Αστρολογικα νέα για όλα τα ζωδια – Νοέμβριος

Αστρολογικα νέα για όλα τα ζωδια – Νοέμβριος

Ο νέος μήνας εισέρχεται με ένα βαρύ αστρολογικό σκηνικό, που δίνει σε όλα τα ζώδια την διάθεση για αλλαγές, εκ τους ασφαλούς. Σχέσεις και χρήμα θα έχουν τον πρώτο λόγο μέσα στην εποχή του Σκορπιού. Η αίσθηση είναι ότι όλα μεταβάλλοντα για κάποιον ανώτερο σκοπό, που τα θετικά αποτελέσματα του θα πέσουν και μέσα στον 2017.

Για όλους και όλα το Νοέμβριο:

 

Ταύροι και Τοξότες, έχουν μια παραπάνω υπεροχή στα αισθηματικά ζητήματα, καθώς η Αφροδίτη έχει ακόμη πολλά δώρα και εκπλήξεις να φανερώσει σε εργένηδες, αλλά και σε αυτούς που ζητούν ευκαιρίες για επανασύνδεση. Φυσικά και αυτό θα γίνει από το πρώτο κιόλας 10ημερο του νέου μήνα.
Ερωτικές ημέρες Νοεμβρίου: 5 και 9

zodia-taro-45

Για τους Κριούς και τους δύσκολους Αιγόκερους, όλα μπορεί ξαφνικά να ανατραπούν, μέσα από αποκαλύψεις από την πλευρά τρίτων. Μπορεί να είστε μέσα σε μια σοβαρή σχέση, αλλά από τις πρώτες ώρες ο νέος μήνας θα σας φανερώσει μια σειρά από εκπλήξεις, που ίσως και να σας κάνουν να δείτε τα πάντα με άλλη ματιά.
Ερωτικές ημέρες Νοεμβρίου: 2 και 11

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Οι Δίδυμοι με τους Σκορπιούς, έχουν πολλά να περιμένουν και φυσικά καλά. Χρήμα άφθονο και οικονομικές διευκολύνσεις, μέσα από άτομα κύρους έρχονται και σας λύνουν τα χέρια. Παλιές αγάπες εμφανίζονται και προτείνουν συνθηκολόγηση αγάπης, υπό νέους όρους που ίσως και να σας δελεάσουν για επανασύνδεση.
Ερωτικές ημέρες Νοεμβρίου: 4 και 18

Οι απογοητευμένοι Καρκίνοι και Ιχθείς, που έχουν ταλαιπωρηθεί υπερβολικά στην αγάπη, έχουν την ευκαιρία τους όλο το πρώτο 15μερο, να τολμήσουν τις κάθετες – ριζοσπαστικές τους αλλαγές. Είστε πια κάτω από ισχυρή αστρολογική προστασία, που θα δώσει ακόμη και στους μοναχικούς νέα αγάπη, και θα δέσει την καρδιά τους για πάντα.

Αστρολογικα νέα για όλα τα ζωδια – Νοέμβριος

Είσαστε μέσα στην καλή χαρά εσείς οι Παρθένοι και οι Υδροχόοι. Τα περισσότερα τα έχετε βάλει σε μια λογική σειρά, και το μόνο που απομένει είναι να ξεκαθαρίσετε και με το ταίρι σας την από εδώ και μετά πορεία σας. Άπειρες οι προτάσεις για τους μοναχικούς. Ίσως και κάτι γύρω στις μέρες τις Πανσελήνου, να σας εμφανιστεί από τις περιπέτειες του Καλοκαιριού.
Ερωτικές ημέρες Νοεμβρίου: 7 και 20

Οι Λέοντες και οι Ζυγοί θα απογειωθούν. Απλά ζητήστε κάτι, και αυτό θα γίνει… άμεσα. Η Αφροδίτη σε καταπληκτικές όψεις με τον Ποσειδώνα, πραγματοποιεί αισθηματικά σας όνειρα και ευχές. Οι δεσμοί που είχαν διακοπεί, θα επανέλθουν με την πρωτοβουλία της άλλης πλευράς. Οικονομικά – περιουσιακά θα σας υποστηρίξουν.
Ερωτικές ημέρες Νοεμβρίου: 8 και 17

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις