Αστρομαντική. Αλλαγές στις σχέσεις – Ζώδια Φωτιάς

zwdia-fwtia

Αστρομαντική. Αλλαγές στις σχέσεις – Ζώδια Φωτιάς

Μια πανάρχαια μαντική μέθοδος, που μελετά την κίνηση των πλανητών και μέσα από τα έμπειρα μάτια και γνώσεις του Αστρολόγου, φανερώνει αυτά που θα συμβούν σε κάθε ζώδιο.

Προβλέψεις για όλα τα πύρινα ζώδια :

 

Κριοί – Λέοντες – Τοξότες :
Εσείς είσαστε και οι πιο τυχεροί και ευνοημένοι της εποχής.. που θα έχετε και τις περισσότερες ευκαιρίες για να λύσετε προβλήματα …που έχουν συσσωρευτεί εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα οικονομικά σας, θα σας φέρουν λίαν συντόμως το χρήμα που αποζητάτε αλλά και τις λοιπές συνεργασίες, που τόσο καιρό παλεύετε. Ξαφνική είδηση για πώληση, τυχερά λεφτά, κληρονομικά, νομική υπόθεση, θα φέρει και πάλι το χαμόγελο στα χείλη σας. Αυτή τη φορά, λοιπόν, φροντίστε να κάνετε τις σωστές κινήσεις που θα σας σταθεροποιήσουν.

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Οι αισθηματικές σας υποθέσεις, που ακόμη και τώρα παραμένουν άλυτες σίγουρα, θα δουν το φως από την επόμενες ημέρες. Πολλά από τα ζευγάρια που είχαν τσακωθεί και απομακρυνθεί αισθηματικά, τώρα θα καταφέρουν να συναντηθούν, να μιλήσουν, να εκθέσει έκαστος τις θέσεις του… και κάπως έτσι η επανασύνδεση θα προκύψει. Αυτό μπορεί να αφορά και αυτούς … που έχουν ακόμη και μήνες – χρόνια, να επικοινωνήσουν.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Καλοκαίρι 2017  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Νέοι έρωτες και πάθη προμηνύονται για τους μόνους των άνω ζωδίων, που θα δεχτούν μέσα στο υπόλοιπο Καλοκαίρι, καινούργιο κόσμο στην καθημερινότητα τους, που σίγουρα θα τους κάνει να ξεχάσουν τα παλιά, και να ανοίξουν τις πόρτες του μυαλού και της καρδιά τους σε νέους ορίζοντες. Υπάρχουν πολλά ακόμη να ζήσετε, άρα απολαύστε το.

Στη δύσκολη μεριά της αγάπης, υπάρχουν και κάποιοι των τριών ζωδίων, που έχουν μπλέξει και τρίτα άτομα μέσα στην καθημερινότητα τους. Σίγουρα κάτω από αυτόν τον αστρολογικό ουρανό, και με τόσους ανάδρομους πλανήτες, οι παράλληλες καταστάσεις, θα πιεστούν για να ισορροπήσουν πια. Όπως και να είναι τα πράματα αυτήν την εποχή στην ζωή σας, εσείς καλείστε να πάρετε αποφάσεις, που θα είναι πρώτα υπέρ σας. Σίγουρα όμως και να μην πληγώσετε ανθρώπους που δεν ξέρουν… και που δεν φταίνε!

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Καλοκαίρι 2017  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Το όλα μαζί, σίγουρα και πουθενά… δεν μπορεί σαν κατάσταση να ευδοκιμήσει.
Ερωτική εύνοια : 95 %
Money status : 96 %
Τύχη με ζώδια της Γης

zwdia-fotia