Δεύτερο δεκαπενθήμερο Μαρτίου ’17

g-spot-zwdio

Δεύτερο δεκαπενθήμερο Μαρτίου ’17

Το δεύτερο 15μερο του Μαρτίου, συμπεριλαμβάνει την αλλαγή του ζωδιακού κύκλου. Ο Κριός εισέρχεται μαχητικός και διεκδικητικός σε κάθε επίπεδο. Μια περίοδος που θα αλλάξει τα αλλάξει τα άκαμπτα λόγια και τις παγωμένες καρδίες. Αυτό θα είναι και κάτι που μετά τις 24/03, θα ενισχυθεί και από πολύ χρήμα.

Προβλέψεις 15μερού για όλα τα ζώδια:

 

Κριός: Μπορείτε να χαμογελάστε άφοβα. Ο Ήλιος πλησιάζει τον οίκο σας και σας δίνει όλα αυτά που τόσο καιρό σας έλειψαν. Αυτό συμπεριλαμβάνει χαρές μέσα από επαγγελματικές επιτυχίες, που θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες. Σε επόμενο τόνο, θα απομακρύνετε από την καθημερινότητα σας, τα τρίτα άτομα που μόνο σας προκαλούσαν αναταραχές μέσα στον δεσμό σας.
Τυχερές ημερομηνίες: 18 και 23 Μαρτίου

zodia-taro-45

Ταύρος: Αν εσείς έχετε αφήσει κάποιες ερωτικές εκκρεμότητες από το παρελθόν…να είστε έτοιμοι για εμφανίσεις και επικοινωνίες από έναν πιο παλιό σας έρωτα. Μια σειρά από γεγονότα και αποκαλύψεις είναι πιθανόν να σας φέρουν πιο κοντά. Ακόμη και όσοι, έχουν εισέλθει σε νέους δεσμούς, σίγουρα θα κάνουν μια δεύτερη σκέψη. Χρήμα και φήμη, για όσους εργάζονται σκληρά.
Τυχερές ημερομηνίες: 19 και 26 Μαρτίου

Δίδυμοι: Όλα είναι μέσα στα πλαίσια που πια μπορείτε να κάνετε τις πρακτικές σας αλλαγές, που θα σας φέρουν πιο κοντά στους στόχους σας. Είστε το ζώδιο, που μέσα σε αυτήν την Άνοιξη θα καταφέρετε, να δεσμευτείτε με το άτομο της καρδιάς σας. Νέοι έρωτες που θα γίνουν μεγάλες αγάπες, αναμένονται για τους φανατικούς εργένηδες. Οι εργασιομανείς είναι και αυτοί που θα καρπωθούν χρήμα και εξέλιξη γρήγορη. Πολλά και τα ταξίδια αναψυχής που θα προκύψουν.
Τυχερές ημερομηνίες: 20 και 23 Μαρτίου

Καρκίνος: Είσαστε στα καλύτερα σας. Αυτό που ζητάτε είναι να ολοκληρωθούν κάποιες δικές σας οικονομικές υποθέσεις, που θα σας ανοίξουν επιτέλους τον δρόμο για να φτιάξετε και εσείς επιτέλους την προσωπική σας ζωή. Αυτό μπορεί και να σημαίνει πια την λύση ενός διαζυγίου. Αυτοί που είναι μόνοι, θα δουν φιλικό άτομο, μετά την αλλαγή του ζωδίου στις 20/03, να τους πλησιάζει με ερωτικό σκοπό.
Τυχερές ημερομηνίες: 21 και 28 Μαρτίου

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Λέων: Σίγουρα με την κίνηση του Ήλιου πάνω στον συγγενή Κριό, όλα θα πάνε σύμφωνα με τα σχέδια σας. Αυτό σημαίνει ότι, κάποιες αντιξοότητες που είχατε μέσα στον δεσμό ή τον γάμο σας, θα εξαλειφθούν. Σε αυτό θα βοηθήσει και ο σύντροφος σας που δεν θέλει σε καμία των περιπτώσεων να σας χάσει. Πολλά τα φλερτ και οι καινούργιες ερωτικές προσεγγίσεις, που θα σας γίνουν. Το πιο πιθανόν είναι, μέσα στην Άνοιξη να βρείτε τον ιδανικό σύντροφο σας.
Τυχερές ημερομηνίες: 17 και 29 Μαρτίου

Παρθένος: Κρατήστε την ανάσα σας. Από την στιγμή που θα ξεκινήσει ο νέος ζωδιακός κύκλος, εσείς θα γίνετε το πρόσωπο της εποχής. Μοναξιά τέλος για τους περισσότερους που μέσα από τον κοινωνικό τους κύκλο, θα βρουν τον άνθρωπο της καρδιάς τους. Επιπροσθέτως, οι επαγγελματικές ευκαιρίες θα πολλαπλασιαστούν για όσους επιθυμούν, να κάνουν κάτι καλύτερο στα οικονομικά τους.
Τυχερές ημερομηνίες: 19 και 26 Μαρτίου

Ζυγός: Εσείς θα πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή ακόμη, σε όλα αυτά που σας ζορίζουν. Αυτός ο ανάδρομος Δίας, σίγουρα σας βάζει μικρά εμπόδια, αλλά από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα Μαρτίου και μετά, όλα θα καλυτερέψουν. Οι σχέσεις που είχαν διαταραχτεί λόγω παρεξηγήσεων, είτε λόγω τρίτων ατόμων, θα ευθυγραμμιστούν στο όνομα της αγάπης. Θετικά συναισθήματα, θα νιώσουν και οι μόνοι του ζωδίου από καινούργια άτομα που θα τους προσεγγίσουν, γύρω στις μέρες της νέας σελήνης.
Τυχερές ημερομηνίες: 21 και 31 Μαρτίου

xartomanteia

Σκορπιός: Το μυαλό και η καρδιά σας, είναι μπερδεμένα. Αυτό τώρα τελευταία το παθαίνετε πολύ συχνά και σαν κατάσταση, μπερδεύει τον άνθρωπο σας. Αν αυτό το προκαλεί μια παλιά σας ιστορία που κατά καιρούς μπαινοβγαίνει στην ζωή σας, θα πρέπει και εσείς να βάλετε ένα φρένο σε αυτήν την παράνοια, αλλά και στο να προκαλείτε στεναχώρια στον άνθρωπο σας, που δεν φταίει. Σίγουρα το ζώδιο σας, είναι επιρρεπής με αυτές τις αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης, αλλά σίγουρα πρωτεύει η λογική.
Τυχερές ημερομηνίες: 22 και 30 Μαρτίου

Τοξότης: Από όλα αυτά που σας προβληματίζουν, κάποια θα εξαλειφθούν. Ο σύντροφος – σύζυγος σας, έχει όλη την καλή θέληση να σας στηρίξει σε όλες σας τις επιλογές αλλά και να σας περιμένει να ξεδιαλύνετε τα καθέκαστα του παρελθόντος σας. Οι γεννημένοι την δεκαετία του 60+70, είναι πιθανόν μέχρι το Καλοκαίρι να έχουν προχωρήσει σε επίσημες δεσμεύσεις -οικογένεια – παιδιά. Νέοι και συναρπαστικοί έρωτες, θα προκύψουν για αυτούς που επιτέλους θέλουν να φτιάξουν την ζωή τους.
Τυχερές ημερομηνίες: 24 και 29 Μαρτίου

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Άπειρες οι επιλογές που έχετε κάνει σας δικαιώνουν. Αυτό σημαίνει ότι το ταίρι που πρόσφατα ζήτησε χρόνο για να σκεφτεί, τώρα σας έρχεται με ιδιαίτερε προτάσεις που θα σας συγκινήσουν. Ίσως και μια πρόταση γάμου – συμπόρευσης να είναι στα σκαριά. Σίγουρα είστε το ζώδιο με τις περισσότερες ερωτικές επιτυχίες και επανασυνδέσεις για την Άνοιξη αυτήν. Μέσα σε όλα αυτά τα καλά θα σας έρθουν χρήματα και μια πολλή καλή διάθεση. Απολαύστε την εποχή.
Τυχερές ημερομηνίες: 25 και 31 Μαρτίου

Υδροχόος: Εσείς και ο εγωισμός σας έχετε μείνει μόνοι. Πολλά τα λόγια και οι εντάσεις που έχουν προκύψει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Σίγουρα με τόσους ανάδρομους πλανήτες, έχετε επηρεαστεί, αλλά δεν είναι αργά για να κάνετε τις διορθώσεις σας. Από τις 21/3 και μετά θα δημιουργηθούν πολλές καινούργιες σχέσεις που θα έχουν λίαν συντόμως, χαρακτήρα επίσημο. Οι δεσμοί που είναι υπό διάλυση, θα δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στα αληθινά συναισθήματα.
Τυχερές ημερομηνίες: 26 και 28 Μαρτίου

Ιχθείς: Όλα έχουν την υπογραφή σας. Εσείς έχετε μόνο μερικές ημέρες, με τον σύμμαχο Ήλιο για να ολοκληρώσετε όλα αυτά που πρέπει μέσα σε αισθηματικές υποθέσεις και οικονομικά ζητήματα, που σας απασχολούν. Αυτοί που κατάφεραν και ξέφυγαν από καυγάδες και εντάσεις, τώρα θα πάρουν τις αποφάσεις τους για μόνιμες δεσμεύσεις, ίσως και μέσα στο επόμενο 2μηνο.
Τυχερές ημερομηνίες: 27 και 31 Μαρτίου