Δεύτερο δεκαπενθήμερο Φεβρουαρίου 16

test-odigwntas-agnwsta-meri

Δεύτερο δεκαπενθήμερο Φεβρουαρίου 16

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα Φεβρουαρίου, ξεκινάει με πολλές αστρολογικές αλλαγές, που αφήνουν το ενεργειακό τους αποτύπωμα σε θέματα σχέσεων και οικονομικών. Η κίνηση του Ερμή στον Υδροχόο, σχεδόν ταυτόχρονα με την Αφροδίτη, θα προσδιορίσουν τα χρονικά όρια, που θα προκύψουν οι αλλαγές στους άνωθεν τομείς.

Κριός: Οι ταχείς ρυθμοί που έχετε αυτήν την περίοδο, έχουν κουράσει τον σύντροφο σας. Ίσως είναι πολλά αυτά που προσπαθείτε να κρατήσετε σε μια ισορροπία. Αυτοί που στην καθημερινότητα τους, διατηρούν διπλή ζωή, θα αποφασίσουν τελικά να απομακρυνθούν. Οι μέρες με έναν Άρη να ανακατεύει τους πάντες και τα πάντα… σίγουρα χρειάζονται προσοχή. Όσοι είναι σε μοναχική φάση. Τα τέλη του μήνα τους βρίσκουν δίπλα σε μια νέα και ενδιαφέρουσα γνωριμία.
Τυχερή Ερωτική Ημερομηνία: 19 Φεβρουαρίου

Ταύρος: Είσαστε σε μια καλή διάθεση και αυτό δεν θα αλλάξει. Τα κοινά ενδιαφέροντα θα πολλαπλασιαστούν, για τα ζευγάρια και αυτό θα σας φέρει πολύ κοντά. Και οι δύο μετά τις 22, του μήνα θα έχετε υπέροχες όψεις από την Αφροδίτη με πρακτικό αποτέλεσμα να ξεκινήσουν συζητήσεις και διαπραγματεύσεις από την πλευρά του συντρόφου σας για κοινό μέλλον και δεσμεύσεις ίσως και πριν να λήξει αυτό το τρέχον έτος.
Τυχερή Ερωτική Ημερομηνία: 17 Φεβρουαρίου

zodia-taro-45

Δίδυμοι: Το προσεχές διάστημα χρειάζεται την πλήρη προσοχή σας. Σκεφτείτε πιο σφαιρικά και μην καταναλώνεστε σε καυγάδες και υπερβολές μέσα στον δεσμό και τον γάμο σας. Οι μέρες είναι φορτωμένες με πολύ αρνητική ενέργεια, που εκτονώνεται με ποικίλους τρόπους. Αφήστε τον επικοινωνιακό δεσποτισμό που σας έχει δώσει η φύση, και ρίξτε μια ματιά σε αυτά που έχουν προτεραιότητα για να λυθούν.
Τυχερή Ερωτική Ημερομηνία: 20 Φεβρουαρίου

Καρκίνος: Δεν θα σας δοθεί άφεση αμαρτιών για την ερωτική σας υπέρ-κινητικότητα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Οι μέρες μέχρι και τις 19 του Φεβρουαρίου, απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή, και σίγουρα χρειάζεται ξεκαθάρισμα από τις παράλληλες και σκοτεινές σας δράσεις. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου ίσως σκεφτούν και τον χωρισμό. Οι μόνοι τυχεροί, είναι οι αδέσμευτοι, που θα έχουν ερωτικά ερεθίσματα από νέα πρόσωπα.
Τυχερή Ερωτική Ημερομηνία: 28 Φεβρουαρίου

Λέων: Προσπαθείτε να θυμηθείτε πότε ήταν η τελευταία φορά, που περάσατε ευχάριστες στιγμές μέσα στον αισθηματικό σας δεσμό ή μέσα στον γάμο σας. Πολύ καιρό πριν. Όλο το επόμενο χρονικό διάστημα, θα δοκιμάσει την υπομονή όλων των πύρινων ζωδιων. Δεν υπάρχει λόγος για υπερβολές…περιορίστε τα πολλά νεύρα και λόγια… και βάλτε στο μεταξύ σας περισσότερη συζήτηση των θέλω και των επιθυμιών και των δύο πλευρών.
Τυχερή Ερωτική Ημερομηνία: 25 Φεβρουαρίου

Παρθένος: Μπορεί να νιώθετε ανασφαλείς με την ερωτική σας ζωή αλλά από τις 19 Φεβρουαρίου, και μετά την πανσέληνο 22/02, θα φανερωθούν οι λύσεις και οι εξηγήσεις από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές Όλα τα άστρα συμμαχούν μαζί σας, στο να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις για το τι τελικά θα κρατήσετε και το τι θα πετάξετε. Μην δώσετε όμως άλλο χρόνο για να αλλάξουν τα πράματα…δεν θα αλλάξουν, και το ξέρετε.
Τυχερή Ερωτική Ημερομηνία: 20 Φεβρουαρίου

Ζυγός: Αισθάνεστε πιεσμένοι μέσα σε σχέσεις που δεν σας εκφράζουν. Οι θετικές εξελίξεις θα παρουσιαστούν από τις 25 του Φεβρουαρίου και ύστερα. Η απομόνωση ίσως να είναι και ένα μέσο για να βρείτε την εσώτερη ισορροπία….αλλά όχι όμως σαν μόνιμη κατάσταση. Πολλές και οι επανενώσεις του ζωδίου, που θα δεχτούν κύμα προτάσεων για ουσιαστικές πια λύσεις.
Τυχερή Ερωτική Ημερομηνία: 22 Φεβρουαρίου

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Σκορπιός: Υπάρχει κινητικότητα σε όλα τα επίπεδα. Οι μέρες μέχρι και τις 28/02 είναι δικές σας, προκειμένου να διεκδικήσετε ότι σας λείπει ή πιστεύετε ότι σας αξίζει. Αυτό μπορεί να σημαίνει και επιτυχίες με ματιά στο παρελθόν. Οι περισσότεροι Σκορπιοί, με τον Άρη να τους ξεσηκώνει συνεχώς, θα σκεφτούν να δώσουν ευκαιρίες σε παλιά τους αγάπη, που ακόμη θεωρούν ότι αξίζει μια προσπάθεια.
Τυχερή Ερωτική Ημερομηνία: 19 Φεβρουαρίου

Τοξότης: Είσαστε σε μια περίεργη φάση που επιθυμείτε να απεγκλωβιστείτε από τα ίδια και τα επαναλαμβανόμενα που πια δεν σας προσφέρουν… τουλάχιστον, αυτά που εσείς προσφέρετε. Ήταν θέμα χρόνου να φανερωθεί η ανισορροπία. Οι όψεις της Αφροδίτης μέχρι τις 26/02, με τον Κρόνο στον ζωδιακό σας οίκο, σας βάζουν σε μια διαδικασία ξεκαθαρισμάτων σε όλα τα επίπεδα της ζωής σα;, και πιο πολύ στο προσωπικό.
Τυχερή Ερωτική Ημερομηνία: 15 Φεβρουαρίου

Αιγόκερως: Άμεσα και στο τώρα καλείστε να πάρετε αποφάσεις για την ερωτική σας πραγματικότητα. Οι μέρες μέχρι τις 23/02, δίνουν τις μοιραίες ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσετε πρώτα μέσα σας τι ακριβώς συμβαίνει και μετά να το ανακοινώσετε και στον σύντροφο σας. Γενικότερα κρατήστε χαμηλούς τόνους και δώστε περισσότερο χρόνο σε όλους τους εμπλεκόμενους. Οι ελεύθεροι, θα διασταυρωθούν με ενδιαφέρουσα γνωριμία.
Τυχερή Ερωτική Ημερομηνία: 26 Φεβρουαρίου

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Υδροχόος: Θα καταφέρετε από το επόμενο διάστημα, να χτίσετε πιο γερά θεμέλια μέσα στην σχέση σας. Η διαλλακτικότητα που έχετε θα δώσει και το πράσινο φως, σε περιπτώσεις χωρισμών και απομακρύνσεων, για διαπραγματεύσεις και συναντήσεις, που θα έχουν γρήγορα και επιτυχή αποτέλεσμα. Τα οικονομικά σας ζητήματα θα είναι ενθαρρυντικά, και θα σας δώσουν μια περισσή δυναμική.
Τυχερή Ερωτική Ημερομηνία: 20 Φεβρουαρίου

Ιχθείς: Είστε πάρα πολύ στρεσαρισμένοι με τις αισθηματικές σας υποθέσεις, που έχετε σταματήσει, και οτιδήποτε άλλο κάνετε στην υπόλοιπη σας ζωή. Οι ημέρες που θα έρθουν θα βγάλουν στην επιφάνεια πολλές κρυμμένες αλήθειες που θα χρειαστεί, να διαχειριστείτε με ψυχραιμία και ωριμότητα. Αν τελικά κάτι στην σχέση σας δεν σας αρέσει καλύτερα απομακρύνετε το… και αν αυτό δεν γίνεται… τότε απομακρυνθείτε πρώτοι εσείς.
Τυχερή Ερωτική Ημερομηνία: 21 Φεβρουαρίου