν ελεύθερα τώρα. Η Μούσα της δημιουργίας ψιθυρίζει στο αυτί σας, αν και πάλι θα χρειαστεί να κουνήσετε και τα δικά σας χέρα για να μετατρέψετε σε πραγματικότητα αυτά που σας λέει. Κοινωνικά και ερωτικά, τα πράγματα θα ρέουν ομαλά και ακόμα και λίγο μαγικά, οπότε φροντίστε να είστε ξεκάθαροι με τον εαυτό σας για αυτά που θέλετε.

Αυτή, μπορεί να είναι μια εποχή ευλογίας και αφθονίας (σε όλους τους τομείς της ζωής)… αλλά υπάρχει επίσης και το ρίσκο του να ξοδέψετε περισσότερα από όσα έχετε και να είστε υπέρ – αισιόδοξοι στις υποθέσεις σας σχετικά με τα λεφτά και τις σχέσεις. Η φυσική σας ομορφιά και ζεστασιά μπορούν να βγουν στην επιφάνεια υπό αυτή την όψη, αλλά μην την ξοδέψετε μόνο για να δημιουργήσετε μια μάσκα αίγλης και γοητείας. Αφήστε την ουσία της εσωτερικής σας ομορφιάς και του αγνού πνεύματος σας να λάμψουν μέσα από την εμφάνιση σας και τους τρόπους σας!

zwdia