Γάμοι, Διαζύγια και άλλες Καλοκαιρινές ιστορίες

erwtika-mystika-zwdiwn

Γάμοι, Διαζύγια και άλλες Καλοκαιρινές ιστορίες

Ένα Καλοκαίρι γεμάτο αστρολογικά φαινόμενα, που θα δώσουν το στίγμα τους σε αισθηματικές υποθέσεις, που είτε πρέπει να ολοκληρωθούν, είτε να τερματιστούν.

Κριός: Είσαστε σε όλα τα επίπεδα ετοιμοπόλεμοι. Ο Άρης από τον Σκορπιό, σας κάνει να δείτε τι πραγματικά χρειάζεται για να βάλετε σε μια σειρά πια την προσωπική σας ζωή, είτε είστε μόνοι είτε σε δέσμευση. Αυτό μην το αφήσετε για τον επόμενο μήνα, πράξτε άμεσα.
Εύνοια με ζώδια του Νερού

 

Ταύρος: Αποκαλυπτικές θα είναι οι ημέρες που μένουν, μέχρι να βγει ο μήνας του Ιουνίου. Πολλά κρυφά γεγονότα, τώρα μόνο, θα πέσουν στην αντίληψη σας και όπου και πρέπει να τα αναλύσετε, πριν να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις. Είστε αυτοί που μέχρι τον Αύγουστο, θα έχετε ολοκληρώσει το κάρμα στην ερωτική σας ζωή.
Εύνοια με ζώδια της Γης

zodia-taro-45

Δίδυμοι: Με τις λίγες ημέρες που απομένουν για να φύγει ο Ήλιος από πάνω σας, θα πρέπει να κινητοποιηθείτε και να ορίσετε αυτά που έχετε μέσα στο κεφάλι σας. Δεσμεύσεις που μόνο σας κουράζουν, και σας καθυστερούν θα πάρουν την πορεία προς την λήξη τους και χωρίς ελπίδα, για επανασύνδεση.
Εύνοια με ζώδια του Αέρα

Καρκίνος: Ο θαυμασμός που θα εισπράξετε από νέες κατακτήσεις και φλερτ, θα σας κάνει την ψυχολογία να πάει από το καλό στο καλύτερο. Ακόμη και χαμένες ιστορίες του παρελθόντος θα σας ψάξουν με απώτερο σκοπό, να εντοπίσουν χαραμάδες για να εισέλθουν και πάλι στην καρδιά σας.
Εύνοια με ζώδια της Γης

Λέων: Ο παρορμητικός σας χαρακτήρας, είναι και αυτός που σας βγάζει από τα προβλήματα κάθε είδους. Η επιπρόσθετη γοητεία σας, θα φέρει στα μονοπάτια σας, ιδιαίτερη προσωπικότητα που έχετε έναν μαγνητισμό εκατέρωθεν. Οι χάρες που θα σας κάνει ακόμη ο Άρης από τον Σκορπιό, είναι άπειρες
Εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Παρθένος: Η εποχή δεν απαιτεί συμβιβασμούς αλλά γενναία λόγια και πράξεις. Από την στιγμή που η Αφροδίτη θα κινηθεί στον Καρκίνο στις 17/06, εσείς θα έχετε μια πλειάδα από καταστάσεις ερωτικές να σας πλησιάζουν και να ζητούν την προσοχή σας. Αυτό θα συνεχιστεί μέχρι και τα γενέθλια σας.
Εύνοια με ζώδια του Αέρα

Ζυγός: Η συντροφικότητα και η ποιότητα στην ερωτική σας ζωή, θα επανέλθουν. Γάμοι και δεσμοί που είχαν παγώσει ή έστω οι σύντροφοι ήταν σε διαφορετική σελίδα ζωής, τώρα θα καταφέρουν να βρουν ένα κοινό μονοπάτι. Όσοι είναι μόνοι, νέες επαφές θα τους συγκινήσουν.
Εύνοια με ζώδια της Γης

Σκορπιός: Το ενδιαφέρον και τον θαυμασμό μιας καινούργιας ύπαρξης, θα έχετε μέχρι την λήξη του Ιουνίου. Οι όψεις του κυβερνήτης σας και του Άρη σας φωτίζουν, και σας προσφέρουν ένα καταπληκτικό Καλοκαίρι, όπου θα δείτε την κοινωνική σας ζωή να ανοίγει και τα οικονομικά σας, να πολλαπλασιάζονται.
Εύνοια με ζώδια της Γης

Τοξότης: Τα βλέμματα είναι επάνω σας. Αυτό μην το αφήσετε να περάσει έτσι. Ιδίως εσείς που είστε από χωρισμό, ή έχετε μείνει πολύ καιρό σε μοναξιά, θα σας δοθούν οι ευκαιρίες για να ξεκινήσετε μια σχέση που μπορεί να γίνει και σε μικρό διάστημα μια μεγάλη αγάπη.
Εύνοια με ζώδια του Νερού

Αιγόκερως: Οι συγκρούσεις και οι καθυστερήσεις, που προηγούμενου χρονικού διαστήματος θα παύσουν. Έχετε τόσες θετικές αστρολογικές όψεις, πάνω στον ζωδιακό σας οίκο, που και τα ερωτικά σας ζητήματα θα έρθουν εκεί που θέλετε, αλλά και τα επαγγελματικά σας θα ανοίξουν και θα έχετε άνεση χρήματος.
Εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

Υδροχόος: Η επίτευξη των στόχων σας είναι κοντά. Σχέσεις και συναισθήματα που είχαν απομακρυνθεί από την πορεία τους, τώρα θα μπορέσουν να εξελιχθούν, με κοινές πρωτοβουλίες. Υποθέσεις διαζυγίων, περιουσιακών και οικογενειακών, λήγουν με τον καλύτερο τρόπο.
Εύνοια με ζώδια της Γης

Ιχθείς: Οι μέρες του Καρκίνου είναι αυτές που θα δείτε τα πάντα να ανατρέπονται, προς το δικό σας όφελος. Μέσα σε όλη αυτήν την δραστηριότητα, θα ξεχωρίσετε τελικά ποιος είναι αυτός που έχει τις σωστές προδιαγραφές, για να περάσετε μαζί τους Καλοκαιρινούς μήνες.
Εύνοια με ζώδια του Νερού