Αφροδιτη Τετραγωνο με το Δεσμο της Σεληνης 30/06

noima-zwis

30 Ιουνίου – Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης ( Ταύρο / Λέοντα)

Ίσως διαπιστώσετε ότι οι άνθρωποι στη ζωή σας δεν είναι τόσο υποστηρικτικοί, ενθαρρυντικοί ή συνεργατικοί όσο πιστεύατε ότι είναι, από την άποψη του να σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε τον σκοπό της ζωής σας.

Κάποιος μπορεί ξαφνικά να αποσύρει την υποστήριξή του ή ίσως να σας αντιτεθεί ή να παρέμβει σε αυτό που προσπαθείτε να κάνετε στη ζωή σας. Ίσως ένας τσακωμός ή μια διαφωνία να συμβεί και η αναστάτωση, το άγχος ή τα σκληρά συναισθήματα που θα προκύψουν να ρίξουν μια σκιά πάνω στον τρόπο που αισθάνεστε για τη ζωή σας.

 

Αν συμβεί αυτό, είναι πιθανό να πρέπει να εξετάσετε πιο προσεκτικά το θέμα για το οποίο διαφωνήσατε. Ανταποκρίνεστε στην κατάσταση με τρόπο που αντανακλά πραγματικά τις αξίες σας; Ή ίσως οι αξίες σας θα πρέπει να επανεξεταστούν; Μπορεί να χρειαστεί να γίνει μια επαναδιαπραγμάτευση για να έρθετε σε συμφωνία ή σε ισορροπία με τις προτεραιότητες σας. Αυτή η διέλευση θα μπορούσε επίσης να εκδηλωθεί ως προβλήματα γύρω από τα οικονομικά ή τα υπάρχοντά σας και θα απαιτεί κάποια προσαρμογή από την πλευρά σας.

zodia-taro-45

Δεδομένου ότι αυτή η διέλευση συνήθως διαρκεί μόνο λίγες ημέρες, στις περισσότερες περιπτώσεις τα αποτελέσματά της δεν είναι σημαντικά. Αν όμως εμφανιστούν κάποια σημαντικά θέματα, τότε μάλλον φαίνεται ότι υπάρχει ένα βαθύτερο ζήτημα και θα ήταν σοφό να εξετάσετε το πρόβλημα πέρα από τις τρέχουσες συνθήκες. Άλλες διελεύσεις (ειδικά στον γενέθλιο χάρτη σας) μπορεί να σας δώσουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη φύση της κατάστασης.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

01 Ιουλίου – Ο Χείρωνας σταθεροποιείται ανάδρομος (μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου)

Η ανάδρομη φαση μπορεί να γίνει αισθητή μέχρι και μια εβδομάδα πριν και μετά από αυτή την ημερομηνία. Καθώς ο Χείρωνας έχει συχνά να κάνει με την υγεία, μπορεί τώρα να έρθουν στο προσκήνιο θέματα υγείας.

Γενικά θέματα σχετικά με τραυματισμούς, επούλωση και πόνους -σωματικούς, ψυχολογικούς ή / και πνευματικούς -μπορεί να φθάσουν σε ένα σημείο καμπής τώρα, γεγονός που καθιστά αναγκαίο το να αφιερώσετε κάποιο χρόνο στην επούλωση, την ανοικοδόμηση και τη συμφιλίωση των ενεργειών που είναι εκτός ισορροπίας στη ζωή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

 

Η ανάδρομη πορεια (τώρα) ξεκινά αυτή τη διαδικασία, η οποία ξεδιπλώνεται σταδιακά στους επόμενους 5 μήνες. Εστιάστε την ενέργειά σας στην αναγνώριση των περιοχών που χρειάζονται θεραπεία στη ζωή σας, κυριολεκτικά ή μεταφορικά.

Μην ξεχνάτε ότι, αν και υπάρχουν τομείς που εξακολουθούν να χρειάζονται θεραπεία, έχετε σημειώσει πρόοδο σε πολλούς από αυτούς στο παρελθόν. Είναι σημαντικό να εξισορροπήσετε την αναγνώριση της εργασίας που πρέπει ακόμα να γίνει, με την αναγνώριση του τι έχετε ήδη επιτύχει στο παρελθόν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις