Αστρολογικά συνοικέσια για μόνους και χωρισμένους!

gamos-kfyres-alitheies

Αστρολογικά συνοικέσια για μόνους και χωρισμένους!

Το Φθινόπωρο έχει έρθει …και προκαλεί με έναν ανάδρομο Ερμή σε καρμικές όψεις με την Αφροδίτη. Αυτό για όλο το επόμενο χρονικό διάστημα και ίσως και μέχρι τα τέλη του έτους, να φέρει πιο κοντά παλιές αγάπες …αλλά και νέους – άγνωστους ανθρώπους που θα αγαπηθούν σε μικρό χρονικό διάστημα.

Για όλα τα ζώδια :

 

Για τους Τοξότες που έχουν μείνει καιρό μόνοι τους, θα έρθουν καινούργιοι και συμβατοί έρωτες που θα τους δέσουν μέσα σε μεγάλες αγάπες. Κάτι ανάλογο θα βιώσουν και οι Αιγόκεροι, που θα βρεθούν ανάμεσα σε πολλές και διαφορετικές προτάσεις που σίγουρα θα τους φτιάξουν και την ψυχολογία.
Μεγάλη εύνοια με ζώδια του Νερού

zodia-taro-45

Εσείς οι λαοφιλείς Δίδυμοι και οι αριστοκρατικοί Λέοντες, είστε από τους πιο τυχερούς της εποχής και μέχρι τα τέλη του Σεπτεμβρίου, που θα δείτε αυτούς που θέλετε, να ξεκλειδώνουν επιτέλους τον λόγο τους, και να σας πλησιάζουν με πιο ξεκάθαρες προτάσεις για κοινή πορεία.
Μεγάλη εύνοια με ζώδια του Αέρα

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τα Κριαράκια που δεν έχουν πρόβλημα από δημόσιες σχέσεις, αλλά και οι δύσκολοι Σκορπιοί, έχουν στο διάβα τους, πολλές νέες γνωριμίες, που μια θα ξεχωρίσει και θα τους κερδίσει την δύσκολη καρδιά. Επίσης, θα έχετε μεγάλες και καλές αλλαγές σε υποθέσεις νομικών – οικογενειακών!
Μεγάλη εύνοια με ζώδια του Νερού

Εσείς τα παιδιά οι Ζυγοί και οι ακόμη πιο αγαπητοί Ιχθείς, είστε κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του σύμπαντος, που έχει σκοπό μέσα σε αυτό το επόμενο 2μηνο να σας ζευγαρώσει με το καρμικό σας έτερον ήμισυ, που δεν αποκλείεται και να το βρείτε …σε χώρους εργασίας.
Μεγάλη εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σε μεγάλους πειρασμούς θα μπουν οι Καρκίνοι και οι Υδροχόοι, με την παρουσία στις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου, παλιών εραστών, που έρχονται και στα χέρια τους κρατάνε προτάσεις και προκλήσεις, που σίγουρα θα τους δελεάσουν το δύσκολο σας ενδιαφέρον. Ακούστε και μόνο στον δικό σας χρόνο …απαντήστε.
Μεγάλη εύνοια με ζώδια του Νερού

Οι Ταύροι που πέρασαν ένα μοναχικό Καλοκαίρι, και οι Παρθένοι, που βγήκαν από δύσκολες σχέσεις – καταστάσεις, θα μπλεχτούν μέσα σε κεραυνοβόλους έρωτες, που θα τους κάνουν… να ξαναξεκινήσουν την αισθηματική τους ζωή, από την αρχή.
Μεγάλη εύνοια με ζώδια της Γης

zwdia-fotia