Αύγουστος – Η αγάπη δεν είναι πόκεμον να την κυνηγάτε

4039299_200802019000_2

Αύγουστος – Η αγάπη δεν είναι πόκεμον να την κυνηγάτε

Ο πιο hot μήνας του έτους ανοίγει τις πύλες του και υποδέχεται μοιραίες αστρολογικές όψεις, που θα κάνουν συναισθήματα και σχέσεις να λάβουν την τελική τους θέση… επανασύνδεση, δέσμευση ή και χωρισμό.

Για όλους λοιπόν:

Για τους Κριούς και τους Λέοντες που έχουν βρει τον άνθρωπο που τους ταιριάζει, ο μήνας Αύγουστος, θα είναι ενισχυτικός για τις επιδιώξεις τους και τα κοινά τους όνειρα. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο και προσοχή, σε αυτή τη νέα σχέση που λίαν συντόμως θα αποδώσει τα μέγιστα παντού.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι: 05/04 και 10/08

zodia-taro-45

 
Οι Δίδυμοι και οι Ιχθείς είναι σε μια καλή ψυχολογική κατάσταση, που θα τους κάνει να φύγουν τελείως από τις άσχημες μνήμες του παρελθόντος. Μέσα σε αυτή την πλήρως συνειδητή εξέλιξη, θα υπάρξουν και τάσεις επανασυνδέσεις… που ίσως και να πρέπει να συγκρατήσετε επί του παρόντος.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι: 04/06 και 14/03

Για τους ασταμάτητους Ζυγούς και Σκορπιούς ο μήνας θα αρχίσει να δείχνει το καλό του πρόσωπο μετά τις 10, όπου και θα μπορείτε πλέον να ξετυλίξετε τα σχέδια σας, και να βρείτε τους δρόμους, που θα οδηγήσουν στην πρακτική ολοκλήρωση τους.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι: 09/10 και 17/11

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Οι Καρκίνοι και οι Υδροχόοι, έχουν μπει σε μια διαδικασία να προσπαθήσουν να βάλουν μια σειρά στο παρελθόν και στο παρόν. Από τον νέο μήνα, ακούστε όλα αυτά που θα σας προτείνουν, φιλτράρετε σωστά και εν κατακλείδι, προσθέστε και τα δικά σας
Ευνοημένοι οι γεννημένοι: 20/07 και 17/02

Για τους Ταύρους και τους Παρθένους, όλα δείχνουν πως είναι ευθυγραμμισμένα με τις επιθυμίες τους. Αυτό θα βοηθήσει και τις σχέσεις που έχουν διαλυθεί, να βρουν τους τρόπους για να λύσουν τις διαφορές τους και να έρθουν οι σύντροφοι και πάλι κοντά… και μόνιμα.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι: 10/05 και 09/09

Όλοι οι Τοξότες και Αιγόκεροι που έχουν τάση για περιπέτειες, να είναι προετοιμασμένοι και για απρόσμενες αποκαλύψεις. Από τη νέα σελήνη και μέχρι τη αλλαγή του ζωδίου, πρέπει να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις. Ηρεμία και ασφάλεια υπάρχει στις τάξεις των ελεύθερων, που θα βρεθούν προσεχώς μέσα σε καινούργιο και αξιόλογο κόσμο.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι:12/12 και 29/12

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις