Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις zwdia 02/08/05

zwdia-erwtikes-7-8-14

Κριός

Αυτή είναι μία εβδομάδα που πρέπει να την ξεκινήσετε με το στόμα σας κλειστό και τα αφτιά σας ανοικτά. Θα πρέπει να είστε σε ετοιμότητα για να εντοπίσετε τα μύχια σινιάλα που εκπέμπονται από φίλους και χαριτωμένους αγνώστους. Αν καταφέρετε να μεταφράσετε τα κρυμμένα μηνύματα πίσω από όσα λέγονται, σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι.

Στα μέσα της εβδομάδας θα σας κατακλύσει ένα απίστευτο κύμα νέας ενέργειας, που θα σχετίζεται με την τέχνη ή την εργασία σας. Γι’ αυτό να είστε έτοιμοι για μεγάλα άλματα προόδου.

zodia-taro-45

Η Παρασκευή και το Σάββατο θα είναι μέρος που ενδείκνυνται για να αξιοποιήσετε την κοινωνικότητά σας, ειδικά αν θα δεχθείτε επισκέπτες από άλλη πόλη. Την Κυριακή θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες για να προωθήσετε τα χαρίσματά σας…zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

Ταύρος

Στην αρχή αυτής της εβδομάδας θα σας εμπνεύσουν οι πιο στενοί σας φίλοι για να ανατρέψετε λίγο την καθημερινότητά σας. Και ενώ θα συνεχίσετε να ασχολείστε με τα ξυπνητήρια και τους λογαριασμούς, θα δείτε ότι θα απολαμβάνετε τη ρουτίνα του προγράμματός σας αντί να δυσανασχετείτε γι’ αυτήν. Ο συναισθηματικός σας κόσμος θα βιώσει μια ένταση στα μέσα της εβδομάδας, κι αυτό θα σας στρέψει στο να θέλετε να χειριστείτε τα θέματά σας μόνοι και να μείνετε λίγο πιο απόμακροι.

Από την Παρασκευή όμως θα ξαναβρείτε τον εύθυμο εαυτό σας και θα είστε πάλι σε ετοιμότητα να βγείτε με τα άτομα του κύκλου σας ή με νέες γνωριμίες που έρχονται από πιο μακριά. Η Κυριακή θα είναι ιδανική μέρα για να οργανώσετε αποδράσεις.zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

zwdia-tarw-zodia-19

Δίδυμοι

Η σαφής πνευματική σας δύναμη θα προσελκύσει πολλά χαριτωμένα άτομα κοντά σας, από την αρχή αυτής της εβδομάδας. Ίσως χρειαστεί μάλιστα να «λειάνετε» λίγο τις κοινωνικές σας εμφανίσεις με προσοχή, αν θέλετε να διατηρήσετε τους ψιθύρους για εσάς όσο γίνεται περισσότερο.

Στα μέσα της εβδομάδας θα επικεντρωθείτε σε θέματα που αφορούν ασφαλιστικές καλύψεις και την υγεία σας, και θα μπορείτε τώρα να διακρίνετε κάτω από τα πολλά στρώματα σύγχυσης τη ρίζα του κάθε προβλήματος.

Την Παρασκευή και το Σάββατο θα είστε φορτωμένοι υποχρεώσεις, εντούτοις θα το απολαμβάνετε παρά την εξουθένωση που θα νιώθετε στο τέλος της μέρας.

Η Κυριακή θα σας φέρει κάποιες ειδήσεις που θα σας είναι κάπως δύσκολο να τις κατανοήσετε εξ αρχής. Δώστε τους λίγες μέρες περιθώριο και όλα θα ξεκαθαρίσουν.zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

 

Καρκίνος

Στην αρχή αυτής της εβδομάδας θα σας φανεί λίγο δύσκολο να χειριστείτε τα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα άτομα γύρω σας. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και να επικοινωνείτε όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται, όμως μην εκπλαγείτε αν νιώσετε να υπάρχουν ακόμη κάποιες δυσχερείς δονήσεις στην ατμόσφαιρα. Στα μέσα της εβδομάδας θα προκύψουν κάποιες εντάσεις και συγκρούσεις, κι εσείς θα είστε οι μόνοι που θα μπορείτε να τις χειριστείτε με ωριμότητα. Γι’ αυτό προσπαθήστε όσο γίνεται να προσφέρετε βοήθεια στα άτομα του περιβάλλοντός σας προκειμένου να ξεπεράσουν αυτή την μπόρα.

Ως την Παρασκευή θα έχουν τελειώσει τα άσχημα και θα πρέπει να ανταμείψετε τον εαυτό σας με κάτι αξιόλογο για τη στάση σας!

Την Κυριακή να είστε προετοιμασμένοι για φλογερά θέματα που θα πρέπει να τα χειριστείτε άμεσα.zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

Λέων

Δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να βάλετε σε μια σειρά τα σχέδιά σας στην αρχή αυτής της εβδομάδας. Αν κυκλοφορείτε στην αγορά, θα σας προκύψουν πολλές ευκαιρίες για αγορές ηλεκτρονικού εξοπλισμού. Όσο η εβδομάδα θα προχωρά, αφιερώστε λίγο χρόνο να κοιτάξετε κάτω από την επιφάνεια σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σας – τόσο τις προσωπικές όσο και τις κοινωνικές – και φροντίστε να ισορροπήσετε τις πιο σημαντικές από αυτές. Τα αποτελέσματα θα αρχίσουν να διαφαίνονται άμεσα και μέχρι την Παρασκευή θα είστε ήδη σε θέση να διασκεδάζετε και να εξερευνάτε τους νέους ορίζοντες που ανοίξατε. Πάρτε όσο χρόνο θεωρείτε απαραίτητο για να ασχοληθείτε με άτομα για τα οποία νοιάζεστε, γιατί το απαιτεί αυτή η εποχή.

Την Κυριακή ενδέχεται να σας προκύψει μια νέα γνωριμία, που θα την εντυπωσιάσετε με τον ενθουσιασμό σας.zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

Παρθένος

Αυτή η εβδομάδα θα σας δυσκολέψει από την αρχή της, στο να πάρετε τις αποφάσεις που πρέπει. Μάλιστα θα μπείτε στον πειρασμό να ακολουθήσετε την παρόρμησή σας για πλάγιες λύσεις, αντί να αφήσετε τον χρόνο να κυλήσει μέχρι

να εντοπίσετε πιο λογικές επεξεργασίες. Τολμήστε το και μην κοιτάξετε πίσω σας! Η ίδια αίσθηση και οι ίδιες πρακτικές από μέρους σας θα σας συντροφεύσουν στο μεγαλύτερο μέρος των επόμενων ημερών, και όσο πιο πολύ ενδίδετε τόσο πιο καλά θα νιώσετε αργότερα όταν θα έχουν γίνει και θα έχουν ειπωθεί όλα.

Την Παρασκευή ενδέχεται να διχαστείτε ανάμεσα σε αυτή τη διάθεση και η ανάγκη να βοηθήσετε ένα άτομο του στενού σας κύκλου ή να διευθετήσετε κάποιες υποχρεώσεις του. Για την απάντηση θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες υπερωρίες…zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

Ζυγός

Θα αρχίσετε αυτή την εβδομάδα κατακλυσμένοι από καλή ενέργεια και θα αιχμαλωτίζετε την καρδιά όποιου ανθρώπου βρεθεί στο δρόμο σας! Θα δείτε πολλά ιδιαίτερα άτομα να τρώνε από το χέρι σας, μέχρι και ο πιο δύστροπος προϊστάμενος θα σας χαμογελάσει το πρωί.

Στο μέσο της εβδομάδας θα είναι συνετό για εσάς να μελετήσετε λίγο την οικονομική σας κατάσταση. Και όσο πιο μεγάλες είναι οι αλλαγές που θα κάνετε, τόσο το καλύτερο.

Η εκφραστική σας φύση θα κυριαρχήσει προς το τέλος της εβδομάδας και θα είστε εσείς αυτοί που θα θίξουν τα σοβαρά θέματα που απασχολούν πολλούς του περιβάλλοντός σας. Παλιά συναισθηματικά θέματα θα κάνουν προσπάθεια να σας στοιχειώσουν το Σαββατοκύριακο, όμως θα καταφέρετε να τα απομακρύνετε αρκετά γρήγορα.zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

ζωδια-ταρο-99

Σκορπιός

Ξέρετε από την αρχή αυτής της εβδομάδας ότι έχετε πολλά θέματα σε εκκρεμότητα κάτω από την επιφάνεια, και θα πρέπει να αφιερώσετε αρκετό χρόνο στον εαυτό σας προκειμένου να εξετάσετε διεξοδικά την προσωπική σας ζωή. Την Τετάρτη θα σας ευνοήσει ένα κύμα θετικής ενέργειας, που θα καθαρίσει την οπτική σας και θα σας βοηθήσει να πείσετε και τα άτομα του περιβάλλοντός σας να ενστερνιστούν τις δικές σας θέσεις.

Προς τα τέλη της εβδομάδας θα χρειαστεί να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση περί ρίσκων και ασφάλειας, που θα είναι άμεσα επηρεασμένοι από τα προσωπικά σας ιδανικά.

Την Κυριακή θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε τον αυτοέλεγχό σας προκειμένου να μην εργαστείτε παραπάνω από το επιτρεπτό.zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

Τοξότης

Αν η αρχή της εβδομάδας σας βρει μέσα σε μια ομάδα, είναι σίγουρο ότι θα περάσετε πολύ διασκεδαστικές ώρες και θα κάνετε αρκετές νέες γνωριμίες. Αν πάλι είστε μόνοι, προσπαθήστε να μοιραστείτε μέρος του χώρου σας με προσηνείς αγνώστους. Από την Τετάρτη θα έχετε τη διάθεση να απομονωθείτε και να μειώσετε λίγο τους ρυθμούς σας, όμως ο βηματισμός σας είναι τόσο ταχύς τελευταία που θα σας παρασύρει για λίγο ακόμη με ταχύτητα.

Την Παρασκευή σας αναμένει κάποια αναγνώριση από τον στενό σας κύκλο και θα σας διέπει μια αίσθηση καλής θέλησης και προσφοράς που θα διατηρηθεί για αρκετό καιρό.

Αιγόκερως

Η αρχή αυτής της εβδομάδας θα απαιτήσει από εσάς να χειριστείτε τις πολλές υποχρεώσεις και προκλήσεις που έχετε, την κάθε μία με τη σειρά της. Αν ακολουθήσετε αυτή την εντολή, θα εκπλαγείτε από την ταχύτητα που παίρνουν όλα τον δρόμο τους. Θα είναι συνετό να μελετάτε προσεκτικά το κάθε θέμα μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, και αφού έχετε κατανοήσει πραγματικά τις λεπτομέρειες να κάνετε κι ένα βήμα πίσω για να βλέπετε τη συνολική εικόνα. Σύντομα θα είστε σε θέση να κατασταλάξετε σε αυτά που θέλετε να γίνουν και θα αναρωτιέστε ποια πορεία να ακολουθήσετε για να πραγματωθούν. Σκεφτείτε το διεξοδικά την Παρασκευή και το Σάββατο και θα βρείτε τις απαντήσεις σας.

Η Κυριακή σας επιφυλάσσει γρήγορη αναγνώριση για τις καλές σας υπηρεσίες.zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

Υδροχόος

Η νέα εβδομάδα έρχεται για εσάς φέρνοντας κάτι καινούργιο και αναπάντεχο, και είναι πολλές οι πιθανότητες να βρείτε τον τρόπο να το μετατρέψετε σε κάτι θαυμάσιο για εσάς και τα άτομα του κύκλου σας.

Προς το μέσο της εβδομάδας θα μειώσετε αρκετά τους ρυθμούς σας και ίσως νιώθετε λίγο σας καλλιτέχνης επί σκηνής όταν είστε με φίλους, συγγενείς και ιδιαίτερους αγνώστους. Μην σας ανησυχήσει καθόλου αυτή η συγκυρία, θα σημειώσετε μεγάλη επιτυχία.

Την Παρασκευή και το Σάββατο δώστε λίγη περισσότερη σημασία στις σχέσεις σας με συγκατοίκους, θα βρείτε νέους δεσμούς που θα σας κρατήσουν σταθερά στην πορεία σας.

Την Κυριακή θα πρέπει να πιεστείτε και να χειριστείτε εργασιακά θέματα που θα προκύψουν.zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Ιχθύες

Τα χρήματα θα είναι το σοβαρό θέμα που θα σας απασχολήσει στην αρχή αυτής της εβδομάδας. Θα πρέπει να φροντίστε ώστε η αναλογία των εσόδων και των εξόδων σας δεν αφήνει μια μεγάλη τρύπα στον προϋπολογισμό σας. Αν συμβαίνει αυτό, πρέπει να το λύσετε.

Στο μέσο της εβδομάδας θα είστε περιτριγυρισμένοι από θετική ενέργεια, ωστόσο θα σας φανεί δύσκολο να χειριστείτε τις δυνατές προσωπικότητες που υπάρχουν γύρω σας – ειδικά αν απαιτούν από εσάς να πάρετε κάποιες άμεσες αποφάσεις. Προσπαθήστε να τις αναβάλετε μέχρι την Παρασκευή, που θα έχετε περισσότερη δύναμη και θα είστε σε θέση να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους.

Την Κυριακή θα σας συνεπάρει μια αναπάντεχη ενδοσκόπηση που θα σας δείξει τον δρόμο της πορείας σας.zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

zodia-astra-tarot