Δεύτερο δεκαπενθήμερο Δεκεμβρίου 2015

karma-karmikes-sxeseis

Δεύτερο δεκαπενθήμερο Δεκεμβρίου 2015

 

αστρολογια : Διανύοντας τις τελευταίες ημέρες του έτους…οι ευκαιρίες για ολοκλήρωση εκκρεμών υποθέσεων θα γίνεται όλο και πιο δύσκολη. Τα αστρολογικά δίνουν την εύνοια τους σε όλους όσους επιθυμούν να κάνουν κινήσεις που θα εμπεριέχουν αυτοπεποίθηση και πρακτικές προτάσεις. Η εποχή των αναβολών λήγει…προσεχώς!

 

ζωδια –  Κριός: Η ερωτική έμπνευση επιστρέφει στην καθημερινότητα σας και αυτό θα συμπαρασύρει ευχάριστα και τον σύντροφο σας. Από τις 17/12, που η Αφροδίτη θα κάνει θετικές όψεις σε όλα τα ζωδια της φωτιάς, προνοήστε και επωφεληθείτε ευκαιριών και συναντήσεων, που θα αποκαταστήσουν το αρνητικό κλίμα των προηγούμενων ημερών.

Ερωτική ημέρα:  19 Δεκεμβρίου

zodia-taro-45

 

ζωδια – Ταύρος: Θα αναζητήσετε έναν νέο κύκλο αγάπης που θα χωράτε και εσείς και ο δύσκολος χαρακτήρας σας. Οι αληθινές ευχές για τους αδέσμευτους,  θα γίνουν πραγματικότητα για την φανέρωση του ιδανικού ταιριού μέσα στις προσεχείς ημέρες, αλλά την διάθεση συμβιβασμού για τους χωρισμένους…που έχουν πολλά ακόμα να δώσουν.

Ερωτική ημέρα:  22 Δεκεμβρίου

 

ζωδια – Δίδυμοι: Είσαστε επιτέλους σε ισορροπία με τον εσώτερο εαυτό σας. Αυτό θα οδηγήσει όλους του Διδύμους, ανεξαρτήτως, να απλώσουν το χέρι με διάθεση επανένωσης, στο άτομο που ακόμα τους ενδιαφέρει…είτε αυτό είναι παλιά αγάπη είτε είναι νέα γνωριμία.. Ακόμα και αυτοί που έχουν σχέση σε χιλιομετρική απόσταση, θα έχουν την έκπληξη της συνάντησης.

Ερωτική ημέρα:  27 Δεκεμβρίου

 

ζωδια – Καρκίνος: Οι κινήσεις και τα ανοίγματα του προηγούμενου μήνα, θα σας αποδώσουν στο τώρα τους καρπούς τους.  Πολλές οι επιστροφές και οι επικοινωνίες που θα προκύψουν από τις 22/12 που αλλάζει το ζωδιο. Ο Ερμής σε καλές όψεις με την Αφροδίτη, θα παρακινήσει τους πάντες για λύσεις πριν την λήξη του Δεκεμβρίου.

Ερωτική ημέρα:  18 Δεκεμβρίου

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια – Λέων: Οι ευαισθησίες που έχετε δεν σας βοηθούν να δείτε κατάματα τις αλήθειες στην ερωτική σας ζωή. Όλοι έχουν έναν παράπονο από εσάς… και τελικά εσείς είστε οι στεναχωρημένοι και οι αδικημένοι. Για τους μοναχικούς, έρχονται τις γιορτινές ημέρες, ουσιαστικές γνωριμίες που θα αποδώσουν μόνιμες σχέσεις.

Ερωτική ημέρα:  30 Δεκεμβρίου

 

ζωδια – Παρθένος: Είστε στην φάση που συνεχώς ξεσπάτε σε λάθος πρόσωπα. Αυτό εάν συνεχιστεί πέραν των 20-12, ίσως και να οδηγήσει σε μόνιμο χωρισμό. Δώστε εσείς οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου περισσότερη προσοχή σε αυτά, που έχετε κοπιάσει για να τα έχετε στο ερωτικό σας παρόν.

Ερωτική ημέρα:  29 Δεκεμβρίου

 

 

ζωδια – Ζυγός: Οι συνθήκες της ερωτικής σας ζωής είναι άριστες. Έχετε μπει κάτω από την προστασία πολλών πλανητών, κάτι που σημαίνει για όλους τους Ζυγούς, ότι οι χωρισμένοι θα ξανασμίξουν, οι αδέσμευτοι θα έχουν ενδιαφέρουσες επαφές και οι ήδη εν σχέση, θα μιλήσουν μέσα στο έτος για περισσότερα βήματα κοινά.

Ερωτική ημέρα:  17 Δεκεμβρίου

ζωδια – Σκορπιός: Το έχετε παρακάνει σε όλους τους τομείς. Μην παρασύρεστε όμως, καθώς η Αφροδίτη δεν σας κάνει μόνο γοητευτικούς, αλλά και πιθανόν να σας αποκαλύψει τα μυστικά σας σε άτομα που είναι ακατάλληλα! Αυτοί που είναι στα πρώτα στάδια του έρωτα, μέχρι τις γιορτές θα έχουν κάνει πολλά βήματα εμπρός.

Ερωτική ημέρα:  20 Δεκεμβρίου

 

ζωδια – Τοξότης: Ζείτε πολλές και αντίξοοες  έως και παράλογες ερωτικές καταστάσεις. Σίγουρα σε αυτό  έχει να δώσει λύσεις η Αφροδίτη που στο τέλος; Του χρόνου θα εισέλθει στον ζωδιακό σας οίκο. Εκεί θα χρειαστεί προσοχή καθώς σύντομα θα συναντήσει τον Κρόνο…και τις δυσκολίες του.

Ερωτική ημέρα:  31 Δεκεμβρίου

 

ζωδια – Αιγόκερως: Με τον Ερμή στον οίκο σας, όλα θα γίνουν μέχρι τις αρχές του 2016, πολύ πιο εύκολα.  Όσοι είναι σε σοβαρή πια δέσμευση θα μπορέσουν να μιλήσουν και για κάτι περισσότερο. Αυτοί που είναι σε ένα ψυχρό – απόμακρο κλίμα, θα καταφέρουν αν βρουν τις οδούς για να ξανασμίξουν,

Ερωτική ημέρα:  26 Δεκεμβρίου

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια – Υδροχόος: Είσαστε το πιο ευνοημένο ζωδιο των ημερών. Οι αστρολογικές όψεις Ερμή – Άρη και Αφροδίτης σας δίνουν μια υπεροχή στον ερωτικό σας τομέα. Όσοι έχουν μείνει μόνοι, θα δεχτούν ένα ενθουσιώδες κύμα νέου κόσμου που θα στους ανανεώσει την διάθεση για ερωτικό παιχνίδι.

Ερωτική ημέρα:  24 Δεκεμβρίου

 

ζωδια – Ιχθείς: Δικαιούστε ξεκούρασης σε όλα τα επίπεδα. Οι μέρες που κυλάνε προς το τέλος του 2015, θα σας βρουν σε όμορφη ατμόσφαιρα με το ταίρι σας. Όσοι έχουν μείνει μόνοι, μετά από ερωτική απογοήτευση, μετά τις 26/12, θα έχουν θετικές ειδήσεις από την παλιά τους αγάπη.

Ερωτική ημέρα: 22 Δεκεμβρίου