Αφροδιτη στον Ταυρο – Η Επιστροφη του Ερωτα

miniaies-erwtikes-tayros

Αστρολογια η Αφροδιτη στο ζωδιο του Ταυρου  6 Ιουνίου – 4 Ιουλίου, 2017

Απολαύστε τις απολαύσεις της ζωής χωρίς ενοχή – αυτό μας ζητά η Αφροδίτη στον Ταύρο. Αφεθείτε στην απλότητα και την οικειότητα. Η ενέργεια της γης είναι βαριά, γλυκιά, ζουμερή, γεμάτη υπόσχεση.

Η Αφροδίτη κυβερνά τόσο τον Ταύρο όσο και τον Ζυγό. Λέμε ότι επιστρέφει στο σπίτι της τώρα. Αυτή η διέλευση είναι συναρπαστική με θεμελιώδη τρόπο, αλλά είναι σίγουρα ταλαντευόμενη.

 

Το εσωτερικό παιδί σας θα είναι μέσα στη ζωντάνια και θα περνάει καλά. Ακριβώς όπως τα παιδιά αγνοούν αυτά που προκαλούν την αντίληψη που έχουν για τον κόσμο και την ίδια στιγμή τα παιδιά είναι ταυτόχρονα εγωιστικά και αθώα πλάσματα, ο Ταύρος συχνά κινείται χωρίς να έχει επίγνωση.

zodia-taro-45

Η αντίσταση στις παρορμήσεις και τις ορμές θα είναι δύσκολη, καθώς η Αφροδίτη είναι μια πλούσια, υλιστική θεά όταν είναι στον Ταύρο. Ο Ταύρος ζει στο βάρος του σώματος, πιέζεται και τυλίγεται στις ζεστές πτυχές του κρεβατιού σας· μια γεμάτη κοιλιά μετά από ένα γευστικό γεύμα· η απόλυτη ειρήνη· η κούπα με τσάι τις κρύες νύχτες· το χάδι του παραλιακού ανέμου και της άμμου· μαξιλάρια, σοκολάτα, τέχνη και κάθε είδους ευκολία. Ο Ταύρος είναι πλούσιος, δεκτικός, μαλακός, άφθονος, μελωδικός, αρωματικός.

zwdia-66

Η Αφροδίτη διοχετεύει την ουράνια ενέργεια στην καρδιά. Στον Ταύρο, είναι τόσο αισθησιακή όσο είναι και πεισματάρα. Όταν οι νέοι εραστές κλείνουν ο ένας τον άλλον σε μια έντονη αγκαλιά, μπορεί να ακουστεί ο παλμός της καρδιάς του Ταύρου. Ο Ταύρος ζει για την αφθονία και το πάθος, για τη σωματική σύνδεση. Έχει την τάση να συγχέει την αγάπη και το σεξ, καθώς αυτά είναι αναπόσπαστα συνυφασμένα στην ψυχή της.

Η ζωή του Ταύρου είναι ένας συνεχής αγώνας για να ξεπεράσει την αγριότητα της λαγνείας και την επιθυμία για υλικές ανέσεις. Ξοδεύουν πάρα πολλά χρήματα, χαλαρώνουν όλη μέρα και τρώνε τα πάντα.

zwdia - love

Μιλάνε με αυτοπεποίθηση και εφησυχασμό. Είναι ληθαργικοί, κτητικοί και επιρρεπείς στα πάθη. Αλλά είναι και ρομαντικοί, γενναιόδωροι, ειλικρινείς και απλοί. Δεν ενδιαφέρονται για τα δράματα ή την επιφανειακή επικοινωνία.

 

Κάτι άσχημο συμβαίνει συχνά με τους μεγαλύτερους Ταύρους. Κάποια στιγμή, η ζωή γίνεται σκληρή και απλώς παραιτούνται. Συμβιβάζονται. Συνειδητά ή όχι, επιλέγουν να παραμείνουν όπως είναι: πέτρες κατανεμημένες μέσα στο ποτάμι της εξέλιξης. Όλοι έχουμε την υποχρέωση να συνεχίζουμε, να γινόμαστε.

Ο μη ισορροπημένος Ταύρος παραπλανάται με ατελείωτες δικαιολογίες, αλλά όλοι πρέπει να είμαστε υπόλογοι! Πρέπει όλοι να καταπιούμε το πικρό χάπι που ονομάζεται αυτογνωσία!

zwdia-tarw-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Μία φίλη μου Ταύρος μου είπε ότι δεν «θέλει να σκέφτεται το διάστημα». Αυτή η δήλωση αποκαλύπτει πολλά για τον Ταύρο. Η ανάγκη για έλεγχο στον φυσικό κόσμο είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο ο καρμικός σκοπός πίσω από την ενσάρκωση ως Ταύρος είναι να μάθει την απόλυτη έλλειψη σημασίας του υλικού κόσμου.

Παρόλο που μπορεί να είναι απολαυστικά ζεστό και φιλικό, αυτό το γήινο μέρος είναι μόνο ένα μικροσκοπικό κομμάτι ενός άπειρου φάσματος χωροχρονικών διαστάσεων.

Ίσως να είστε ικανοποιημένοι σαν παχουλές γάτες σε ηλιόλουστη ημέρα! Την ημέρα που η Αφροδίτη μπαίνει στον Ταύρο, η Σελήνη θα είναι στον Σκορπιό.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις