Γάμοι και Διαζύγια για το έτος 2017. Ζωδια Φωτιάς

astrologia-27-7-2-8

Γάμοι και Διαζύγια για το έτος 2017. Ζωδια Φωτιάς

Ουδείς μπορεί να πει ότι τα πράματα με τον Κρόνο πάνω σας, είναι ιδιαίτερα εύκολα, όμως σίγουρα είναι πολλά υποσχόμενα. Αυτό κρατήστε το, γιατί από την πρώτη κιόλας πανσέληνο του έτους, εσείς θα έχετε μεγάλες ευκαιρίες για να λύσετε υποθέσεις αγάπης, που απλά στο παρόν σας πονούν και σας καθυστερούν. Στο αντίποδα τα οικονομικά των πύρινων, που θα απογειωθούν και θα δικαιώσουν για τις επίπονες προσπάθειες τους.

Πιο αναλυτικά για όλα τα ζώδια της Φωτιάς:

 

Κριός: Έχετε κάνει τα πάντα για τον άνθρωπο σας, και το μόνο που απομένει σε αυτό το καινούργιο έτος, είναι να δείτε την προσφορά αγάπης, από την άλλη πλευρά προς εσάς. Το πιο πιθανόν είναι να γίνουν ανατροπές ευχάριστες τον πρώτο μήνα του έτους, και εσείς από κοινού να πάρετε αποφάσεις για μια νέα ζωή. Τα δύσκολα διαζύγια, θα πάρουν την τελική τους ευθεία και σύντομα τα ταίρια θα αποδεσμευτούν. Σε όλη αυτήν την εξελικτική δράση, θα υπάρξουν και ευχάριστες οικονομικές ειδήσεις.
Τυχερός μήνας: Φεβρουάριος και Απρίλιος
Ιδιαίτερα ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 11 / 04, 15 / 04, 18 / 04
Love Luck: 4 / 5

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Λέων: Όλα τα θέλω και οι λογικές σας επιθυμίες, έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν την εμφάνιση τους. Η ολοκλήρωση δεν είναι μακριά, και από το δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, εσείς θα δείτε και σημαντική βελτίωση στον αισθηματικό σας τομέα. Σχέσεις και συναισθήματα που είχαν παγώσει, ένεκα τρίτων – άσχημων καταστάσεων, θα ενεργοποιηθούν και θα αποδώσουν και πάλι ευκαιρίες αγάπης – επανασυνδέσεις. Η οικονομική σας κατάσταση, θα είναι το ίδιο υποστηρικτική.
Τυχερός μήνας: Ιανουάριος και Απρίλιος
Ιδιαίτερα ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 03 / 08, 10 / 08, 14 / 08
Love Luck: 5 / 5

Γάμοι και Διαζύγια για το έτος 2017. Ζωδια Φωτιάς

Τοξότης: Οι αισθηματικές αναμετρήσεις έχουν πια λάβει τέλος. Αυτό που χρειάζεται είναι πια να σας αποδείξουν ότι πραγματικά σας αγαπούν και μπορούν να κάνουν, για το πρόσωπο σας θυσίες. Αυτοί που έχουν ήδη μια σοβαρή σχέση, μέσα στο πρώτο δίμηνο του νέου έτους, θα καταφέρουν να στρώσουν τις συνθήκες για να δεσμευτούν. Επιχειρήσεις, εργασία, ταξίδια είναι στο μενού της οικονομικής άνεσης.
Τυχερός μήνας: Ιανουάριος και Μάρτιος
Ιδιαίτερα ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 28 / 11, 01 / 12, 12 / 12
Love Luck: 5 / 5

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις