Αστρολογικό Ερωτικο Magazino Μαΐου

Αστρολογικό Magazino Σχέσεων – Μάιος

Δυναμικά θα εισέλθει ο μήνας του Μαΐου και με τρεις πλανήτες σε ανάδρομη φορά, που ίσως και να δυσκολέψουν επικοινωνίες και όλων των τύπων τις συναντήσεις.

Ημερολογιακά:

 

 

01 Κυριακή – Επιστροφή στους κανονικούς ρυθμούς σε όλους τους τομείς. Ο μήνας έχει πολλές εκπλήξεις μπροστά του για τα περισσότερα ζώδια.

zodia-taro-45

02 Δευτέρα – Η ημέρα έχει υπερβολική αισιοδοξία και θα επηρεάσει άμεσα τα ζώδια του νερού και της φωτιάς, που ίσως και να φανούν τυχεροί στην αγάπη.

03 Τρίτη – Πολλές οι συναισθηματικές εντάσεις που υπάρχουν μέσα στα ζευγάρια που στο παρελθόν, έχουν περάσει από το άσχημο στάδιο της απιστίας – προδοσίας.

tarw-taro-xartomanteia

04 Τετάρτη – Αφήστε την φαντασία σας ελεύθεροι, και μην ζορίζετε τον άνθρωπο σας να σας δώσει απαντήσεις για ζητήματα, που ίσως και να μην σας αφορούν άμεσα.

05 Πέμπτη – Θα περάσετε όμορφες στιγμές με την οικογένεια σας και ανθρώπους, που γενικότερα σας κρατούν το χέρι. Ανταποκριθείτε ανάλογα.

06 Παρασκευή – Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να φτάσετε εύκολα σε συμφωνία με τον άνθρωπο σας, και να συνεχίσετε με ακόμη καλύτερα και πιο σταθερά βήματα.

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

07 Σαββάτο – Θα χρειαστεί να επανεξετάσετε τους στόχους σας και ιδιαίτερα τους αισθηματικούς που σίγουρα δεν σας γεμίσουν τη καρδιά ούτε και το μυαλό.

08 Κυριακή – Μην δεχτείτε συμφωνίες που θα σας αποδώσουν αργότερα καθυστερήσεις. Επίσης, αποφύγετε να υποσχεθείτε πράματα που δεν θα ανταποκριθείτε.

09 Δευτέρα – Τα περισσότερα ζώδια θα εισπράξουν χρήματα και εργασιακές ευκολίες, από εκεί που δεν το περιμένουν. Επενδύστε σωστά και με μέτρο.

10 Τρίτη – Εξελίξεις θα τρέξουν από σήμερα και μέσα στις επόμενες ημέρες, σε γάμους και δεσμούς, που έχουν μείνει στάσιμοι για μεγάλο χρονικό διάστημα.

11 Τετάρτη – Απαντήσεις τελικά θα λάβετε από άτομα που μέχρι τώρα, ίσως και να αγνοούσαν τις ανάγκες σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους.

12 Πέμπτη – Τα μεγάλα και τα σημαντικά εμπόδια, έχουν απομακρυνθεί από τους δρόμους σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε όμως και μεγαλεπήβολες δηλώσεις.

13 Παρασκευή – Πολύ το κρυφό και το παρατεταμένο παρασκήνιο, που υπάρχει και ίσως σας τραβάει το χαλί κάτω από τα πόδια. Ψαχτείτε.

14 Σαββάτο – Οι ρυθμοί σήμερα και μέχρι αύριο θα πρέπει να είναι χαλαροί και αβίαστοι. Αφήστε τους άλλους να έρθουν σε εσάς, έστω για το τώρα.

15 Κυριακή – Πολλές οι συναντήσεις, οι πληροφορίες και οι επαφές που θα έχετε αυτές τις ημέρες, με απώτερο σκοπό να ανοίξετε τα μάτια σας σε όλα τα επίπεδα.

16 Δευτέρα – Οι σχέσεις βελτιώνονται και σας δίνουν την αφορμή για να ανοίξετε κουβέντες που αφορούν μέλλον, δεσμεύσεις και οικονομικές επενδύσεις.

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

17 Τρίτη – Η δημιουργικότητα αυξάνεται στους περισσότερους τομείς, και αυτό θα συμπαρασύρει λόγια αγάπης – αφοσίωσης – επέκτασης ζωής.

18 Τετάρτη – Συλλογικές δραστηριότητες ή έστω κοινές υποχρεώσεις, θα φέρουν πολλά απόμακρα – τσακωμένα ζευγάρια πιο κοντά, ίσως και στην επανένωση.

19 Πέμπτη – Θα σας αποκαλυφτούν κρυμμένες αλήθειες που σίγουρα, θα σας εκπλήξουν. Μην αντιδράσετε ακαριαία. Θα ήταν σίγουρα λάθος, για αρχή.

20 Παρασκευή – Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για τους περισσοτέρους, που θα ακουμπούν επικοινωνίες με το παρελθόν ίσως και διάθεση για επανασύνδεση.

Διαβαστε την  Ερωτικη Αστρολογία Εορτών 25-30 Απριλίου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

21 Σαββάτο – Πολλές οι δύσκολες αστρολογικές όψεις της ημέρας, που μόνο μπορούν να σας ανατρέψουν τα σχέδια. Αφήστε τα πάντα για τον επόμενο μήνα.

22 Κυριακή – Φανείτε πιο διαλλακτικοί στις συναλλαγές σας με τους τρίτους. Δεν είναι και οι πιο εύκολες ημέρες για συναλλαγές και συμφωνίες.

23 Δευτέρα – Θα πρέπει να φανείτε ιδιαίτερα προσεχτικοί σε οικονομικές συμφωνίες. Είμαστε ήδη στην εποχή των Διδύμων, και τα λάθη … ευνοούνται.

24 Τρίτη – Η ημέρα δίνει μια παραπάνω έμφαση, σε αυτούς που θα τολμήσουν να μιλήσουν για ξεκαθαρίσματα και χωρισμούς, χωρίς υπεκφυγές.

25 Τετάρτη – Τα συμπεράσματα έχουν ήδη βγει. Το μόνο που μένει είναι να βρείτε την δύναμη, να ανακοινώσετε τις αποφάσεις σας και να αποχωρήσετε… περιμένοντας τις αντιδράσεις.

26 Πέμπτη – Δικαιούστε ευκαιριών διαλόγου και επεξηγήσεων. Δεν χρειάζεται να ανακυκλώσετε τα παλιά, μιλήστε και προτείνετε κάτι νέο και διαφορετικό.

27 Παρασκευή – Ο μήνας στα τελειώματα του, σας βρίσκει σε πλήρη ετοιμότητα προκειμένου να αναλάβετε τις ευθύνες σας γύρω από δεσμεύσεις.

taro-oroskopio-54

28 Σαββάτο – Ιδανική ημέρα για εξορμήσεις με αγαπημένα πρόσωπα και τον σύντροφο σας. Οι αστρολογικές όψεις φανερώνουν κρυφούς πόθους και κάνουν την ατμόσφαιρα ρομαντική.

29 Κυριακή – Οι προθέσεις σας δεν είναι ακόμη κατανοητές από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Ωστόσο μην μπείτε και πάλι στην διαδικασία των εξηγήσεων.

30 Δευτέρα – Η μέρα θα χαρακτηριστεί από ξαφνικές εμφανίσεις ατόμων που ανήκουν στο παρελθόν, και έχουν ίσως αφήσει και μια πικρή γεύση στο παρόν.

31 Τρίτη – Όλα τα ζώδια θα κάνουν του αισθηματικούς και τους οικονομικούς τους απολογισμούς. Ο ανάδρομος έχει τελειώσει και τα πάντα είναι πια φανερά.