Αστρολογος Εκλείψεις του Μαρτίου

Οι δυο επικίνδυνες Εκλείψεις του Μαρτίου

1. Ολική έκλειψη Ηλίου στις 9 Μαρτίου στις 03:55’. Πραγματοποιείται στην 18ο 55’ των Ιχθύων και για την Ελλάδα έχει ωροσκόπο Αιγόκερω στην 19:30 του ζωδιου.
2. Σεληνιακή Έκλειψη Παρασκιάς συντελείται στις 23 Μαρτίου στις 14:01. Ο Ήλιος θα βρίσκεται στην 3ο 17΄ του Κριού και η Σελήνη στην ίδια ακριβώς μοίρα του Ζυγού και για την Ελλάδα θα έχει ωροσκόπο στην 7ο 51’ του Λέοντα.

Αστρολογικές επιρροές στα ζωδια:

Κριός: Είσαστε ήδη αρκετά βεβαρημένοι με τον Κυβερνήτη σας, να είναι σε ένα όχι και τόσο φιλικό ζωδιο, στον σκοτεινό Σκορπιό. Έχετε υψώσει τοίχους σε όλους και απλά παρακολουθείτε αμέτοχοι την εξέλιξη των γεγονότων και τις δράσεις των τρίτων. Δεν είναι ο μήνας αυτός κατάλληλος για να ξεκινήσετε νέους έρωτες, ή να επενδύσετε σε κάτι καινούργιο στον επαγγελματικό σας χώρο. Οι επανασυνδέσεις μπορεί να γίνουν παγίδα χωρίς τέλος.
Προσοχή στους γεννημένους στις: 25/03 και 03/04
Ερωτικές ευκαιρίες με ζωδια του Νερού

zodia-taro-45

Ταύρος: Η διάθεση σας για μια γενικότερη απόσυρση από τα ερωτικά παιχνίδια και τις ανούσιες απόπειρες, για επανένωση με παλιές αγάπες, ίσως και να βοηθήσει στην γενικότερη ψυχική και πνευματική ανασυγκρότηση σας. Ο ερωτικός κυβερνήτης σας, είναι ίσως στην καλύτερη θέση, με αποτέλεσμα να σας ενισχύει όλον αυτόν τον μήνα και τον επόμενο.
Προσοχή στους γεννημένους στις: 29/04 και 19/05
Ερωτικές ευκαιρίες με ζωδια του Αέρα

Δίδυμοι: Οι δημιουργικές ημέρες είναι ακριβώς μπροστά σας. Οι 2 εκλείψεις θα σας απογειώσουν, μέσα από ευχάριστες εκπλήξεις σε οικονομικά και προσωπικά θέματα. Έχετε ήδη μαζέψει αρκετές δυνάμεις και αυτό θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμοι μετά τις 03 / 03, που πολλά άτομα και καταστάσεις θα ζητήσουν άμεσα λύσεις από εσάς. Μέσα από τις βασικές σας αρχές, της ισορροπίας και της ισοτιμίας, δώστε μια παραπάνω προτεραιότητα φυσικά στον εαυτό σας.
Προσοχή στους γεννημένους στις: 25/05 και 09/06
Ερωτικές ευκαιρίες με ζωδια του Νερού

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Καρκίνος: Προσπαθήστε σε αυτήν την δύσκολη – περίεργη περίοδο, και ιδιαίτερα στις 10 / 03 και 14 / 03, να μην κάνετε κάτι σημαντικό και διαφορετικό. Οι όψεις των εξωτερικών πλανητών, και εν σχέση με την πρώτη Έκλειψη, θα σας βάλουν εμπόδια και καθυστερήσεις που ίσως να σας προκαλέσουν και εκνευρισμό. Οι ελεύθεροι καλύτερα ας μην κάνουν άμεσα κινήσεις προς το άτομο που τους ενδιαφέρει… δεν θα τα καταφέρουν.
Προσοχή στους γεννημένους στις: 30/06 και 05/07
Ερωτικές ευκαιρίες με ζωδια της Φωτιάς

Λέων: Βρίσκεστε σε διαδικασία πολλών και μεγάλων αλλαγών. Θα αισθανθείτε μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου , ότι έχετε επενδύσει συναισθηματικά σε λάθος άτομο – α. Αυτό σαφώς και μπορεί να διορθωθεί, πριν αλλάζει ο ζωδιακός μήνας. Αυτοί που διαθέτουν την υπομονή να βελτιώσουν την ζωή τους, θα το καταφέρουν. Σε αυτό θα βοηθήσει και η οικονομική σας κατάσταση, που θα σας κάνει πλέον να αισθανθείτε πιο ασφαλής.
Προσοχή στου γεννημένους στις: 27/07 και 09/08
Ερωτικές ευκαιρίες με ζωδια της Γης

Παρθένος: Στην δική σας περίπτωση όλα θα κυλήσουν χαλαρά, ομαλά και χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές. Οι όψεις του δυναμικού κυβερνήτη σας με τον Δία να σας υποστηρίζει για αρκετούς μήνες ακόμη, σας βάζουν σε ένα κλίμα σταθερότητας. Αυτό όμως μπορεί να μην συμβαίνει και για τα γύρω περιβάλλοντα σας, που ίσως και να βάλλονται ευθέως από τις αστρολογικές καταστάσεις του μήνα Μαρτίου. Κρατήστε γενικότερα χαμηλούς τους τόνους.
Προσοχή στους γεννημένους στις: 05/09 και 20/09
Ερωτικές ευκαιρίες με ζωδια του Νερού

Ζυγός: Η δημιουργική επικοινωνία είναι το κλειδί των δύσκολων αυτών ημερών. Η Αφροδίτη σε δύσκολες όψεις με την Σελήνη, μέχρι τις 14 / 03, θα σας φανερώσουν τον αληθινό χαρακτήρα ατόμων, που κρατάτε πολύ κοντά σας. Μην κλείσετε και πάλι τα μάτια σας. Οι περισσότερες σχέσεις σας, κοινωνικές, προσωπικές εργασιακές θα περάσουν από τα στενά φίλτρα σας…. και μόνο ότι αξίζει … τελικά θα κρατηθεί.
Προσοχή στους γεννημένους στις: 24/09 και 10/10
Ερωτικές ευκαιρίες με ζωδια του Αέρα

Σκορπιός: Το ζωδιο σας θα δεχτεί αρκετές δύσκολες όψεις και επιρροή από τα δύο αυτά αστρολογικά φαινόμενα, που θα δώσουν την μέγιστη ισχύ τους, περί τα τέλη του Μαρτίου. Αυτό θα επηρεάσει όλους τους προβληματικούς και δυσλειτουργικούς τομείς της καθημερινότητας σας. Οι χωρισμένοι ας μην τραβήξουν τις άσχημες επικοινωνίες στα άκρα… δεν θα υπάρξει θετικό αποτέλεσμα. Οι εν σχέση, ας κρατήσουν χαμηλό προφίλ και χωρίς εντάσεις.
Προσοχή στους γεννημένους στις: 26/10 και 04/11
Ερωτικές ευκαιρίες με ζωδια του Φωτιάς

Τοξότης: Οι αντιπαραθέσεις θα ξεκινήσουν από την πρώτη ημέρα κιόλας του Μαρτίου. Όλος ο μήνας προβλέπεται πάρα πολύ δύσκολος. Θέματα με οικογένεια, τρίτα πρόσωπα και οικονομικά θα μπουν στο μικροσκόπιο σας. Πολλές υποχρεώσεις θα τρέξιμο θα έχετε από τις 12/03 και ύστερα, κάτι που θα σας βάλει όμως και σε μια λογική του… να ανασυντάξετε τις σωματικές και ψυχικές σας δυνάμεις.
Προσοχή στους γεννημένους στις: 30/11 και 15/12
Ερωτικές ευκαιρίες με ζωδια του Νερού

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Αιγόκερως: Οι μέρες για όλους τους Αιγόκερους θα είναι ιδανικές πάνω σε αλλαγές και ξεκινήματα σε όλα τα επίπεδα. Τα συναισθήματα είτε παλαιά είτε νεότερα θα γίνουν πολύ πιο σταθερά και ξεκάθαρα. Αυτοί που οργανώνουν για τους επόμενους μήνες γάμο ή γενικότερα συμβίωση, θα έχουν ευκολίες μέσα από την οικονομική πια σταθερότητα. Οι μόνοι είναι και αυτοί που θα χρειαστεί να περιμένουν το Καλοκαίρι, για κάτι νέο και ποιοτικό.
Προσοχή στους γεννημένους στις: 24/12 και 30/12
Ερωτικές ευκαιρίες με ζωδια του Γης
Υδροχόος: Ακολουθήστε το αλάνθαστο ένστικτο σας. Είσαστε άκρως ευνοημένοι για όλον τον μήνα του Μαρτίου και με τα δώρα που θα σας αφήσουν η Αφροδίτη και ο Ερμής. Από το δεύτερο δεκαήμερο και ύστερα, πολλές οι προτάσεις για διασκέδαση και νέα φλερτ που θα σας περικυκλώνουν. Επίσης χαρά και ικανοποίηση θα νιώσετε για κάποια επαγγελματική σας επιτυχία.
Προσοχή στους γεννημένους στις: 23/01 και 03/02
Ερωτικές ευκαιρίες με ζωδια του Νερού

Ιχθείς: Κάποιοι άνθρωποι θα εκδηλώσουν κρυμμένα συναισθήματα προς το πρόσωπο σας. Αυτό μπορεί να είναι ένα κρυφό φλερτ μέχρι και μια προσπάθεια παλιάς ιστορίας από το παρελθόν. Μην ενδώσετε – απαντήσετε άμεσα. Τα αστρολογικά φαινόμενα αυτά, γενικά δημιουργούν μια υπερβολή – σύγχυση που μπορεί να σας παρασύρει σε λάθος αποφάσεις – δράσεις. Από την αρχή της εποχής του Κριαριού, ξανασκεφτείτε το.
Προσοχή στους γεννημένους στις: 22/02 και 05/03
Ερωτικές ευκαιρίες με ζωδια του Αέρα

tarw-wroskopio-4