Αστρολογος 23/09 Ερωτικες Αποκαλυψεις

sxeseis-4-simadia-teloys

Αστρολογος 23 Σεπτεμβρίου – Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα 

Είναι δυνατόν τώρα να βουτήξετε βαθιά κάτω από την επιφάνεια στην αντίληψή σας για τις καταστάσεις, τους άλλους ανθρώπους και τον εαυτό σας. Εάν προσπαθούσατε να κατανοήσετε τα βαθύτερα κίνητρα και τη δυναμική του τι συμβαίνει στη ζωή σας, θα μπορούσε να συμβεί μια σημαντική ανακάλυψη τώρα.

Το φως μπορεί τελικά να πάει στις σκοτεινότερες γωνιές που σας έχουν ξεφύγει και στη διεισδυτική διορατικότητα σας. Θα μπορούσατε να βρείτε έναν τρόπο να αρθρώσετε αυτές τις αντιλήψεις και να πείτε τι έχετε στο μυαλό σας με έναν τρόπο που είναι ασυνήθιστα ισχυρός ή έντονος (οπότε προσέξτε να μην είστε πολύ σκληροί με το ακροατήριό σας).

 

Αυτή η διέλευση μπορεί να φέρει μια ευκαιρία να διαλύσετε και να αφήσετε πίσω σας παλιές φθαρμένες αντιλήψεις ή αναποτελεσματικές μορφές επικοινωνίας. Δοκιμάστε να γράψετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας για να συλλάβετε την ενέργεια αυτής της διέλευσης.

zodia-taro-45

Αυτό είναι το μόνο ακριβές πέρασμα για αυτή την όψη, δεδομένου ότι ο Πλούτωνας ήταν εκτός εμβέλειας όταν ο Ερμής πέρασε από αυτή την περιοχή πριν από δύο μήνες.

zwdia-66

Αστρολογια 23 Σεπτεμβρίου – Η Αφροδίτη μπαίνει στον Σκορπιό (μέχρι τις 18 Οκτωβρίου)

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης των σχέσεων, της αλληλεπίδρασης, της ομορφιάς, της ευχαρίστησης και των υλικών πόρων. Βαδίζει καμαρωτά μέσα από τον Σκορπιό με τουπέ! Ως αποτέλεσμα, μπορεί να βιώσουμε τον αισθησιασμό, τη σεξουαλικότητα και την οικειότητα με ένα πιο έντονο και τρανταχτό τρόπο.

Μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να δημιουργήσετε μια καλύτερη ισορροπία δυνάμεων με τους άλλους, που είναι ευχάριστη και αμερόληπτη στην επιφάνεια, αλλά που ασχολείται και με την πιο θαρραλέα ή πιο έντονη ενέργεια που τείνει να κρύβεται κάτω από την επιφάνεια.

 

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

zwdia shmera

Μπορεί να είναι πιο εύκολο να προσελκύσετε αυτό (ή αυτόν/η) που θέλετε τώρα, εστιάζοντας την πρόθεση και το ενδιαφέρον σας στο αντικείμενο της αγάπης και του πόθου σας. Ωστόσο, υπάρχει επίσης ο κίνδυνος να γίνετε χειραγωγοί, εξουσιαστικοί ή παραπλανητικοί για να πάρετε αυτό που θέλετε.

Προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στην βαθύτερη επιθυμία της καρδιάς σας μέσα από τη σταθερή ειλικρίνεια του Εαυτού. Ο στόχος είναι να αποφευχθεί η εμμονή με την εξουσία, τον πλούτο ή τη λαγνεία, έτσι ώστε να μην παραβλέψετε το αληθινό φως μέσα σας. Αυτή είναι μια καλή διέλευση για να πάρετε χαρά από την ενστικτώδη φύση σας.

Διαβαστε το μεγαλο ερωτικο ωροσκοπιο Φθινοπωρο 2016  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia