Γυναικείος Οδηγός για νέες κατακτήσεις τον ΦΕΒ 16

zwdia-simera-erwtikes-18-7-14

Γυναικείος Οδηγός για νέες κατακτήσεις τον ΦΕΒ 16

Ο γυναικείος πληθυσμός θα έχει μεγάλη εύνοια τον μήνα του Φεβρουαρίου, ιδίως στον τομέα των ερωτικών σχέσεων. Οι θέσεις Αφροδίτης και Δία, θα λειτουργήσουν υποστηρικτικά και σε συναισθηματικό αλλά και σε ψυχολογικό επίπεδο.

Κριός: Πολλές οι νέες επαφές που θα μονοπωλήσουν το ερωτικό – σεξουαλικό σας ενδιαφέρον. Αυτό αφορά άτομα που ήδη υπάρχουν στην ζωή σας, θα εκδηλώσουν επιτέλους βαθύτερα και κρυμμένα συναισθήματα πόθου και κτητικότητας.
Τυχερές ημέρες: 10 και 19 Φεβρουαρίου
Προσοχή στους: Κριός και Καρκίνος

Ταύρος: Η δημιουργική σας τάση, θα καταφέρει να θεραπεύσει άσχημα γεγονότα του παρελθόντος σας. Σε αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο, η παρουσία νέου άντρα που θα σας δώσει την υποστήριξη του που τόσο χρειάζεστε.
Τυχερές ημέρες: 05 και 17 Φεβρουαρίου
Προσοχή στους: Τοξότης και Αιγόκερως

zodia-taro-45

Δίδυμοι: Μήνας αλλαγών για εσάς. Ότι έγινε…ολοκληρώθηκε και δεν θα το ξαναβρείτε στην πορεία σας. Η πιθανότητα να βρεθείτε αντιμέτωπες με καινούργιο και πολλά υποσχόμενο άντρα μέσα στον μήνα του Φεβρουαρίου, είναι πολλές και δυνατές.
Τυχερές ημέρες: 01 και 20 Φεβρουαρίου
Προσοχή στους: Λέων και Ζυγός

Καρκίνος: Μπορεί μέχρι τώρα να έχουν παρατηρηθεί καθυστερήσεις στις προσωπικές σα υποθέσεις, αλλά από τις 05/02-16, όλα θα αρχίσουν να επιταχύνουν και να μεθοδεύονται γύρω από μόνιμες επανασυνδέσεις και ξεκαθαρίσματα με το παρελθόν.
Τυχερές ημέρες: 07 και 26 Φεβρουαρίου
Προσοχή στους: Καρκίνος και Τοξότης

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Λέων: Σταδιακά Οι ψευδαισθήσεις χάνονται και πλέον θα μπορείτε να δείτε πιο καθαρά, αν αυτός που έχετε δίπλα σας, αξίζει την υπομονή και την ενέργεια σας, ή απλά άσκοπα χάνετε τον πολύτιμο χρόνο σας. Ευκαιρίες για νέο έρωτα θα φανερωθούν μετά τις 10/02.
Τυχερές ημέρες: 05 και 27 Φεβρουαρίου
Προσοχή στους: Λέων και Σκορπιός

Παρθένος: Αντιμετωπίσατε προκλήσεις σε όλα τα επίπεδα και έχετε βγει νικήτριες. Δεν επηρεάζεστε πια από κανέναν, άρα οι όποιες αποφάσεις σας θα βρουν τον τελικό τους στόχο. Ακόμα και αυτοί που προσπαθούν εδώ και καιρό για διαζύγιο –μετακόμιση… θα το καταφέρουν.
Τυχερές ημέρες: 06 και 14 Φεβρουαρίου
Προσοχή στους: Παρθένος και Ιχθείς
Ζυγός: Έχουν πια ωριμάσει οι συνθήκες για να μιλήστε στον άντρα που θέλετε, για τα βαθύτερα συναισθήματα σας…και τα χρονικά σας όρια. Οι μέρες του νέου μήνα, θα σας ανταποδώσουν αυτά που έχετε ήδη προσφέρει. Ακόμη και οι ελεύθερες, θα τύχουν ερωτικών γνωριμιών, με επιτυχημένη πορεία.
Τυχερές ημέρες: 10 και 12 Φεβρουαρίου
Προσοχή στους: Ζυγός και Αιγόκερως

tarw-taro-xartomanteia

Σκορπιός: Έχετε ξεκλειδώσει πια το μυαλό σας, και αυτό θα γίνει αντιληπτό από τον σύντροφο σας. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια και πιστώσεις χρόνου για την οριστική λήψη αποφάσεων για την κοινή σας πορεία και ζωή. Οι Σκορπίνες που ακόμη ψάχνουν, ίσως και ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, βρεθούν μπροστά σε κάτι ιδιαίτερο!
Τυχερές ημέρες: 02 και 09 Φεβρουαρίου
Προσοχή στους: Κριός και Καρκίνος

Τοξότης: Η πιθανότητα να τα ξαναβρείτε με μια παλιά σας αγάπη – ανολοκλήρωτο έρωτα, είναι μεγάλη. Σας έχει αναγνωριστεί το δίκιο, και μέσα στις επόμενες εβδομάδες σας έρχεται και η ερωτική δικαίωση. Οι ελεύθερες, θα έχουν νέα άτομα να την πολιορκούν…σφόδρα.
Τυχερές ημέρες: 10 και 21 Φεβρουαρίου
Προσοχή στους: Σκορπιός και Ιχθείς

Αιγόκερως: Θα ανακάμψετε ψυχολογικά σίγουρα. Η νέα περίοδος, σας βάζει σε ένα πρακτικό απολογισμό για το τι εισπράττετε από τον άνθρωπο σας και τι τελικά δίνετε. Αν σε αυτό δεν βλέπετε ισορροπία, τότε καλύτερα ανακοινώστε την αποχώρηση σας.
Τυχερές ημέρες: 07 και 25 Φεβρουαρίου
Προσοχή στους: Ζυγός και Τοξότης

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Υδροχόος: Περιορίζεστε σε αυτό που έχετε στην ερωτική σας πραγματικότητα και δεν αποζητάτε πια τίποτα άλλο. Η ίδια εύνοια θα συνεχιστεί και τον επόμενο μήνα, και για τους ελεύθερους που θα βρουν κάτι κοντά στα δεδομένα τους.
Τυχερές ημέρες: 02 και 23 Φεβρουαρίου
Προσοχή στους: Ζυγός και Σκορπιός

Ιχθείς: Το τελειωτικό ξεκαθάρισμα είναι αναμενόμενο. Κανείς πια δεν μπορεί να σας κρατήσει αν δεν δώσει κάτι περισσότερο από αυτό που ζείτε στο τώρα. Ιδανικές και οι συνθήκες για τις χωρισμένες, για επανένωση με το παρελθόν.
Τυχερές ημέρες: 04 και 27 Φεβρουαρίου
Προσοχή στους: Ταύρος και Αιγόκερως

tarw-wroskopio-4