Δεύτερο Δεκαπενθήμερο Μαΐου 2016

test-prwtogoni-fantasia

Δεύτερο Δεκαπενθήμερο Μαΐου

Το δεύτερο και καλύτερο κομμάτι του Μαίου, έχει να φέρει τις ανατροπές που το σύνολο του ζωδιακού κύκλου. Ο Ήλιος πλησιάζει του Διδύμους, κάτι που θα βοηθήσεις τις επικοινωνίες και την αποκατάσταση των χαμένων επαφών. Σίγουρα σε αυτό θα ενισχύσει και ο Ερμή με την ορθή του πια πορεία.

 

 

Αναλυτικά τα ζώδια:

Κριός: Τα μικρά αποτελέσματα, θα φέρουν και την ολοκλήρωση του σκοπού σας, στον αισθηματικό τομέα. Είσαστε πολύ καλύτερα από κάθε άλλη φορά και αυτό σαν συμπεριφορά σίγουρα θα έλξει και καινούργιο κόσμο στους κύκλους σας. Μέσα σε όλη αυτήν την ευχάριστη κινητικότητα, ίσως να πλησιαστείτε και από κάποιο φιλικό πρόσωπο. Οι ερωτοφιλίες για τους Κριούς δεν είναι κάτι καινούργιο!
Ερωτικό ταίριασμα με : Ιχθείς

zodia-taro-45

Ταύρος: Λίγο πριν αποχωρήσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας, προλαβαίνετε να κάνετε κάποιες τελευταίες κινήσεις, που θα διορθώσουν τις ατέλειες στον αισθηματικό σας δεσμό. Οι προηγούμενες εβδομάδες, σας έβαλαν σε πολλά σταυροδρόμια αποφάσεων, και σίγουρα επιλέξατε το καλύτερο για εσάς. Αλλαγές θα έχετε και εσείς που είστε μόνοι, μέσα από μια παλαιότερη σας γνωριμία που θα σας ξανα- προσεγγίσει.
Ερωτικό ταίριασμα με : Αιγόκερω

Δίδυμοι: Η καλή σας η διάθεση θα κορυφωθεί από την στιγμή που ο Ήλιος θα σας επισκεφτεί. Είσαστε με την ανάσα κομμένη, για όλα αυτά που σκέφτεστε να υλοποιήσετε και να εξελίξετε στην προσωπική – επαγγελματική σας ζωή. Οι Δίδυμοι που έχουν χωρίσει, θα δουν σημαντικές κινήσεις από το πρώην ταίρι τους που θα τους χαροποιήσουν. Προσοχή όμως, καθώς οι επήρειες του ανάδρομου Κυβερνήτη σας ακόμη δεν έχουν εξασθενήσει.
Ερωτικό ταίριασμα με : Σκορπιός

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Καρκίνος: Αποφεύγετε να πάρετε πρωτοβουλίες για την αισθηματική σας ζωή που έχει κατιούσα πορεία. Δεν είσαστε ικανοποιημένοι, με αυτά που σας προσφέρονται από τον σύντροφο σας, και σίγουρα αυτό σας λυπεί. Ανασυγκροτήστε τις δυνάμεις σας και μην χάνεστε μέσα σε υπερβολικές και πικρές σκέψεις. Από την πανσέληνο του Μαίου και μετά, θα δείτε όλα να βελτιώνονται και να ακολουθούν τις δικές σας επιθυμίες.
Ερωτικό ταίριασμα με : Τοξότης

Λέων: Η καλή σας διάθεση, και με έναν Κυβερνήτη να πηγαίνει στις επικοινωνίες, σίγουρα θα σας δώσουν καλύτερα αποτελέσματα από αυτά που είχατε κατά νου. Μέσα σε αυτήν την κινητικότητα, ίσως μια ερωτική ιστορία από το παρελθόν να σας θυμηθεί να θελήσει, να σας πλησιάσει με σκοπό να τα ξαναβρείτε. Σίγουρα θα πρέπει να σκεφτείτε δύο και τρεις φορές, τι εσείς θέλετε εν τέλει.
Ερωτικό ταίριασμα με : Κριός

Παρθένος: Θα δεχτείτε ανταπόδοση από δράσεις που είχατε κάνει στο παρελθόν σας. Ο Ερμής προσεχώς, έρχεται και πάλι στην σωστή του φορά, με αποτέλεσμα, να σας ανοίξει τους δρόμους των επικοινωνιών, των συναντήσεων, και φυσικά και των επανασυνδέσεων. Είσαστε σε πολύ ευνοϊκή περίοδο, άρα και εσείς οι αδέσμευτοι, επωφεληθείτε των καινούργιων επαφών και προσφορών!
Ερωτικό ταίριασμα με : Λέων

Ζυγός: Η ιδιαίτερη και μόνιμη προσπάθεια που κάνετε για να κρατάτε τον άνθρωπο σας, και τα περιβάλλοντα σας χαρούμενα, σίγουρα έχει κουράσει το μυαλό και το σώμα σας. Οι μέρες των Διδύμων, σας δίνουν την δυνατότητα να κάνετε μια αναλυτική ανασκόπηση όλων αυτών, που έχετε προσφέρει εν σχέση με αυτά που έχετε εισπράξει. Πιθανόν και να απογοητευτείτε. Πράξτε διορθωτικά, το σύμπαν σας υποστηρίζει.
Ερωτικό ταίριασμα με : Καρκίνος

Σκορπιός: Καταστρώνετε τα σχέδια σας. Οι αστρολογικές όψεις πάνω στο δύσκολο ζώδιο σας είναι θετικές, και θα σας σπρώξουν πολύ μέχρι και την ημέρα της Πανσελήνου 21/05. Αυτό έχει την δυναμική του και για τους χωρισμένους συντρόφους, που ψάχνουν μια αχτίνα ελπίδας, για να βελτιώσουν τις επικοινωνίες και να κάνουν τις νέες προτάσεις τους.
Ερωτικό ταίριασμα με : Ταύρος

tarw-taro-xartomanteia

Τοξότης: Έχετε καλή διάθεση και τις άμυνες σας σηκωμένες, προς οτιδήποτε πια σας πλησιάζει σε ερωτικό σκοπό. Άρης και Κρόνος σας έχουν κάνει πολύ πιο δυνατούς σε όλους τους τομείς της ζωής σας και αυτό σίγουρα σας δίνει μια παραπάνω αυτοπεποίθηση. Σίγουρα κάνει και την αυστηρότητα σας πολλαπλάσια. Κρατήστε τις ισορροπίες, και επιτρέψτε μόνο σε κάτι ποιοτικό να σας ακουμπήσει
Ερωτικό ταίριασμα με : Παρθένος

Αιγόκερως: Ένα πρόσωπο που έχει καιρό να σας μιλήσει – δει, θέλει να σας πλησιάσει και να σας μιλήσει από καρδιάς. Είσαστε σίγουρα ευνοημένοι από τα αστρολογικά της περιόδου, άρα ακόμη και οι αδέσμευτοι, είναι οντά στο να βρουν τον άνθρωπο της ζωής τους. Καλή και οι διάθεση σε όσους έχουν συμφωνήσει πια με το ταίρι τους, για τις επόμενες εβδομάδες συγκατοίκηση – γάμο – μεγάλη αγορά.
Ερωτικό ταίριασμα με : Σκορπιός

Υδροχόος: Η στάση που κρατάτε μέσα στην σχέση σας, είναι η καλύτερη δυνατή. Αυτό ακόμη περισσότερο θα ενισχυθεί σε πράξη από την ημέρα της Πανσελήνου και ύστερα. Όλοι οι Υδροχόοι είναι στα καλύτερα τους και σίγουρα ακόμη, και οι χωρισμένοι θα έχουν τις ευκαιρίες τους για να μιλήσουν, να βρεθούν και να αντιπροτείνουν.
Ερωτικό ταίριασμα με : Κριός

Ιχθείς: Εσείς τα Ψαράκια, είσαστε οι αγαπημένοι όλου του σύμπαντος, και ακόμη περισσότερο από τις 20 – 05, που η Σελήνη θα κάνει τις καλύτερες δυνατές όψεις του μήνα προς τον ζωδιακό σας οίκο. Έχετε στα χέρια σας πολύτιμες ευκαιρίες, και πολλή ενέργεια για να πετύχετε τους πολυεπίπεδους στόχους σας. Οι μοναχικοί του ζωδίου, μπορούν να ελπίζουν και σε μια καλύτερη μελλοντική περίοδο, που θα μπορέσουν να έχουν τις επιλογές τους για έναν σύντροφο ζωής.
Ερωτικό ταίριασμα με : Ζυγός