Γάμοι και Διαζύγια για το έτος 2017. Ζωδια Αέρα

Γάμοι και Διαζύγια για το έτος 2017. Ζωδια Αέρα

Ομολογουμένως είστε από τα πιο δυσνόητα ζώδια του κύκλου, στις υποθέσεις των αισθηματικών. Αυτό το έτος έρχεται και σας βάζει αντιμέτωπους με τις αληθινές σας ανάγκες και επιθυμίες. Όλα τα υπόλοιπα, τα περιττά και τα υπερφίαλα θα τερματιστούν, και θα περάσουν στο παρελθόν. Πολλά και τα λυτρωτικά διαζύγια, που θα επιτρέψουν στα ταίρια να χαράξουν μια νέα πορεία.

Πιο αναλυτικά για όλα τα ζώδια του Αέρα:

 

Δίδυμοι :Υπήρξαν αρκετές δυσκολίες μέσα στο 2016, αλλά όμως έχετε καταφέρει και έχετε εντοπίσει, τι είναι αυτό τελικά που σας ταλαιπωρεί, ακόμη και στον χαρακτήρα σας. Μέσα από αυτήν την πρακτική σας βελτίωση, θα δείτε ότι και ο άνθρωπος σας, θα σας πλησιάσει περισσότερο. Άσχημα γεγονότα του παρελθόντος, θα ξεχαστούν και εσείς οι ελεύθεροι θα καταφέρετε να συνεχίσετε μέσα από καινούργιο έρωτα. Υποστηρικτικά στις δράσεις σας, τα οικονομικά. Πολλές και οι προτάσεις για νέες συνεργασίες και ταξίδια.
Τυχερός μήνας: Φεβρουάριος και Απρίλιος
Ιδιαίτερα ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 28 / 05, 11/ 06, 14 / 06
Love Luck: 4 / 5

zodia-taro-45

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζυγός: Οι προσπάθειες σας και η υπομονή σας, θα σας φέρουν κοντά στον άνθρωπο που αγαπάτε. Μπορεί να έχετε περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα απομάκρυνσης, όμως τα πράματα τείνουν μέσα στις πρώτες εβδομάδες να ξεκαθαρίσουν προς την θετική πλευρά. Πολλοί οι γάμοι και οι ευχάριστες ανακοινώσεις στα ζευγάρια. Αυτές οι επιτυχίες οι αισθηματικές θα συμπληρωθούν και από επαγγελματικές εξελίξεις.
Τυχερός μήνας: Ιανουάριος και Απρίλιος
Ιδιαίτερα ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 27 / 09, 17 / 10, 18 / 10
Love Luck: 5 / 5

Γάμοι και Διαζύγια για το έτος 2017. Ζωδια Αέρα

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Υδροχόος: Είσαστε κάτω από την εύνοια για όλο το νέο έτος του Κυβερνήτη σας και την Αφροδίτης. Αυτό σημαίνει, ότι οι επιθυμίες σας πάνω σε υποθέσεις αγάπης, θα έχουν την πορεία που ζητάτε. Ζευγάρια που τσακώθηκαν, πριν ακόμη προλάβουν να δέσουν συναισθηματικά, θα έχουν τις ευκαιρίες τους, μέσα στην ζωδιακή σας εποχή, να μιλήσουν και να δώσουν ευκαιρίες. Χαρές έχετε να εισπράξετε από τις επίπονες αλλά πια κερδοφόρες σας επαγγελματικές δραστηριότητες.
Τυχερός μήνας: Ιανουάριος και Μάρτιος
Ιδιαίτερα ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 01 / 02, 08 / 02, 17 / 02
Love Luck: 5 / 5