Αστρολογικό ερωτικό magazino Αυγούστου

1349161177_fc24e230c862b4d8a8a2343575a

Αστρολογικό Magazino Αυγούστου

Όλος ο μήνας:

Δευτέρα 01 Αυγούστου: Κινείστε με ταχύτητες που μπορείτε να ελέγξετε τα πάντα. Οι πρώτες ημέρες του Αυγούστου, θα σας φέρουν δίπλά σε εκπλήξεις συναισθηματικές.

Τρίτη 02 Αυγούστου: Υπάρχει μια υπερβολή συναισθηματική στην ατμόσφαιρα. Αυτό θα πρέπει να περιοριστεί καθώς αποκαλύψεις είναι πιθανές.

zodia-taro-45

 

Τετάρτη 03 Αυγούστου: Μπερδεμένες καταστάσεις και πρόσωπα στο παρασκήνιο θα τελειώσουν σαν δράσεις. Σκέψεις και συναισθήματα στην επιφάνεια.

Πέμπτη 04 Αυγούστου: Διάθεση στα ύψη και ο έρωτας δεν κοιτά ηλικία, στάτους και αποστάσεις. Ιδανική μέρα για συναισθηματικές επικοινωνίες.

Παρασκευή 05 Αυγούστου: Πρωταγωνιστές της ημέρας όλοι αυτοί που κάνουν τις τελευταίες τους προσπάθειες, για να αποκαταστήσουν σχέσεις και αισθήματα.

Σαββάτο 06 Αυγούστου: Από τις πρώτες πρωινές ώρες θα υπάρξουν σημαντικές επικοινωνίες και συναντήσεις, που θα οδηγήσουν σε διέξοδο από προβλήματα.

Κυριακή 07 Αυγούστου: Πολλές παλιές ιστορίες, χαμένες στον χρόνο, από σήμερα θα αρχίσουν σιγά – σιγά να εμφανίζονται και να προκαλούν ανακατατάξεις.

Δευτέρα 08 Αυγούστου: Τυχόν διενέξεις που υπάρχουν μέσα σε σχέσεις θα υποχωρήσουν, με την λογική και τα συναισθήματα να πρυτανεύουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τρίτη 09 Αυγούστου: Μια μέρα γεμάτη ψευδαισθήσεις και εξαπατήσεις. Μην λέτε πολλά. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και μην χάνεστε στις υπερβολές.

Τετάρτη 10 Αυγούστου: Κρυφά γεγονότα θα βγουν στην επιφάνεια και θα ταράξουν την ησυχία πολλών. Ενεργοποιηθείτε στα πάντα.

Πέμπτη 11 Αυγούστου: Οι μέρες από σήμερα και μέχρι την λήξη της εποχής του Λέοντα, προσθέτουν μια παραπάνω ρομαντική νότα στους ερωτευμένους.

Παρασκευή 12 Αυγούστου: Οργάνωση και τάξη απαιτούν οι καταστάσεις, και ιδίως αυτές που ακουμπούν πάνω σε συναισθήματα που έχουν πληγωθεί.

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σαββάτο 13 Αυγούστου: Η ενέργεια του σύμπαντος είναι στο 100%, για όλα τα ζώδια. Αυτό σημαίνει ευχάριστες ανατροπές σε ερωτικές καταστάσεις, που έχουν μείνει αδρανείς.

Κυριακή 14 Αυγούστου: Το παζλ συμπληρώνεται και πολλά μυστικά θα βγουν από την αφάνεια. Ακόμη και ιστορίες από το παρελθόν θα κάνουν την εμφάνιση τους.

Δευτέρα 15 Αυγούστου: Μια καταπληκτική ημέρα στο 24ωρο της, που μπορεί να δώσει ευχάριστες επικοινωνίες και διασκεδαστικές συναντήσεις.

Τρίτη 16 Αυγούστου: Αυτοί που βρίσκονται σε μόνιμη θλίψη για όλα αυτά που χάθηκαν, ίσως και μέχρι τα τέλη του Αυγούστου ακούσουν θετικά νέα.

Τετάρτη 17 Αυγούστου: Προσοχή σε όλα και όλους. Πολλές οι εκπλήξεις που θα ξεφυτρώσουν σε υποθέσεις αισθημάτων και οικονομικών.

Πέμπτη 18 Αυγούστου: Η μέρα προσφέρεται για διευκρινήσεις και εξελίξεις. Αυτό συμπεριλαμβάνει υποθέσεις, που έχουν μείνει μετέωρες εδώ και μήνες.

Παρασκευή 19 Αυγούστου: Τα τείχη πέφτουν και τα αληθινά πρόσωπα αποκαλύπτονται. Μέσα σε αυτά και οι πραγματικές προθέσεις και σκοποί όλων.

Σαββάτο 20 Αυγούστου: Ανοιχτός ο δρόμος για όσους επιθυμούν να κάνουν την κίνηση τους για να τα ξαναβρούν με τον άνθρωπο τους, ή να αποκαταστήσουν αδικίες.

Κυριακή 21 Αυγούστου: Δεσμεύσεις παντού. Υπάρχει μια καλή διάθεση στην ατμόσφαιρα για να ξεχαστούν άσχημες καταστάσεις του παρελθόντος.

Δευτέρα 22 Αυγούστου: Το τι υπάρχει στο φόντο δεν είναι και κατά συνέπεια η αλήθεια. Ψάξτε πιο βαθιά και με σκοπό να μην παραμυθιαστείτε πάλι.

Τρίτη 23 Αυγούστου: Πολλές οι ανισορροπίες σε συνεργασίες και σχέσεις. Όλα πρέπει να ομαλοποιηθούν, πριν λήξει ο μήνας και να προχωρήσουν σε ένα άλλο επίπεδο.

Τετάρτη 24 Αυγούστου: Οι δονήσεις του παρελθόντος είναι ακόμη μέχρι και τώρα αντιληπτές. Μην κάνετε κάτι παραπάνω θα ήταν λάθος.

Πέμπτη 25 Αυγούστου: Καταδικασμένες σχέσεις θα ολοκληρώσουν τον κύκλο τους Οι μέρες αποδίδουν νέες και ευχάριστες συναναστροφές με περιεχόμενο.

Παρασκευή 26 Αυγούστου: Όλη η μέρα θα είναι γεμάτη από ευχάριστες εκπλήξεις που θα ανανεώσουν ζευγάρια, που είχαν χάσει την ερωτική τους διάθεση.

Σαββάτο 27 Αυγούστου: Το πάθος ρέει και περικυκλώνει τους ερωτευμένους. Αυτό θα βοηθήσει και περιπτώσεις δύσκολων επανασυνδέσεων.

Κυριακή 28 Αυγούστου: Οι σκληρές και απότομες συμπεριφορές μέσα σε δεσμούς θα εκλείψουν και θα δώσουν την θέση τους, σε εποικοδομητική επικοινωνία.

Δευτέρα 29 Αυγούστου: Μελετήστε σοφά τις συμπεριφορές που πέφτουν στην αντίληψη σας και μην κάνετε ποτέ πίσω σε αυτά που πρεσβεύετε.

Τρίτη 30 Αυγούστου: Μεγάλη κινητικότητα στις τάξεις των χωρισμένων που θα λάβουν ειδήσεις και νεότερα, από μια παλιά τους αγάπη και όχι μόνο.

Τετάρτη 31 Αυγούστου: Απόλυτες συμπεριφορές κάμπτονται και οδηγούν σε σταθερότητα σχέσεις και συντρόφους που πραγματικά ταιριάζουν.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις