Δεύτερο 15μερο Σεπτεμβρίου ‘16

Δεύτερο 15μερο Σεπτεμβρίου ‘16

 

Ένα δεκαπενθήμερο που θα είναι γεμάτο ευχάριστες ανατροπές. Η Έκλειψη με την Πανσέληνο στις 16/09, θα ταράξουν την ησυχία και το βόλεμα αυτών που είναι σε διπλές καταστάσεις. Η αλλαγή του ζωδίου στις 23 του μήνα, θα δώσει έναν αέρα σε αυτούς που είναι μόνοι… για να ψάξουν πιο αποφασιστικά για το έτερο τους ήμισυ.

Όλα τα ζώδια:

 

Κριός:
Οι μεθοδολογίες σας το προηγούμενο διάστημα, δεν σας έβγαλαν τελικά πουθενά. Γενικότερα οι εποχές με τόσο δύσκολα αστρολογικά δεδομένα, δεν είναι για συναισθηματικά πειράματα. Αποφασίστε με πλήρη συνείδηση ποιος είναι αυτός που αναζητά η καρδιά σας και αφήστε όλους τους άλλους εκτός. Όσοι είναι μόνοι, ας περιμένουν την εποχή του Ζυγού όπου και ένας καρμικός έρωτας θα κάνει την εμφάνιση του.
Ερωτικές ημέρες: 17 και 20 Σεπτεμβρίου

Ταύρος:
Οι μάσκες πέφτουν πια… και οι δικές σας. Ο ανάδρομος Ερμής, που έχει ταλαιπωρήσει όλα τα γήινα ζώδια, συνεχίζει να δίνει χτυπήματα εκεί που υπάρχουν αδικίες και υπερβολές που πληγώνουν. Οι σχέσεις που είναι μια κρύο-μια ζέστη, δεν θα συνεχίσουν τον Οκτώβριο. Δεν είστε άλλωστε και από τα ζώδια που θα κάνουν υποχωρήσεις στα θέλω τους. Οι νέοι έρωτες μπορεί στο τώρα να έχουν μικρά εμπόδια, αλλά σύντομα θα ανοίξει ο δρόμος τους.
Ερωτικές ημέρες: 18 και 21 Σεπτεμβρίουαγαπη

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Δίδυμοι:
Είσαστε ιδιαίτερα αυστηροί με τον σύντροφο σας, και ίσως και λίγο καταπιεστικοί. Αυτό ήδη το έχετε παρατηρήσει, ότι κατά καιρούς σας δίνει εντάσεις και συγκρούσεις. Μελετήστε τι είναι αυτό που σας προκαλεί την ανασφάλεια και την κακή διάθεση, και προσπαθήστε να το τροποποιήσετε. Στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα, όσοι είναι ένα βήμα πριν πάρουν την απόφαση για γάμο – δέσμευση, ίσως να θελήσουν να το ξανασκεφτούν. Τότε κάντε το… αν το θεωρείτε αναγκαίο.
Ερωτικές ημέρες: 19 και 22 Σεπτεμβρίου

Καρκίνος:
Είσαστε πολύ προσεχτικοί και ίσως και καχύποπτοι, με όλα αυτά τα περίεργα που σας λέει το ταίρι σας. Τα έχετε άλλωστε ξανακούσει και παλαιότερα. Ψάξτε πίσω από τις λέξεις, και θα δείτε όλο το εύρος της αλήθειας. Οι μόνοι και χωρισμένοι Καρκίνοι, είναι κάτω από το βλέμμα της Αφροδίτης, που θα δώσει από τις 20-09 και μετά ευκαιρίες για επανασυνδέσεις, καινούριους έρωτες και ξεκαθαρίσματα σε οικονομικά ζητήματα.
Ερωτικές ημέρες: 19 και 21 Σεπτεμβρίου

Λέων:
Τα λόγια σας είναι σταράτα και ξεκάθαρα. Δεν θα ανεχτείτε σε καμία των περιπτώσεων, να περάσατε πάλι μια περίοδο γεμάτη ανασφάλειες. Δεν είστε άλλωστε και το ζώδιο της μετριοφροσύνης. Μετά από αυτή τη δύσκολη πανσέληνο, μπορείτε να δείτε πιο καθαρά όλες τις προθέσεις του συντρόφου σας, και τι πιθανόν να θέλει για το άμεσο μέλλον σας. Μην φοβηθείτε να ανοίξετε την καρδιά σας και να εκφράσετε τα δικά σας θέλω και επιθυμίες.
Ερωτικές ημέρες: 17 και 23 Σεπτεμβρίου

tarw-taro-xartomanteia

Δεύτερο 15μερο Σεπτεμβρίου ‘16

Παρθένος:
Λίγο ακόμη… και όλα θα αλλάξουν. Ο Ήλιος σας έχει πραγματοποιήσει όλες τις ευχές, και θα συνεχίσει να το κάνει. Έχετε ακόμη δύο εβδομάδες στη διάθεση σας, και μέχρι να γίνουν οι μεγάλες αποκαλύψεις. Ίσως και πολύ ευχάριστες. Παλιοί σύντροφοι θα επανενωθούν με περισσή ευκολία, πλατωνικοί έρωτες θα εξομολογηθούν, και πολλά εργασιακά ζητήματα πια θα σταματήσουν να σας απασχολούν.
Ερωτικές ημέρες: 20 και 30 Σεπτεμβρίου

Ζυγός:
Επικρατεί μια περίεργη ησυχία. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα. Είσαστε σε μια ευχάριστη αναμονή, για υποθέσεις που από την εποχή του Καλοκαιριού είχαν κολλήσει. Τώρα που το άστρο του ζωδιακού κύκλου θα περάσει πάνω σας, όλα θα φωτιστούν και θα έρθουν να σας λύσουν αισθηματικά και επαγγελματικά σας προβλήματα. Μέχρι και συγνώμη θα ακούσετε από τον σύντροφο σας, που σας είχε αδικήσει σε κάποια σημεία.
Ερωτικές ημέρες: 22 και 28 Σεπτεμβρίου

Σκορπιός:
Δεν σας λένε ούτε ρομαντικούς ούτε και ευαίσθητους. Δεν ανήκετε στα πολύ αγαπησιάρικα ζώδια. Αυτό όμως είναι και που έλκει τους πάντες γύρω σας. Αυτοί που είναι μόνοι την εποχή του Ζυγού, θα έχουν μεγάλες ερωτικές επιτυχίες στο αντίθετο φύλο, και μία εξ αυτών θα σας κάνει να την ερωτευτείτε παράφορα. Κάτι ανάλογο θα συμβεί και στους δεσμευμένους, που θα αντιληφθούν τον σύντροφο τους πολύ πιο εκδηλωτικό.
Ερωτικές ημέρες: 23 και 29 Σεπτεμβρίου

Διαβαστε το μεγαλο ερωτικο ωροσκοπιο Φθινοπωρο 2016  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης:
Έχετε πολλά να λύσετε τις επόμενες 2-3 εβδομάδες. Ένα ταίρι που σας έχει κουράσει πάρα πολύ, αλλά το αγαπάτε πάρα πολύ. Έναν δύσκολο περίγυρο που σας κριτικάρει συνεχώς, και κάποια απροσδόκητα έξοδα που σας έχουν εκνευρίσει. Από τις 17-09 και μετά όλα θα αρχίσουν με γοργούς ρυθμούς να ισορροπούν, και να σας κάνουν σε κάθε επίπεδο να αισθάνεστε άνετα και ασφαλείς. Όσο για τους χωρισμένους, ίσως κάτι να κινηθεί από το παρελθόν σας, περί τα τέλη του μήνα.
Ερωτικές ημέρες: 17 και 25 Σεπτεμβρίου

Αιγόκερως:
Μια σημαντική είδηση θα σας κάνει να χαρείτε πολύ. Κάτι που περιμένατε από τον σύντροφο σας, θα σας το αποκαλύψει. Γενικότερα είναι μια εξαιρετική εποχή, που σε όλους τους τομείς θα δείτε άνοδο και εξέλιξη. Παλιοί σύντροφοι θα αναζητήσουν τους μόνους Αιγόκερους, και στα χέρια τους θα κρατούν προτάσεις και πολλές δικαιολογίες. Ακούστε, και μην κάνετε τίποτα νέο μέχρι και τον Οκτώβριο.
Ερωτικές ημέρες: 19 και 27 Σεπτεμβρίου

Δεύτερο 15μερο Σεπτεμβρίου ‘16

Υδροχόος:
Μοναδικές ευκαιρίες θα έχετε, για να βάλετε όλα τα ζητήματα που σας απασχολούν σε μια σειρά. Οικονομικά θα μπορέσετε να αποκτήσετε γρήγορα μια άνεση, που θα σας κάνει να αισθανθείτε και πάλι καλά στην διάθεση σας. Οι τσακωμοί και οι υπερβολές μέσα στα ζευγάρια θα τερματιστούν, και θα δοθούν λύσεις για όλα. Αυτό είναι και κάτι που θα έρθει από την πλευρά του συντρόφου σας, σαν πρωτοβουλία και κίνηση καλής θελήσεως προς εσάς που τόσο σας αγαπά.
Ερωτικές ημέρες: 23 και 28 Σεπτεμβρίου

Ιχθείς:
Η καθημερινότητα με τη μορφή που έχει πάρει τώρα, όντως σας έχει κουράσει υπερβολικά. Κάντε το επόμενο διάστημα την κίνηση σας, που και οι όψεις των περισσοτέρων πλανητών θα είναι ευνοϊκές επάνω σας. Μπορείτε να προτείνετε νέα πράματα στον άνθρωπο σας, που ευχαρίστως θα σας ακολουθήσει. Μόνοι Ιχθείς ή φανατικοί εργένηδες, θα εκπλαγούν από νέα αγάπη που θα τους αλλάξει τη ζωή.
Ερωτικές ημέρες: 19 και 30 Σεπτεμβρίου