Αφροδίτη στον Υδροχόο Συναίσθημα Vs Λογική

astrologia-eksagwno-ari-ermi

Αφροδίτη στον Υδροχόο Συναίσθημα Vs Λογική

Στις 17 Φεβρουαρίου ο Αφροδίτη αποχωρεί από τον Αιγόκερω και εισέρχεται στον Υδροχόο, και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 12//03. Ένα έντονο αστρολογικό φαινόμενο που θα δώσει τις αφορμές για σταματημένες και ξεχασμένες αγάπες να έρθουν στο προσκήνιο… και να βρουν την πορεία τους προς την ολοκλήρωση.

Υδροχόος: Η πραγματοποίηση των υλικών σας επιθυμιών, θα δώσει την ευκαιρία να κυνηγήσετε και τους προσωπικούς σας αισθηματικούς σκοπούς. Λίαν συντόμως θα έχετε την Αφροδίτη, τον Ερμή και τον Ήλιο μέσα στον ζωδιακό σας οίκο, κάτι που θα σας κάνει ιδιαίτερο γοητευτικούς και ερωτεύσιμους.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 25/01, 05/02, 14/02

Ιχθείς: Η δημιουργική σας πλευρά θα βγει στην επιφάνεια και αυτό θα σας βάλει και πάλι στον χορό των ερωτικών παιχνιδιών. Για του Ιχθείς που σκέφτομαι πια να χωρίσουν ή να απομακρυνθούν μερικώς από την σχέση τους, θα χρειαστεί πρώτα να το διευθετήσουν μέσα τους. Η Αφροδίτη λειτουργεί σαν ‘ελατήριο’ επιστροφής.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 25/02, 11/03, 15/03

zodia-taro-45

Κριός: Τα ενεργειακά σας επίπεδα είναι στα όρια τους, και αυτό σας κάνει να σκέφτεστε πια σοβαρά τη πορεία της προσωπικής σας ζωής. Αυτοί που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν χωρίσει, μέχρι τα τέλη του Φεβρουαρίου, θα έχουν βρει τους κατάλληλους τρόπους επικοινωνίας και συμβιβασμού. Η Αφροδίτη στον εν λόγω ζωδιακό οίκο, λειτουργεί για όλα τα πύρινα ζωδια με δεσμευτικό τρόπο.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 23/03, 01/04, 14/04

Ταύρος: Επιδίδεστε σε πράματα και καταστάσεις που δεν σας ευχαριστούν. Η νέα θέση της Αφροδίτης – Κυβερνήτη σας, δίνει μια νέα πνοή σε στατικές καταστάσεις που μπορούν και να διευρυνθούν. Αυτοί που έχουν σοβαρή σχέση, θα την δουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες να ανθίζει και να τους αποδίδει τα μέγιστα….στις συναισθηματικές επενδύσεις μέχρι τώρα.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 25/04, 03/05, 17/05

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Δίδυμοι: Έχετε ένα μοναδικό και αξιοζήλευτο ταλέντο, στο να πείθετε τους άλλους για την γνώμη – θέση σας. Σε όλο αυτό θα καταφέρετε να παγιδεύσετε και μια νέα γνωριμία, που θα σας συμπληρώσει αυτά που επιθυμείτε. Οι περισσότεροι Δίδυμοι, θα έχουν νέους έρωτες που θα τους απογειώσουν. Οι υπόλοιποι θα διευρύνουν τον κοινωνικό τους κύκλο.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 31/05, 02/06, 12/06

Καρκίνος: Πολλά τα εμπόδια που έχουν προστεθεί στην ερωτική σας καθημερινότητα. Η ευτυχία αυτόν τον καιρό δεν είναι κάτι που το κυνηγάτε ευθέως, όμως είναι αυτό που σας λείπει. Οι μέρες γύρω από την πανσέληνο, στις 22/02, θα σας φέρουν μπροστά σας, έναν παλιό έρωτα – γνωριμία, που θα σας ξανά- διεκδικήσει σθεναρά.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 26/06, 04/07, 10/07

Λέων: Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την αισθηματική σας ζωή, θα έχει το χρονικό διάστημα από τις 20-27/02. Αυτοί που έχουν παράλληλες ζωές, καλό θα ήταν να προβούν σε αποφάσεις, καθώς ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη θα φανερώσει κρυμμένες και αμαρτωλές καταστάσεις. Αυτοί που είναι μόνοι, καλό θα ήταν να περιμένουν τη μετάβαση του Ήλιου – κυβερνήτη τους στον επόμενο ζωδιο.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 28/07, 06/08, 14/08

tarw-taro-xartomanteia

Παρθένος: Πολλά και δύσκολα τα ζητήματα που καλείστε μέσα στις επόμενες 2-3 εβδομάδες να ρυθμίσετε…και όχι μόνο στην αισθηματική σας ζωή. Ο Ερμής είναι σε μια ιδανική θέση, που μπορεί να σας φέρει έμπνευση και επιτυχίες. Αυτοί που περιμένουν το παρελθόν να φανερωθεί… θα λάβουν ευχάριστες ειδήσεις…από την άλλη πλευρά σύντομα.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 25/08, 14/09, 17/09

Ζυγός: Είσαστε ιδιαίτερα δύσκαμπτοι αυτή την περίοδο. Ο κυβερνήτης σας σε ένα επίσης αέρινο ζωδιο, σας βοηθάει να ξεκλειδώσετε την καρδιά και το μυαλό σας, στις σοβαρές προτάσεις που θα σας γίνουν. Όσοι είναι μόνοι μέσα στο τρέχοντα μήνα, θα βρουν κάτι αξιόλογο και όσοι έχουν προβλήματα επικοινωνίας συναισθηματικής με τον άνθρωπο τους, θα βρουν την χρυσή τομή.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 27/09, 01/10, 12/10

Σκορπιός: Αφήστε τον παρορμητισμό σας για καταστάσεις που ελέγχετε πλήρως. Οι νέες γνωριμίες σε καμία περίπτωση δεν είναι πεδίο βολής και πειραματισμών. Ο Άρης σε καρμικές όψεις με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο, θα δώσει δεσμεύσεις ζωής σε αυτούς που έχουν βρει το αληθινό τους ταίρι. Οι έχοντες πολλά πρόσωπα που τους απασχολούν, θα χρειαστεί να διαλέξουν.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 30/10, 07/11, 12/11

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Τοξότης: Είσαστε σε μια έντονη συναισθηματική φόρτιση. Αυτό έχει ξεκινήσει ίσως και από τις αρχές του μήνα, καθώς βλέπετε… ότι η ερωτική σας ζωή δεν ανταποκρίνεται σε αυτά που ζητάτε. Οι πιο τυχεροί είναι αυτοί που έχουν μείνει πολύ καιρό μόνοι τους και συνειδητά μακριά από προχειρότητες. Το αστρολογικό γίγνεσθαι θα δώσει ευκαιρίες.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 26/11, 02/12, 20/12

Αιγόκερως: Τώρα που η Αφροδίτη και ο Ερμής αποχωρούν από τον οίκο σας, θα καταφέρετε να δείτε και πιο καθαρά τα δώρα που σας άφησαν. Αυτοί που αναζήτησαν μια πνοή σε κάτι παλιό …θα το ξανακερδίσουν….και αυτοί που επιθυμούν μια νέα αγάπη, θα την έχουν τις προσεχείς εβδομάδες. Δραστηριοποιηθείτε και θα δείτε τα καλύτερα να σας πλησιάζουν.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 25/12, 03/01, 09/01