Αστρολογια 6/5 Ερωτικες επιπτώσεις

miniaies-erwtikes-zwdio-tayros

Αστρολογια Σούπερ Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 6 Μαΐου 2016

Ακόμα μια Σούπερ Σελήνη. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο είναι ένα γήινο φιλί, δύο καρδιές που χτυπούν σαν μία. Φανταστείτε μια κατοικία βαθιά μέσα στο δάσος: πράσινη φυλλώδης βλάστηση, λαμπερά φρούτα, μια ρόδινη ανάσα. Καρδιά, μυαλό και πνεύμα συνυφασμένα με όλα τα ζωντανά νήματα, μια αίσθηση αιώνιας ηρεμίας στο σώμα.

Η κατάλληλη πρόθεση για αυτή τη Νέα Σελήνη είναι: να είμαστε ευγνώμονες για αυτά που έχουμε. Αυτή είναι η βαθύτερη ουσία – πραγματική εκτίμηση για την πληρότητα που πηγάζει ασταμάτητα και τέλεια από το κέντρο των κέντρων.

Ο Ταύρος είναι πεισματάρης και ακριβής, ακόμα κι αν δεν γνωρίζει όλα τα γεγονότα. Ή ίσως και να τα γνωρίζει, αλλά διαφωνεί έτσι κι αλλιώς, μόνο και μόνο επειδή μπορεί. Οι Ταύροι με αυτό – επίγνωση ακτινοβολούν βαθιά ζεστασιά, ειρήνη και ευχαρίστηση, τρώνε το γλυκό καρπό της εσωτερικής αφθονίας και της ευημερίας καθώς ήσυχα και άνετα βαδίζουν μαζί της.

zodia-taro-45

Αφεθείτε στο φωτεινό, γεμάτο συναίσθημα που μόνο ο Ταύρος μπορεί να προσφέρει. Το πραγματικό σπίτι και ο πλούτος αναβλύζει από μέσα μας. Αν αναζητάτε την ευτυχία και την άνεση στον εξωτερικό κόσμο, θα ανακαλύψετε αναπόφευκτα ότι το μόνο που αντιλαμβάνεστε είναι απλώς μια αντανάκλαση του πραγματικού Εαυτού. Από τον μεγάλο ποιητή Rumi: “Μην ανησυχείτε για τα παροδικά πράγματα. Σκεφτείτε πώς ζουν τα ζώα. ”

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Και τώρα αρκετά με την ποίηση. Ώρα για τις πραγματικές επιπτώσεις.

Στην Νεα  Σελήνη στον Κριό μιλήσαμε για τη ζωή σαν να «χύνεται φρέσκο μπετό». Ακούστε προσεκτικά τώρα, γιατί το μπετό τώρα αρχίζει και σταθεροποιείται.

Ο κύκλος του Κριού μας ανάγκασε να σχεδιάσουμε τα περιγράμματα του τι θέλουμε και που ακριβώς θέλουμε να πάμε. Ακόμα και αν δεν το νιώθετε έτσι, έχετε διαλέξει μια κατεύθυνση – συνειδητά ή όχι.

Κοιτάξτε μέσα στον εαυτό σας ακόμα μια φορά πριν ξεκινήσετε να περπατάτε. Σταθείτε μπροστά στον καθρέφτη σας και πείτε δυνατά τις προθέσεις σας. Πρέπει να μπορούμε να το κάνουμε αυτό, νιώθοντας μόνο ευτυχία για αυτά που λέμε – όχι φόβο, ή δισταγμό, ούτε στο ελάχιστο.

zwdia-agnh

Είναι απολύτως απαραίτητο να παραμείνουμε γειωμένοι στη διαίσθησή μας. Εάν αισθάνεστε ανυπόμονοι, αναρωτώμενοι πότε τα πράγματα θα ξεκινήσουν, μια ακόρεστη ανησυχία στην βάση της ψυχής σας – αυτά είναι σημάδια που σημαίνουν πως πρέπει να κινηθείτε και μάλιστα να κινηθείτε γρήγορα. Η ενέργειας της Γης είναι πράγματι βαριά. Μόλις ο τεράστιος ταύρος καταρρεύσει με ένα ισχυρό αναστεναγμό πάνω της, καλή τύχη σηκώνοντας την και πάλι.

Εάν αισθάνεστε αυτό το βάρος ήδη, να ξέρετε ότι αυτό είναι μόνο η αρχή. Δεν θέλω να σας φοβίσω, απλά θέλω να σας παρακινήσω να εμπιστευθείτε τον εαυτό σας. Τα Νέα Φεγγάρια μας βοηθούν να καθαρίσουμε και να ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή. Δεν θα είναι τόσο εύκολο όσο στην Νέα Σελήνη του περασμένου μήνα, αλλά σίγουρα δεν θα είναι αδύνατο και το Σύμπαν θα μας υποστηρίζει επ’ αόριστον, το υπόσχομαι. Για εκείνους που αισθάνονται σαν ανάγκη ψυχής την κολοσσιαία μετατόπιση, μην φοβάστε.

Διαβαστε το  αναλυτικο ΕΡΩΤΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ  Μαιου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia