Είσαστε ακόμη Free?! Τι τελικά κάνετε λάθος?!

A metallic chain with an explosed link.

Είσαστε ακόμη Free?! Τι τελικά κάνετε λάθος?!

Η συντριπτική πλειοψηφία των σημερινών ανθρώπων είναι συναισθηματικά μόνοι. Για την συγκεκριμένη εποχή Άνοιξη, που όλα αλλάζουν, θα δοθούν οι ευκαιρίες για εξελίξεις θετικές και στους χωρισμένους για επανασύνδεση, αλλά και στους μόνους που αναμένουν τον έναν και μοναδικό σύντροφο της ζωής τους.

Πιο συγκεκριμένα για όλα τα ζώδια:

 

Εσείς οι Κριοί και οι Τοξότες δεν έχετε σταματημό και φραγμό σε τίποτα και ποτέ. Πιάνετε την μια περίπτωση και αμέσως αφήνετε την άλλη. Αυτό σας καθιστά τουλάχιστον αναξιόπιστους στο πρόσωπο, του ατόμου που τελικά και πραγματικά σας ενδιαφέρει. Αλλάξτε το, και θα δείτε τις αλλαγές και εσείς άμεσα.

zodia-taro-45

Οι Δίδυμοι με την φήμη του άπιστου ζωδίου, αλλά και οι Ιχθείς, που είναι συνεχώς μέσα στην ακατανόητη αισθηματική ανασφάλεια, θα χρειαστεί να κάνουν μια κουβεντούλα με τον εαυτό τους. Αυτό το στυλ, γίνεται αντιληπτό από τα μάτια των τρίτων, όπου και απομακρύνονται άμεσα.

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τα αγαπημένα Ταυράκια και οι δύσκολοι σε όλα τους Υδροχόοι, έχουν την απαίτηση να έχουν το πάνω το χέρι στα πάντα, είτε αυτό είναι σχέση, είτε συνεργασία. Αυτό, οι τρίτοι, το μεταφράζουν σαν πίεση και αυταρχισμό, με αποτέλεσμα να απομακρύνονται από κοντά σας.

Οι Καρκίνοι που σε όλα γκρινιάζουν και οι Παρθένοι που πλέκουν κασκόλ, αναμένοντας τον πρίγκιπα με το λευκό άλογο, θα πρέπει να έρθουν λίγο πιο κοντά στην πραγματικότητα, και να προσπαθήσουν να βγουν έξω από το καβούκι τους. Ο κόσμος είναι εκεί… και όλες οι ευκαιρίες σπαρμένες στους δρόμους σας.

Τα ερωτικά παιδιά οι Σκορπιοί, αλλά και οι Αιγόκεροι που είναι σε όλα τους καχύποπτοι, επιβάλλεται να γίνουν λίγο πιο cool! Αυτό σημαίνει, ότι κάνουν στο τώρα μια υπερπροσπάθεια για να βρουν κάτι, αλλά κάπου εκεί χάνουν και τον εαυτό – προορισμό τους. Βγείτε από τα στενά κουτάκια σας, και θα δείτε αλλαγές.

Τι μπορεί να πει κανείς, για τους Βασιλιάδες και τους Ζυγούς που είναι σε όλα κάθετοι και απόλυτοι. Μόνο αυτοί έχουν δίκιο! Όλοι οι άλλοι, δεν ξέρουν! Κατεβείτε από το συννεφάκι σας, και θα δείτε ότι και οι άλλοι κάτι έχουν σαν εμπειρία σε αυτήν την ζωή. Χαμογελάστε σε νέες γνωριμίες, γίνεται πιο καλοί ακροατές και θα δείτε που όλα θα βελτιωθούν.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Ανοιξη 2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις