Γνωριμίες On Line. Τι κεντρίζει το κάθε ζώδιο?!

Γνωριμίες On Line. Τι κεντρίζει το κάθε ζώδιο?!

Είναι της μόδας, ή έστω και ανάγκη της εποχής, όλες οι σχέσεις, διαπροσωπικές – αισθηματικές – εργασιακές… να περνάνε από το φίλτρο των ψηφιακών επικοινωνιών. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, που προκύψει ερωτικό ενδιαφέρον, έκαστο ζώδιο λειτουργεί και έλκεται από διαφορετικές λεπτομέρειες – συνθήκες, που θα τον κάνουν να… πατήσει στην άλλη πλευρά… Like ή Dislike!

Για όλα τα ζώδια:

 

Για τους ασταμάτητους Τοξότες και του Υδροχόους, που ποτέ δεν λένε όχι, σε καινούργιες γνωριμίες και δέλεαρ, το μόνο που θα μπορούσε να τραβήξει το ενδιαφέρον τους, είναι μια προσωπικότητα, που ελέγχει τις καταστάσεις, και δεν χάνετε μέσα σε αυτές. Αν σας αρέσει κάποιο από τα δύο άνωθεν ζώδια, τότε θέστε τους τις πραγματικές σας σκέψεις… εξ αρχής.

zodia-taro-45

Προσεχτικοί είναι όλοι οι ρομαντικοί Καρκίνοι και οι γείτονες Λέοντες, σε κάθε πρόταση και σκέψη, που έρχεται από την άλλη πλευρά. Συνήθως καθυστερούν υπερβολικά να εμπιστευτούν… και να ανοίξουν τα χαρτιά τους. Αυτό σίγουρα ρισκάρει και την υπομονή των άλλων, αλλά στο τέλος πάντα δικαιώνονται.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Για τους Διδύμους, που μάλλον έχουν βάλει κάπως το χεράκι τους, στην εφεύρεση των digital communications, όλα είναι εύκολα. Έχουν τόσο πολύ κόσμο γύρω τους, που σίγουρα μέσα από την προσεχτική τους ανάλυση και ψάξιμο, θα καταφέρουν να ξεχωρίσουν αυτόν που θα μπορούσε… να είναι το ιδανικό τους ταίρι.

Λίγο αναχρονιστές οι Παρθένοι και οι Ιχθείς. Δεν αντιλαμβάνονται τις αισθηματικές επικοινωνίες και ότι συνεπάγεται από αυτές, μέσα ένα πληκτρολόγιο. Ωστόσο, είναι τα άτομα, που δεν θα πουν πολλά, αλλά θα θελήσουν να ακούσουν πρώτα και να μάθουν… από την άλλη πλευρά.

Διαβαστε τις  ερωτικες προβλεψεις  Καλοκαιρι 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Στα Κριαράκια και τους Ζυγούς, τα πράματα είναι σχετικά βατά, καθώς πάντα περικυκλώνονται από fans, που ζητούν κάτι περισσότερο από αυτούς. Πάντα έχουν την διάθεση να επικοινωνήσουν με όλους …και πάντα με καλοπροαίρετο τρόπο.

Οι σκέψεις των Αιγόκερων πάντα έχουν να κάνουν, με το τι κρύβετε πίσω από μια εικόνα και μια πρόταση. Είναι αρκετά απόμακροι στην αρχή… και μέχρι να βρουν το ιδανικό – σωστό κώδικα επικοινωνίας με την άλλη πλευρά.

Οι Ταύροι και οι Σκορπιοί, που έχουν μάθει σε πιο χειροπιαστές καταστάσεις, αν σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα δεν λάβουν κάτι – θετικά σινιάλα, γρήγορα θα βαρεθούν και θα περάσουν σε άλλες πιο βατές διαδρομές, με σάρκα και οστά.

Διαβαστε τις  ερωτικες προβλεψεις  Καλοκαιρι 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65