Αστρολογικά Συνοικέσια για το Καλοκαίρι

imerisies-21314

Αστρολογικά Συνοικέσια για το Καλοκαίρι

Όλα δείχνουν τον δρόμο της Αγάπης για τους Καλοκαιρινούς μήνες. Η Αφροδίτη στις καλύτερες τις όψεις με τον Ερμή και τον Άρη, θα δώσουν σε όλα τα ζώδια αυτό που πραγματικά τους αξίζει. Μόνοι, χωρισμένοι, εργένηδες, δεσμευμένοι, θα δουν την αισθηματική τους ζωή να ξεκαθαρίζει.

 

Για όλα τα ζώδια:

Κριός: Πολλά είναι αυτά που έχουν συμβάλει στην απογοήτευση την ερωτική σας. Μέσα σε όλα αυτά και ο επιπόλαιος χαρακτήρας σας, που δεν αφήνει ποτέ περιθώρια για εξέλιξη. Οι μέρες γύρω από την πανσέληνο, θα σας φωτίσουν με αποτέλεσμα να δείτε τι τελικά σας ταιριάζει.
Ερωτικό διάστημα:10-14 Ιουνίου

zodia-taro-45

Ταύρος: Αλλάζουν τα πάντα. Ο μήνας των Διδύμων, σας δίνει τις ευκαιρίες για να επεκτείνετε τις κοινωνικές σας συναναστροφές, εσείς οι αδέσμευτοί και μέσα από εκεί να εντοπίσετε κάτι ενδιαφέρον, αλλά και να σας εντοπίσουν! Αυτοί που είναι σε μόνιμη σχέση, μέχρι το τέλος του Καλοκαιριού θα μιλήσουν για δέσμευση.
Ερωτικό διάστημα: 11 – 19 Ιουνίου

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Δίδυμοι: Πρέπει να αντιμετωπίσετε τα άτομα που σας κουράζουν. Δεν θα συνεχιστεί ο μήνας σας, με αυτές τις προδιαγραφές. Ανανεωθείτε μέσα από τους ανθρώπους που σας στηρίζουν. Οι μέρες μέχρι και τα τέλη του Ιουνίου, σας φέρνουν μπροστά σε καινούργιο κόσμο που θα σας διορθώσει την ψυχολογία. Αυτό και για τους ελεύθερους και για τους δεσμευμένους.
Ερωτικό διάστημα: 05 – 12 Ιουνίου

Καρκίνος: Οι καθυστερήσεις και τα εμπόδια, που υπήρχαν θα απομακρυνθούν, και εσείς θα μπορέσετε να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Αν αυτό είναι να φέρετε και πάλι στην καθημερινότητα σας, έναν ιδιαίτερο άνθρωπο, μέχρι να έρθει ο Ήλιος στο ζώδιο σας, θα το έχετε καταφέρει.
Ερωτικό διάστημα: 08 -11 Ιουνίου

tarw-taro-xartomanteia

Λέων: Αναζητήστε για αυτό το Καλοκαίρι κάτι διαφορετικό, και σίγουρα πιο κοντά στις δικές σας προδιαγραφές. Τα λάθη του παρελθόντος, δεν έχουν καμία θέση στο παρόν, αλλά και ούτε οι σχετικές επιστροφές σε άτομα που έχουν δείξει τις προθέσεις τους, και σας απογοήτευσαν
Ερωτικό διάστημα: 11 – 18 Ιουνίου

Παρθένος: Έχετε πάρα πολλές ασχολίες, που σας κρατάνε μακριά από τα όνειρα σας, στον αισθηματικό τομέα. Το καλύτερο διάστημα για εσάς, είναι από τα μέσα του Ιουνίου και μέχρι την εποχή των γενεθλίων σας, που μπορείτε να διορθώσετε σχέσεις, αλλά και παγωμένα συναισθήματα.
Ερωτικό διάστημα: 14 – 20 Ιουνίου

Ζυγός: Ροκανίζετε τον χρόνο με ανούσιες δραστηριότητες, αλλά και άτομα που δεν έχουν τίποτα κοινό με εσάς. Αναμένετε να σας θυμηθεί κάποιος από το παρελθόν. Μέχρι τότε μην κλείνετε τα μάτια σε αξιόλογες γνωριμίες και ανθρώπους, που ζητούν να σας προσφέρουν κάτι διαφορετικό. Οι εν σχέση, ίσως να καταφέρουν να δεσμευτούν, πριν λήξει το Καλοκαίρι.
Ερωτικό διάστημα: 17 – 21 Ιουνίου

Σκορπιός: Είστε κολλημένοι με ένα συγκεκριμένο μοτίβο ανθρώπων και δεν λέτε να το αλλάξετε. Αντιλαμβάνεστε ότι δεν σας ταιριάζουν, αλλά το σκορπίσιο αίμα σας, τείνει να επιμένει. Οι μέρες μετά τις 20-06, είναι αστρολογικά ευνοϊκές, για να έλθετε μέσα σε κύκλους που θα σας ανοίξουν τους ορίζοντες.
Ερωτικό διάστημα: 19 – 22 Ιουνίου

Τοξότης: Η διαλλακτικότητα σας είναι στο μηδέν. Είσαστε τόσο απόλυτοι αυτό το διάστημα, που σίγουρα δυσκολεύετε και την ζωή του συντρόφου σας. Ότι και αν σας ενοχλεί, μην το αφήσετε να σας χαλάσει το Καλοκαίρι και τις διακοπές σας. Επίσης, οι αδέσμευτοι, έχουν την τύχη ενός μεγάλου έρωτα μέσα στον Ιούλιο.
Ερωτικό διάστημα: 12 -20 Ιουνίου

Αιγόκερως: Βάλτε σε όλα μια ιεραρχία. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και η προσωπική σας ζωή, που έχει πορεία πτώσης. Έχετε αντέξει πολλά, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας βγάζει τον άσχημο εαυτό σας. Οι σχέσεις που θα περάσουν στην εποχή του Λέοντα, θα οδεύσουν και στην δέσμευση.
Ερωτικό διάστημα: 09 – 11 Ιουνίου

Υδροχόος: Είναι γνωστό ότι σας ενδιαφέρει κάποιο άτομο, που στο τώρα έχετε επικοινωνιακά απομακρυνθεί. Όποιος και να έφταιγε, θα ήταν λάθος να προσπαθήσετε να το πλησιάσετε και να επαναλάβετε τα γεγονότα του παρελθόντος. Ίσως να δοκιμάσετε κάτι άλλο, που ξέρετε ότι θα το γοήτευε. Το Καλοκαίρι προβλέπεται ανατρεπτικό.
Ερωτικό διάστημα: 18 – 23 Ιουνίου

Ιχθείς: Η αδυναμίες οι αισθηματικές, που έχετε είναι και αυτές που τελικά δεν σας επιτρέπουν να προχωρήσετε την ζωή σας σε κάτι πιο θετικό. Έχετε την τάση να κολλάτε με άτομα, και μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, αντιλαμβάνεστε ότι δεν ήταν για εσάς. Από τις 17-06, πολλά τα αλλάξουν και θα σας ενεργοποιήσουν.
Ερωτικό διάστημα: 20 – 25 Ιουνίου