Δεύτερο 15μερο Ιανουαρίου ‘17

Δεύτερο 15μερο Ιανουαρίου ‘17

Ο Ιανουάριος συνεχίζει και οι αστρολογικές όψεις του Ερμή με την Αφροδίτη δημιουργούν τις ευκαιρίες για να διορθωθούν τα λάθη, που έγιναν όλο αυτό το προηγούμενο διάστημα. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα περάσουν σε ένα άλλο πιο σοβαρό επίπεδο, όπου και θα παρθούν οι καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον τους.

Η εποχή του Υδροχόου, από τις 20-01, είναι και το ξεκίνημα για νέους έρωτες ή για αναθέρμανση συναισθημάτων.

Για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

 

Κριός: Το προηγούμενο χρονικό διάστημα, σας βάρυνε πολύ μέσα από εντάσεις και αντιξοότητες που προέκυψαν και από την δική σας πλευρά. Αυτό όμως τώρα που και η επήρεια του ανάδρομου Ερμή έχει τελειώσει, και εσείς καλείστε να βρείτε και πάλι την ισορροπία σας. Αυτό είναι, και κάτι που πρέπει να κάνετε και για τον σύντροφο σας, αλλά και για την σχέση σας. Πολλοί από εσάς ίσως και να αποφασίσετε, να μείνετε μόνοι σας, και να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και τα οικονομικά σας
Τυχερές ημερομηνίες: 18 και 31 Ιανουαρίου

Ταύρος: Η κυκλοθυμία σας είναι κάτι που σίγουρα το ταίρι σας το βρίσκει αντίθετο. Οι μέρες της υπομονής, έχουν τελειώσει και εσείς πρέπει και πριν λήξει ο μήνας, να τοποθετηθείτε σε όλα αυτά που σας ζητούνται. Στην αλλαγή του ζωδίου, για αυτούς που τους ενδιαφέρει ακόμη το δύσκολο παρελθόν τους, θα έχουν κάποιες ενθαρρυντικές ειδήσεις και σε δεύτερο τόνο, επισκέψεις. Όπως και να έχουν τα πράματα εσείς, καλείστε να δείξτε την γήινη εγκράτεια σας.
Τυχερές ημερομηνίες: 19 και 30 Ιανουαρίου

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Δίδυμοι: Οι στόχοι και οι αποφάσεις σας μεταβάλλονται συνεχώς και αυτό είναι κάτι που σίγουρα, κάνει τον σύντροφο σας, να είναι μέσα στο άγχος και την ανασφάλεια. Τώρα πια που και ο Κυβερνήτης σας, έχει έρθει και πάλι στην ορθή φορά του, εσείς καλό θα ήταν να χαράξετε μέσα στο μυαλό σας, ένα συγκεκριμένο μονοπάτι και να το ακολουθήσετε. Κάτι σχετικό θα πρέπει να γίνει και για τα εργασιακά σας. Ευκαιρία και για νέα συνεργασία.
Τυχερές ημερομηνίες: 17 και 19 Ιανουαρίου

Καρκίνος: Δεν είναι δυνατόν ο άξονας της ζωής σας, να περιστρέφεται μονίμως γύρω από έναν έρωτα, έναν άνθρωπο και τους δικούς του ρυθμούς. Το τέλος του μήνα και μέσα στην εποχή του φιλικού Υδροχόοι, σας βρίσκει μέσα σε πολλές ευκαιρίες, για να κάνετε τις ανατροπές σας. Ένας ουσιαστικός διάλογος για όλα αυτά που δεν σας αρέσουν, μέσα στον δεσμό σας και σας πιέζουν θα πρέπει να γίνει άμεσα. Αυτοί που είναι μόνοι, καλύτερα να περιμένουν τον Φεβρουάριο που θα έχει και περισσότερα δώρα!
Τυχερές ημερομηνίες: 18 και 24 Ιανουαρίου

Λέων: Η μοναξιά είναι κάτι που εσάς δεν σας τρομάζει. Οι περισσότεροι Λέοντες, έχουν βγει μέσα από σχέσεις που μόνο του κόστισαν σε ενέργεια και χρόνο. Οι σχέσεις που άντεξαν τα δεινά του προηγούμενου χρόνου, θα μπορέσουν ακόμη και πριν φύγει ο Χειμώνας, να κάνουν τα επόμενα βήματα γύρω από την δέσμευση. Μέσα σε όλα αυτά θα έχετε και την υλική υποστήριξη από την εργασία σας, που από αυτόν τον μήνα να απογειωθεί και θα σας δώσει όλα αυτά που περιμένετε.
Τυχερές ημερομηνίες: 19 και 29 Ιανουαρίου

Παρθένος: Η καρδιά και το μυαλό σας, παραμένει δεσμευμένο σε μια παλιά σας υπόθεση. Σίγουρα και εσείς οι ίδιοι δεν θα επιτρέψετε αυτό σαν εμμονή, που σας κόβει τους δρόμους, να συνεχιστεί και για τον ερχόμενο μήνα. Αν τολμάτε, κάντε μια επικοινωνιακή κίνηση για να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Αυτοί που έχουν πια πάρει την τελική τους απόφαση να δεσμευτούν επίσημα μέσα στις επόμενες εβδομάδες, ίσως και να έχουν κάποιες μικροκαθυστερήσεις, που όμως γρήγορα θα ξεπεραστούν.
Τυχερές ημερομηνίες: 17 και 25 Ιανουαρίου

Ζυγός: Πολλά τα μέτωπα που καλείστε να σβήσετε στην ερωτική σας ζωή και άμεσα. Με την Αφροδίτη στα διπλά Ψάρια, εσείς αυτό το διάστημα, ξεφύγατε και στο τώρα κάποιοι σαν ζητούν τον λόγο, δυσαρεστημένοι. Ενεργοποιηθείτε και βρείτε τι είναι αυτό και αυτός, που σας συμπληρώνει την καρδιά και απομακρυνθείτε, από τις υπόλοιπες περιπέτειες. Οι ελεύθεροι, στην αλλαγή του ζωδίου θα έχουν κάποια καινούργια φλερτ, που θα τους φτιάξουν την ψυχολογία. Τα οικονομικά σας θα χρειαστούν την προσοχή σας.
Τυχερές ημερομηνίες: 19 και 20 Ιανουαρίου

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Σκορπιός: Όλα τα ζώδια του Νερού, αυτό το δεύτερο 15μερο του Ιανουαρίου, θα έχουν τύχη σε αισθηματικό και οικονομικό επίπεδο. Οι μεγάλοι έρωτες που έχουν δώσει πολλάκις, τις διαπιστεύσεις τους, πριν ακόμη εισέλθει η εποχή της Άνοιξης θα έχουν σκεφτεί την δέσμευση. Κάποια μικρή μερίδα από τους Σκορπιούς, που έχουν χωρίσει πρόσφατα, θα κάνουν μια τελευταία προσπάθεια για επανασύνδεση. Ίσως και το αποτέλεσμα να τους δικαιώσει.
Τυχερές ημερομηνίες: 24 και 24 Ιανουαρίου

Τοξότης: Ένα άτομο κύρους, που ακόμη δεν το γνωρίζετε, μέσα σε αυτόν τον τρέχοντα μήνα, θα σας φανερωθεί και θα ζητήσει να σας γνωρίσει σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο. Ίσως και ένας νέος καρμικός έρωτας που θα σας κάνει να σβήσετε από το μυαλό σας, όλα τα παλιά. Η ζωή εσάς σας χρωστάει πάρα πολλά και λίαν συντόμως θα τα έχετε. Μέσα σε όλη αυτήν την ευχάριστη περίοδο, θα έχετε και καλύτερες απολαβές σε επίπεδο επενδύσεων – οικονομικών.
Τυχερές ημερομηνίες: 17 και 30 Ιανουαρίου

Αιγόκερως: Λίγες ημέρες έμειναν για να φύγει ο Ήλιος, από πάνω σας. Σκεφτείτε γρήγορα ποιες είναι οι διορθώσεις και οι βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν, μέσα στην σχέση σας. Αυτό έχει την ισχύ του, και για τις παράλληλες καταστάσεις, που δεν θα μπορέσουν για ακόμη πολύ να συνεχίσουν υπό το κράτος του φόβου και της ανασφάλειας. Πάρτε επ’ αυτού τις τελικές σας αποφάσεις. Οι μόνοι του ζωδίου, θα βρεθούν ανάμεσα σε νέες γνωριμίες που θα τους χαροποιήσουν.
Τυχερές ημερομηνίες: 20 και 25 Ιανουαρίου

Υδροχόος: Μεγάλη μπουκιά φάτε, μεγάλο λόγο μην πείτε. Ο Ήλιος σας πλησιάζει και πολλά από αυτά που είχατε ευχηθεί, θα γίνουν άμεσα πραγματικότητα. Η επανασύνδεση που προσπαθείτε, θα συμβεί και με την πρωτοβουλία της άλλης πλευράς. Τα οικονομικά σας είναι ανοδικά και αυτό θα σας κάνει να αισθανθείτε ασφαλείς. Τύχη και σε όσους, θα κάνουν το βήμα, προς την δέσμευση το επόμενο διάστημα.
Τυχερές ημερομηνίες: 26 και 31 Ιανουαρίου

Ιχθείς: Η εποχή αλλάζει και εσείς, πρέπει να είστε σε μια αφύπνιση για να υποδεχτείτε όλα αυτά τα καλά που σας πλησιάζουν. Αυτοί που είναι μόνοι τους, θα μπουν στο ερωτικό στόχαστρο νέας αγάπης, που θα γίνει και το μόνιμο τους ταίρι. Τα νεύρα και οι εντάσεις, μέσα σε ζευγάρια θα υποχωρήσουν και το κλίμα θα αποκατασταθεί. Οι σύντροφοι που έχουν χιλιομετρικές αποστάσεις στο μεταξύ τους, θα συναντηθούν σύντομα.
Τυχερές ημερομηνίες: 19 και 22 Ιανουαρίου