Αφροδιτη στο ζωδιο του Καρκινου – Οι Πληγωμενες Καρδιες

sex-afroditi-zodia

Αστρολογια   31 Ιουλίου – 25 Αυγούστου Η Αφροδιτη στο ζωδιο του Καρκινου

Η Αφροδίτη αντιπροσωπεύει όλα αυτά που είναι θηλυκά και ρομαντικά, ευχάριστα και όμορφα. Οι διελεύσεις της εκδηλώνονται στο συναισθηματικό σώμα.

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο είναι ο αιώνιος δεσμός της μητρότητας ή η άνευ όρων αγάπη. Αισθάνεται όπως κολυμπά: ντελικάτη, διαισθητική, ακριβώς όπως η Σελήνη. Τα νερά της χαλαρώνουν και στηρίζουν. Η εστίαση τώρα είναι στις ρίζες μας, στην εγκατάσταση και στην άνεση.

 

Ο Καρκίνος είναι στοργικός και βαθιά αφοσιωμένος, αν όχι παράλογος. Μπορεί να νιώσετε μια συντριπτική επιθυμία να αγαπηθείτε και να αγαπήσετε. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο μπορεί να είναι τόσο ζεστή και στοργική, που συχνά πνίγει καταλάθος τους φίλους και τους εραστές της.

zodia-taro-45

Το πληγωμένο καβούρι φωνάζει: κανείς δεν με καταλαβαίνει και κανείς δεν με θέλει! Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης μπορεί να κατακρίνουμε τους εαυτούς μας επειδή νοιαζόμαστε πάρα πολύ και αγαπάμε πολύ. Όταν τα καβούρια αισθάνονται ότι απειλούνται, υποχωρούν στο κέλυφός τους. Έτσι θα αντιδρούμε τώρα και με μεγάλη συχνότητα. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο είναι ένα εκτεθειμένο νεύρο, ένα μαλακό υπογάστριο: τρυφερό και ευάλωτο. Όλα θα μπαίνουν στην καρδιά μας, είτε μας αρέσει είτε όχι!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Ο Καρκίνος είναι ζώδιο του νερού, όπως τα αδέλφιά του Σκορπιός και Ιχθύες. Όλα τα ζώδια του νερού είναι θηλυκού χαρακτήρα και συνήθως είναι πολύ πνευματικά και καλλιτεχνικά. Ωστόσο, γνωρίζω πολλούς Καρκίνους που δεν έρχονται σε επαφή με το δημιουργικό / πνευματικό τους δυναμικό και, αντίθετα, διοχετεύουν την ενέργεια του Καρκίνου ως καθαρή μανία.

Είναι αλήθεια ότι ορισμένοι Καρκίνοι είναι πολύ γκρινιάρηδες και θυμώνουν εύκολα, και δεν χρειάζεται πολύ για να πυροδοτηθούν. Όλοι έχουμε μια επιλογή –μπορούμε να αφήσουμε τον φόβο και την αμφιβολία να ξεπεράσουν την πραγματικότητα, να ποτίσουν τις ανησυχίες μας ως τα ακανθώδη λουλούδια που είναι ή μπορούμε να χαλαρώσουμε στην αληθινή γλυκύτητα του Καρκίνου.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο λαμβάνει χώρα εσωτερικά. Δεν πρόκειται για μια κοινωνική διέλευση, αν και είναι μια καλή στιγμή για να την περάσετε με την οικογένεια, ιδιαίτερα τη μητέρα ή άλλες σημαντικές γυναίκες στη ζωή σας. Είναι καιρός να επωάσουμε, να μάθουμε τις περίπλοκες πτυχές της καρδιάς και της διαίσθησής μας. Στον Λέοντα, θα περάσουμε σε πιο εκφραστικούς, εξωστρεφείς ρόλους.

Πρώτα πρέπει να μάθουμε πώς να εξοικονομούμε και να σταθεροποιούμε, οικονομικά και συναισθηματικά (Καρκίνος), τότε μπορούμε να ξοδέψουμε ελεύθερα και να προσβλέπουμε σε χαλαρές, γεμάτες από ευχαρίστηση ημέρες (Λέων).

Δεν είναι επίσης καλή στιγμή για ρίσκα. Σύντομα, τα νερά του Καρκίνου θα δώσουν τη θέση τους στη φωτιά του Λέοντα: τη φωτιά της υπερηφάνειας και του αμοιβαίου σεβασμού και της παιδικής χαράς. Πρώτα πρέπει να μάθουμε να αγαπάμε αυτό που είμαστε και νομίζω ότι αυτή είναι η ειδικότητα του Καρκίνου –να μας διδάσκει πώς να αγαπάμε και να φροντίζουμε τους εαυτούς μας ή πώς να γίνουμε η δική μας μητέρα.

zwdia

Η ζωή θα είναι μαλακή σαν κόλλα και άνοστη για λίγο, αλλά η φωτιά θα είναι εδώ σύντομα και ποιος ξέρει, μπορεί ακόμη και να βρεθείτε στις ακτές του ωκεανού τη στιγμή που θα ξεθυμάνει από τις φλόγες. Προς το παρόν, βρείτε παρηγοριά κάτω από τα κύματα. Κουλουριαστείτε μέσα στο αυγό σας, στο κουκούλι σας, στον ιδιωτικό σας ωκεανό.

Ενώ η Αφροδίτη είναι στον Καρκίνο, είναι πρωινό αστέρι που ανεβαίνει πριν από τον Ήλιο στον ανατολικό ορίζοντα. Η Αφροδίτη μπαίνει στον Καρκίνο λίγο μετά το τέταρτο της Σελήνης στον Σκορπιό, οπότε κρατήστε τις καρδιές, όλοι.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot