Αστρολογικό ερωτικό Magazino Σεπτεμβρίου

Αστρολογικό ερωτικό Magazino Σεπτεμβρίου

 

Ο Σεπτέμβριος είναι ένα μήνας γεμάτος ανατροπές. Αυτό έχει την ισχύ του ιδίως για καταστάσεις που έχουν μείνει παγιωμένες μεγάλα χρονικά διαστήματα. Ο μήνας φέρνει δύο εκλείψεις που θα προσγειώσουν πολύ κόσμο στην πραγματικότητα, και θα στρέψουν τις κοσμικές ενέργειες σε όσους πραγματικά επιθυμούν να κάνουν υγιή βήματα.

Πιο αναλυτικά:

 

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου: Δοκιμάστε να μείνετε μακριά από άτομα που σας δυσαρεστούν, και σας κάνουν να σκέφτεστε τα άσχημα και τα περασμένα.

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου: Η αντίληψη είναι περιορισμένη, και οι πληροφορίες που θα πέσουν σήμερα και αύριο στα χέρια σας μπερδεμένες.

zodia-taro-45

Σαββάτο 3 Σεπτεμβρίου: Γεμάτη θετική ενέργεια είναι η μέρα, που θα βοηθήσει όλα τα ζώδια στο να ξεπεράσουν ψυχολογικές αγκυλώσεις.

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου: Διαθέστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας, καθώς από εβδομάδας αναμένονται ερωτικές εξομολογήσεις.

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου: Όλα οδηγούνται προς το καλύτερο. Αυτό έχει την υποστήριξη όλων των πλανητών, που ανοίγουν πόρτες σε καρδιές και επιχειρήσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου: Έντονα ηλεκτρισμένη η ατμόσφαιρα για τους ερωτευμένους, που θα απαιτήσουν περισσότερη σιγουριά και επικοινωνία.

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου: Οι επιθυμίες σίγουρα γιγαντώνονται, και θα σπρώξουν τους εμπλεκόμενους σε εξομολογήσεις για το άμεσο μέλλον.

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου: Από τις πρώτες ώρες του πρωινού, υπάρχει μια συγκεχυμένη διάθεση και σκέψη στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα. Αποφύγετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις.

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου: Το παρελθόν είναι έτοιμο να προχωρήσει σε μεγάλες αποκαλύψεις, αλλά και να κάνει προτάσεις για το άμεσο μέλλον.

Σαββάτο 10 Σεπτεμβρίου: Προσοχή σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις που θα σας δώσουν, αλλά και από την άλλη πλευρά που θα προσφέρετε εσείς.

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου: Μια ευαίσθητη περίοδος, που όλα μπορεί να ανατραπούν. Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχουν οι απόπειρες για επανασύνδεση.

Αστρολογικό ερωτικό Magazino Σεπτεμβρίου

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου: Απομόνωση και σκέψη. Οι Ερμής και Άρης θα δώσουν πια τα πρακτικά αποτελέσματα από την εποχή του Ζυγού.

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου: Πρόσφορο το έδαφος για εξελίξεις, σε ζητήματα μπερδεμένων συναισθημάτων και προβληματικών οικονομικών.

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου: Μεμονωμένα άτομα, θα θελήσουν από τα προγράμματα σας να σας βγάλουν. Αδιαφορήστε για τις μετριότητες.

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου: Πολλά τα καθήκοντα που έχουν βάλει στους ώμους τους οι περισσότεροι, και στο τώρα ψάχνουν τις πρακτικές εναλλακτικές.

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου: Αποκαλύψεις φέρνει η μέρα. Μικρά ένοχα μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια, και ζητούν λύσεις άμεσες και αληθινές.taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Σαββάτο 17 Σεπτεμβρίου: Διπλές και τριπλές καταστάσεις, θα φανερωθούν και θα φέρουν συντρόφους σε αμήχανη θέση, ίσως και απομάκρυνση.

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου: Το κάδρο έχει ακόμα πολλά να χωρέσει. Αυτό μπορεί να σημαίνει και ανικανοποίητους έρωτες, από το παρελθόν.

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου: Υπάρχουν προειδοποιήσεις που κανείς δεν πρέπει να αγνοήσει. Πειρασμοί και διλήμματα είναι καθοδόν.

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου: Πολλές οι παρεξηγήσεις που υπάρχουν στην ατμόσφαιρα, και θα μπερδέψουν αυτούς που δεν ξέρουν τι θέλουν.

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου: Παράπονα και δυστροπίες για όσους έχουν την τάση να φύγουν, από σχέσεις που πια δεν τους καλύπτουν συναισθηματικά.

Αστρολογικό ερωτικό Magazino Σεπτεμβρίου

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου: Η μέρα απαιτεί απλές και σαφείς απαντήσεις, σε ζητήματα που ακουμπάνε σοβαρές σχέσεις – γάμους και εργασιακά.

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου: Τα υλικά αγαθά και οι γενικότερες διευκολύνσεις τους, θα ανοίξουν τους δρόμους σε συναισθηματικές εξελίξεις.

Σαββάτο 24 Σεπτεμβρίου: Μεγάλες και απρόβλεπτες οι εξελίξεις που θα προκύψουν, από τις πρώτες πρωινές ώρες. Κυρίως σε ερωτικό επίπεδο.

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου: Σε σχέσεις που πια δεν έχουν τίποτα ουσιαστικό να δώσουν, από σήμερα – αύριο θα αρχίσουν τα μέλη τους να αποστασιοποιούνται.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αστρολογικό ερωτικό Magazino Σεπτεμβρίου

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου: Αντίστροφη μέτρηση για όλα αυτά που απλά δεν δίνουν ένα πρακτικό αποτέλεσμα σε σχέσεις, οι οποίες απλά συντηρούνται ένεκα κάποιου αντιτίμου.

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου: Διάθεση για πρακτικές αλλαγές, σε κάθε τομέα. Αυτό εμπεριέχει ταξίδια – νέες γνωριμίες, και σκέψεις για δέσμευση.

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου: Μπορεί η μέρα να ξεκινήσει με διαφωνίες και εντάσεις, αλλά μέχρι το βράδυ θα έχουν επιλυθεί με τον καλύτερο τρόπο.

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου: Χρησιμοποιήστε την κοινή σας λογική, και μην μένετε μόνο στα λόγια που θα σας πουν οι άλλοι. Έχετε κι εσείς τη θέση σας.

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου: Συμμαχήστε με τα χέρια που σας απλώνονται, και θα δείτε ότι όλα μπορούν να ευθυγραμμιστούν με τις επιθυμίες όλων.