Αστρολογος 26/05 Ευκαιριες απο το Παρελθον

panselinos-zwdio-ydroxoos

Αστρολογος 26 Μαΐου – Ο Δίας σε Τετράγωνο με τον Κρόνο

Ο Δίας και ο Κρόνος έχουν έναν πολύ μεγάλο συνδυαστικό κύκλο-20 έτη! Η όψη αυτή δείχνει ότι ήρθε η ώρα να αξιολογήσετε την πρόοδο σας από 5 χρόνια πριν, 10 χρόνια πριν και 15 χρόνια πριν. “Ποια πρόοδο;” μπορεί να ρωτήσετε.

Πέντε χρόνια πριν, είναι πολύ μεγάλο διάστημα για να σκεφτείτε και να συγκρίνετε με το σήμερα. Εκείνη τη στιγμή μπορεί να βιώνατε το τέλος ορισμένων ελπίδων και ονείρων σας, αν και αυτό άνοιξε το δρόμο για νέες, οι οποίες τώρα αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά.

 

Εναλλακτικά, μπορεί να είχατε πραγματοποιήσει αυτές τις ελπίδες και τα όνειρα σας, οπότε το επόμενο βήμα να ήταν να αναπροσανατολίσετε την κατεύθυνση σας και τις δράσεις σας για να εφαρμόσετε αυτά που έχετε οικοδομήσει.

zodia-taro-45

Ίσως οι πνευματικές πεποιθήσεις σας, οι πρακτικές σας και η πίστη σας να άλλαζαν, ενδεχομένως για να τις συγχρονίσετε περισσότερο με τη φυσική σας κατάσταση. Ή, ίσως θέλατε να βρείτε μια πιο πνευματική και αισιόδοξη αντίληψη του εξωτερικού κόσμου της αιτίας και του αποτελέσματος.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Οπότε, τι έχει συμβεί ως αποτέλεσμα αυτών των αλλαγών; Πού είστε τώρα σε αυτή τη μακροπρόθεσμη διαδικασία που είχε ξεκινήσει 5, 10 ή 15 χρόνια πριν; Και πού θα θέλατε να είστε σε πέντε χρόνια από τώρα σε αυτό το ταξίδι;

Αυτή η διέλευση προσφέρει τον χρόνο για να δεσμευτείτε σε μια πιο συνειδητή εστίαση, προκειμένου να επιτευχθεί ο μακροπρόθεσμος στόχος σας. Υπάρχει κάτι σχετικά με το στόχο ή το σχέδιό σας που πρέπει να προσαρμοστεί ή να αλλάξει τώρα; Τι, αν υπάρχει κάτι, σας κρατά πίσω από το να κάνετε το επόμενο βήμα; Ποια όνειρα, έμπνευση, γνώση, προοπτική, πίστη ή αισιοδοξία μπορεί να σας μεταφέρει πέρα από αυτό το σημείο;

zwdia-fotia

Τι πρέπει να κάνετε τώρα για ξαναμπείτε στο δρόμο σας, ή για να εξασφαλιστεί ότι θα παραμείνετε σε αυτόν το δρόμο; Αυτό είναι ένα σημαντικό σημείο καμπής σε μια μακροπρόθεσμη διαδικασία και η ίδια η στροφή θα πάρει σχεδόν ένα χρόνο για να ολοκληρωθεί.

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να τσεκάρετε τους στόχους σας και να επαναβεβαιώσετε την έμπνευση που σας έδωσε κίνητρο για να πάρετε την τρέχουσα κατεύθυνσή σας (5, 10 ή 15 χρόνια πριν). Επίσης, ξεκαθαρίστε το όραμά σας για το πού θέλετε να είστε στα επόμενα 5 χρόνια.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh