Αστρολογος 22-23/06 Καρμικες Αλλαγες

provlimata-epikoinwnias

αστρολογος 22 Ιουνίου – Ο Ερμής σε Τετράγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης (Διδύμους / Παρθένο)

Υπό το πλαίσιο αυτής της διέλευσης μπορεί να δείτε ότι χρειάζεστε, ή νιώθετε υποχρεωμένοι να αλλάξετε το μυαλό σας σχετικά με το που κατευθύνεστε στη ζωή σας.

Θα μπορούσατε να βρεθείτε αντιμέτωποι με γεγονότα ή πληροφορίες που έρχονται σε αντίθεση με αυτά που νομίζατε ότι ήταν πραγματικά ή αλήθεια για την αίσθηση του σκοπού της ζωής σας, ή μπορεί να φαίνεται πως κάποιος μπαίνει στο δρόμο σας.

zodia-taro-45

Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να το απορρίψετε, να το αρνηθείτε, να το αποφύγετε ή να το εξορθολογήσετε, γύρω από την πραγματικότητα. Ωστόσο, υπάρχουν πιθανώς πολύτιμες πληροφορίες που σας έρχονται και είναι σημαντικό να ληφθούν υπόψη.

Αυτό δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη ότι ο προορισμός της ζωής σας θα πρέπει να εγκαταλειφθεί, περισσότερο σας προκαλεί να το δείτε πιο καθαρά. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να διαβιβάσετε πληροφορίες ή μια άποψη που θα μπορούσε να είναι ανεπιθύμητη ή μη δημοφιλής, ή να είναι δύσκολο να περάσετε το μήνυμα σας. Σε αυτή την περίπτωση, προσπαθήστε να μην υπερβάλετε για να στηρίξετε αυτό που λέτε και επικεντρωθείτε κυρίως σε αυτό που πρέπει να πείτε και στον καλύτερο τρόπο για να το πείτε.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

23 Ιουνίου – Ο Ερμής σε Τετράγωνο με τον Δία (Διδύμους / Παρθένο)

Μπορεί να ψάχνετε τους αδύναμους κρίκους στη γνώση σας, την κατανόηση ή τις πεποιθήσεις σας τώρα. Οι ιδέες και τα λόγια σας μπορεί να φαίνονται πως υπολείπονται από τα οράματα του μυαλού σας, ή ίσως να μην είστε σε θέση  να πείσετε τους άλλους για την άποψή σας.

Ως αποτέλεσμα, μπορεί να είναι δελεαστικό να το αντισταθμίσετε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, πίστη ή αισιοδοξία, από ότι υπάρχει στην πραγματικότητα.

Ή μπορεί να αποκαλύψετε “πάρα πολλές πληροφορίες” υπεραναλύοντας ή μέσω νευρικής ομιλίας. Εναλλακτικά, μπορεί να συναντήσετε κάποιον άλλο που το κάνει αυτό και ίσως να τους κατηγορήσετε ή να έχετε επικριτική αντίδραση απέναντι τους.

zwdia - love

Αυτή είναι μια ευκαιρία να μάθετε κάτι σχετικά με το πώς βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα ή ρίχνετε ευθύνες, πιθανότατα επειδή προκλήθηκε από μια κατάσταση που αμφισβητεί τις πεποιθήσεις σας, τις απόψεις σας ή την προοπτική σας.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το μέρος του εαυτού σας, προσπαθήστε να σκεφτείτε τι πραγματικά σας ενοχλεί ή τι πραγματικά χρειάζεται να πείτε σε αυτή την κατάσταση.

Μπορεί να υπάρχει μια μεγαλύτερη αλήθεια για να βρεθεί αν ανοίξετε το μυαλό σας σε κάτι που είστε απρόθυμοι να αναγνωρίσετε, παρά να ψάχνετε για μια «τελική αλήθεια» γύρω από την οποία να καταλήξετε.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις Ιουλιου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera