Αστρομαντική. Αλλαγές στις σχέσεις – Ζώδια Αέρα

Αστρομαντική. Αλλαγές στις σχέσεις – Ζώδια Αέρα

Μια πανάρχαια μαντική μέθοδος, που μελετά την κίνηση των πλανητών και μέσα από τα έμπειρα μάτια και γνώσεις του Αστρολόγου, φανερώνει αυτά που θα συμβούν σε κάθε ζώδιο.

Προβλέψεις για όλα τα αέρινα ζώδια :

 

Δίδυμοι – Ζυγοί – Υδροχόοι :
Δεν είστε και από τα πιο εύκολα παιδιά και σε τίποτα λοιπόν. Αυτό είναι και ένα χαρακτηριστικό σας που γοητεύει καταστάσεις, άτομα … αλλά και φέρνει πιο κοντά τα γεγονότα, που αποζητάτε να συμβούν στην ζωή σας. Εν αρχή, στα οικονομικά σας, από τις επόμενες κιόλας ημέρες … θα έχετε θετικές εξελίξεις και ειδήσεις, που θα σας δώσουν πια και την ώθηση για να ολοκληρώσετε τους στόχους σας, αγορές, αποπληρωμές, επενδύσεις κτλ.

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που έχετε χωρίσει, δεν θα πρέπει απλά και από τώρα … να απογοητευτείτε. Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, και θα δείτε, ότι τα πράματα θα ανατραπούν υπέρ σας. Ακόμη και αν έχετε αδικηθεί από συμπεριφορές, αυτό θα αλλάξει. Οι φρεσκο – ερωτευμένοι κάτω από την ερχόμενη πανσέληνο του Αυγούστου και τις ιδιαίτερες εκλείψεις, θα δουν τα συναισθήματα της άλλης πλευράς … να πολλαπλασιάζονται και να τους αγκαλιάζουν σε όλα αυτά που έχουν στερηθεί.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Καλοκαίρι 2017  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Μεγάλες και θετικές εξελίξεις… θα υπάρξουν και για τους επί μακρόν δεσμευμένους, που πιθανόν και να σκέφτονται αυτό το υπόλοιπο Καλοκαίρι να περάσουν σε κατάσταση γάμου, συγκατοίκησης, επόμενου παιδιού, ή κάτι που να τους ενώνει περισσότερο. Μέσα σε όλα αυτά, σίγουρα θα χρειαστείτε και την απαραίτητη οικονομική ευμάρεια, την οποία και θα την έχετε. Φροντίστε αυτό το να διαχειριστείτε σωστά.

Πολλά τα ταξίδια … που θα έχουν την ευκαιρία να πάνε τα αέρινα ζώδια, και όσοι είναι μόνοι, πιθανόν και να βρουν εκεί το επόμενο συντροφικό ταίρι τους. Μια μερίδα αυτών, είναι και πιθανόν να θελήσει να παραμείνει και μόνιμα εκτός!

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Καλοκαίρι 2017  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εκπλήξεις θα έχουν στα τέλη του Ιουλίου θα προκύψει και για όσους ξεκινούν αυτήν την περίοδο νέες επιχειρήσεις, που θα τις δουν μέσα πάντα, από οργάνωση και σωστό προγραμματισμό να τους αποδίδουν … τα μέγιστα και σε μικρό σχετικά χρονικό διάστημα.
Ερωτική εύνοια : 99 %
Money status : 100 %
Τύχη με όλα τα λοιπά ζώδια

zwdia-fotia