Αστρολογικά συνοικέσια Ιούλιος 2016

erwtikes-9314

Αστρολογικά συνοικέσια Ιούλιος ‘16

Ο νέος μήνας Ιούλιος έρχεται και αποδίδει ευκαιρίες σε όλα τα αισθηματικά ζητήματα. Επανασυνδέσεις και διαζύγια, είναι στο πρόγραμμα των ερχόμενων εβδομάδων.

Πιο αναλυτικά:

Όλοι οι Κριοί και οι Ιχθείς έχουν στην διάθεση τους, μέχρι την πανσέληνο του Ιουλίου, για να ορίσουν τα χρονικά όρια που θα αναμένουν τις απαντήσεις από το άτομο που τους ενδιαφέρει. Είσαστε από τα πιο ευνοημένα ζώδια των επόμενων εβδομάδων.
Τυχερές ημερομηνίες: 12 και 23 Ιουλίου
Ερωτική ζωή: ***-***

zodia-taro-45

 

Για τους Καρκίνους και τους Τοξότες, που είναι σε σοβαρές σκέψεις για επανασύνδεση, ίσως και να το καθυστερήσουν μέχρι τα τέλη του Ιουλίου. Αυτό θα δώσει και την ευκαιρία για παραπάνω ανάλυση και αποφάσεις.
Τυχερές ημερομηνίες: 05 και 19 Ιουλίου
Ερωτική ζωή:**-***

Οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι έχουν ήδη καταφέρει, να ισορροπήσουν την προσωπική με την επαγγελματική τους ζωή, που μέχρι τώρα τις είχαν μπερδέψει, με καταστρεπτικές συνέπειες. Τα καλύτερα είναι μπροστά σας, άρα κάντε τα πλάνα σας.
Τυχερές ημερομηνίες: 09 και 25 Ιουλίου
Ερωτική ζωή:***-**

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Οι αντοχές των Διδύμων και των Λεόντων έχουν πια τερματιστεί. Χωρισμοί και επανενώσεις, λόγια και υπερβολές, που μπλέκονται δεν θα πρέπει να συνεχιστούν και στον μήνα του Καρκίνου. Μην επιτρέψετε βαρετές επαναλήψεις.
Τυχερές ημερομηνίες: 18 και 26 Ιουλίου
Ερωτική ζωή:****-*

Τα εμπόδια για τους Παρθένους και Σκορπιούς θα απομακρυνθούν από τις προσωπικές και τις επαγγελματικές τους επιδιώξεις. Ακόμη και αυτοί που καρτερούν μια απάντηση, θα την έχουν και θα είναι και θετική. Αν αυτό είναι σε αισθηματική υπόθεση μην βιαστείτε, να ανταπαντήσετε, πάρτε τον χρόνο σας,
Τυχερές ημερομηνίες: 10 και 15 Ιουλίου
Ερωτική ζωή:****-*

Η μοναξιά αυτήν την εποχή Τοξότες, σας ταιριάζει. Έχετε βγει μέσα από μια θάλασσα προβλημάτων πάσης φύσεως και το μόνο που αποζητάτε πια είναι την εσωτερική σας γαλήνη. Αν αυτό λέγεται μπόλικη ψυχαγωγία και μοναχικές διακοπές, τότε απλά τολμήστε το .
Τυχερές ημερομηνίες: 03 και 20 Ιουλίου
Ερωτική ζωή: **-***

Οι περισσότεροι Ζυγοί και Υδροχόοι, επιθυμούν να περάσουν ένα ανέμελο Καλοκαίρι. Πολλές οι επαγγελματικές επιτυχίες, που θα σας αποστάσουν το μυαλό από έρωτες και αισθήματα. Από τις 12 του Ιουλίου και ύστερα, πιθανόν ιστορίες του παρελθόντος θα σας ψάξουν.
Τυχερές ημερομηνίες: 06 και 21 Ιουλίου
Ερωτική ζωή: *-****