Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις zwdia 23-29/05

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Κριός

Τη Δευτέρα θα σας καταβάλει η ξαφνική ανάγκη να αρπάξετε κάποιον και να κάνετε μια συζήτηση ξεκαθαρισμάτων. Είτε πρόκειται για το έτερό σας ήμισυ είτε για άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος, η προτροπή είναι να μην χάσετε άλλο χρόνο.

Το μέσο της εβδομάδας ενδείκνυται για να κάνετε την κίνηση που επιθυμείτε προς ένα άτομο που σας έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Βιαστείτε όμως, γιατί οι κατάλληλες συγκυρίες δεν έχουν μεγάλη διάρκεια. Την Πέμπτη το ενδιαφέρον σας θα πρέπει να στραφεί προς το σπίτι σας και τις ανάγκες του που έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα, όπως μια καλή καθαριότητα και την πληρωμή λογαριασμών.

zodia-taro-45

Την Κυριακή θα αναδυθούν οι αρετές σας της προσφορές, γι’ αυτό προστρέξτε στους φίλους σας που χρειάζονται τη βοήθειά σας.zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

Ταύρος

Μήπως υπάρχει κάτι που κρατάτε κρυφό από ένα συγκεκριμένο άτομο; Τη Δευτέρα θα κληθείτε να το ομολογήσετε. Ακόμη κι αν δεν θεωρείτε ότι το εν λόγω άτομο είναι έτοιμο να ακούσει, αν μιλήσετε από καρδιάς όλα θα εξελιχθούν ομαλά. Σε γενικές γραμμές, αυτή είναι μια εβδομάδα που δεν πρέπει να αφήσετε τον εγωισμό σας να πάρει τα ηνία. Μάλιστα προς τα μέσα της, θα πρέπει να επιστρατεύσετε σχεδόν όλα τα όρια της υπομονής σας, προκειμένου να αντιμετωπίσετε κάποιες κακές συμπεριφορές. Αργότερα θα έρθουν στο προσκήνιο μεγάλα συναισθήματα, και θα πρέπει να είστε χαλαροί και ήρεμοι για να χειριστείτε την κατάσταση με ωριμότητα.

Η Κυριακή ενδείκνυται για να ξεκινήσετε μια καινούργια θετική ασχολία, παρασύροντας και κάποιο άλλο άτομο μαζί μας που τελικά θα μείνει μόνιμη συντροφιά σας σε αυτό το χόμπι.zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

Δίδυμοι

Από την αρχή αυτής της εβδομάδας θα κληθείτε να κλείσετε το φερμουάρ του πορτοφολιού σας και να πάψετε να ξοδεύετε αλόγιστα, γιατί θα πρέπει να αποταμιεύσετε χρήματα. Ίσως έχει έρθει η ώρα να αρχίσετε να λειτουργείτε βάσει προϋπολογισμού, κάτι που δεν είναι δυνατό σας σημείο!

Προς τα μέσα της εβδομάδας θα έχετε πολλά και πολύ σοβαρά θέματα να θίξετε προς άτομα του στενού περιβάλλοντός σας, τα οποία μάλιστα θα σας ακούσουν με μεγάλη προσοχή και θα συνετιστούν. Την Παρασκευή ή το Σάββατο θα περάσετε πολύ χρόνο με ανούσια κουτσομπολιά. Και ενώ η γλώσσα σας θα τρέχει

ροδάνι, κάποιος θα σας ζητήσει να σταματήσετε την φλυαρία και να πείτε ευθέως περί τίνος πρόκειται.

Η Κυριακή θα είναι μια πολύ πιο ευχάριστη μέρα και θα συναντηθείτε με πολύ κόσμο, ενώ δεν αποκλείεται να εμπλακείτε σε καταστάσεις που θα ενέχουν και ερωτικό ενδιαφέρον με καινούργιες γνωριμίες.zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Καρκίνος

Τον τελευταία καιρό κάποια άτομα του περιβάλλοντός σας καταβάλλουν προσπάθειες να σας υποτιμήσουν, γι’ αυτό τη Δευτέρα θα αποφασίσετε επιτέλους να μιλήσετε ευθέως και να ξεκαθαρίσετε ότι δεν θα ανεχθείτε πλέον αυτή τη συμπεριφορά. Να είστε σίγουροι ότι το κάθετο ύφος σας θα τους βάλει στη θέση τους.

Στα μέσα της εβδομάδας θα έχετε μια ακατανίκητη ανάγκη για επίδειξη ή για να τραβήξετε την προσοχή πάνω σας. Ακολουθήστε την παρόρμησή σας, χωρίς να ασχοληθείτε με τις συνέπειες – που θα είναι αμελητέες έτσι κι αλλιώς. Τις επόμενες ημέρες θα είναι καλό να ασχοληθείτε με απλά θέματα του σπιτιού που έχετε παραμελήσει. Θα δείτε ότι η καθαριότητα και η τακτοποίηση όχι μόνο θα σας είναι ευχάριστες ενασχολήσεις αλλά θα εμπνεύσουν κι άλλους.

Η Κυριακή θα περάσει πολύ ευχάριστα, ειδικά επειδή θα νιώθετε πολύ όμορφα στο ανανεωμένο περιβάλλον του σπιτιού σας.zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

Λέων

Το μεγαλύτερο μέρος της Δευτέρας θα είστε τόσο βυθισμένοι σε σκέψεις, που για να σας τραβήξει κάποιος την προσοχή θα χρειαστεί να σας ταρακουνήσει! Όμως και οι μέρες που θα ακολουθήσουν θα είναι σαν ονειρικές, πασπαλισμένες μάλιστα με χρυσόσκονη χλιδής, με πολλές κοινωνικές εξόδους και συναντήσεις, προβολείς και ερωτικά ενδιαφέροντα. Απολαύστε αυτή την συγκυρία όσο υπάρχει, γιατί από την Πέμπτη θα ξυπνήσετε απότομα προκειμένου να αρχίσετε να δίνετε σημασία σε ζωτικά οικονομικά προβλήματα. Αφιερώστε όσο πιο πολύ χρόνο μπορείτε στη διευθέτησή τους.

Την Κυριακή ωστόσο θα έχετε βρει και πάλι το κέφι και θα είστε έτοιμοι για δράση, ακόμη και στο ρομαντικό πεδίο.

Παρθένος

Στην αρχή της εβδομάδας θα έχετε αρκετές συναντήσεις με τους φίλους σας και η ενέργειά τους θα σας κρατά σε συνεχή κίνηση, ενώ δεν αποκλείεται να μάθετε και κάποια καινούργια πράγματα για κάποιο φιλικό σας άτομο. Η συνεχής κίνηση θα είναι το χαρακτηριστικό και των επόμενων ημερών, ίσως μάλιστα να είναι

παραπάνω από όση θα θέλατε. Αν υπάρχει όμως κάποιος που μπορεί να χειριστεί την πολυκοσμία και την τόσο έντονη εναλλαγή προσώπων και θεμάτων, είστε εσείς! Η ενέργειά σας θα ξεχειλίζει, και αν αφιερώσετε ένα μέρος της στο να βοηθήσετε άλλα άτομα που σας χρειάζονται, θα βελτιώσετε αρκετά και το κάρμα σας.

Η Κυριακή θα είναι σε πολύ πιο ήρεμους τόνους συγκριτικά, καθώς θα αρχίσει να σας επηρεάζει η ένταση και η κούραση των τελευταίων ημερών.zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Ζυγός

Με την έναρξή της αυτή η εβδομάδα θα σας παροτρύνει να βρείτε ξανά τα μικρά πράγματα που σας δίνουν χαρά, με πρόθεση να σας θυμίσει πόσο γλυκιά είναι η ζωή. Άτομα του στενού σας περιβάλλοντος θα προστρέξουν σε εσάς για απαντήσεις στα μέσα της εβδομάδας, και θα είστε σε θέση να δείτε ξεκάθαρα τα όνειρα και τις ελπίδες τους. Οι λεπτομέρειες της καθημερινότητάς σας θα σας απασχολήσουν λίγο αργότερα, και θα είναι τόσες που θα χρειαστεί να ζητήσετε τη συνδρομή φίλων για να αντεπεξέλθετε. Στο τέλος όμως όλα θα διευθετηθούν όπως πρέπει.

Η Κυριακή θα είναι όσο τέλεια μπορεί να γίνει μια μέρα! Θα δείτε ότι υπάρχει εξαιρετική ισορροπία ανάμεσα σε εσάς και τα άτομα του περιβάλλοντός σας.zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

Σκορπιός

Επιστρατεύστε την ακοή αλλά και τη διαίσθησή σας από νωρίς τη Δευτέρα, καθώς τα όνειρά σας προσπαθούν να σας μεταφέρουν ένα μήνυμα με τον δικό τους μοναδικό τρόπο. Θα ήταν καλό να τα καταγράψετε για να μπορέσετε να τα μελετήσετε και να τα αποκρυπτογραφήσετε.

Εργασιακά θέματα θα σας απασχολήσουν στα μέσα της εβδομάδας, καθώς οι υψηλά ιστάμενοι θα γίνουν ιδιαίτερα απαιτητικοί και εριστικοί. Η διάθεσή σας θα είναι να τα παρατήσετε όλα και να φύγετε, όμως θα βρείτε τελικά τις ενδεδειγμένες λύσεις. Να αναμένετε ότι και άτομα του φιλικού σας κύκλου θα προστρέξουν σε εσάς για βοήθεια, με μικρά και μεγάλα προβλήματα, στα οποία θα αφιερώσετε όλο τον ελεύθερο χρόνο σας.

Την Κυριακή όμως φροντίστε να χαλαρώσετε τους ρυθμούς σας και να σκεφτείτε τους χειρισμούς των δικών σας θεμάτων που έχουν μείνει λίγο πίσω.zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

zodia-astra-tarot

Τοξότης

Η Δευτέρα θα είναι η ιδανική μέρα για να την αφιερώσετε σε φιλοσοφικές συζητήσεις με τους στενούς σας φίλους, και μην διστάσετε να σκάψετε βαθιά.

Την Τρίτη και την Τετάρτη θα έχετε την ανάγκη να πάρετε κάποια ρίσκα. Ακολουθήστε αυτή την παρόρμησή σας, γιατί θα σας ευνοήσουν στη βελτίωση συνθηκών που θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση των οικονομικών σας. Χωρίς να φτάσετε στα άκρα, μην διστάσετε να ποντάρετε αρκετά. Τις επόμενες μέρες μειώστε λίγο τους ρυθμούς σας και χειριστείτε μικρά θέματα της καθημερινότητάς σας, καθώς και κάποιες αλλαγές που ίσως πρέπει να γίνουν.

Την Κυριακή θα κληθείτε να δώσετε συμβουλές για τα πάντα, από έναν επίμονο λεκέ μέχρι θέματα καρδιάς!zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

Αιγόκερως

Φροντίστε να είστε σε καλή κοινωνική φόρμα τη Δευτέρα, γιατί ενδέχεται να σας προκύψει κάποια νέα γνωριμία που θα πρέπει να προσεγγίσετε!

Στα μέσα της εβδομάδας να αναμένετε κάποια προβλήματα εγωκεντρισμού στο εργασιακό σας περιβάλλον, καθώς ένα άτομο θα θεωρήσει ότι του αρπάξατε μέσα από τα χέρια κάτι που θεωρούσε ότι θα κέρδιζε. Την Πέμπτη θα πρέπει να αφιερώσετε αρκετό χρόνο στο χειρισμό λεπτομερειών, και να σκεφτείτε σοβαρά τα επόμενα βήματα που θέλετε να κάνετε στη ζωή σας.

Την Κυριακή θα έχετε την ανάγκη να εστιάσετε την ενέργειά σας σε ένα θέμα και μόνο, όμως πολλά θα είναι τα άτομα που θα σας διακόπτουν συνεχώς. Το μόνο που θα μπορείτε να κάνετε, είναι να προσπαθήσετε να μην χάσετε την προσοχή σας.zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

Υδροχόος

Μείνετε κοντά στο σπίτι σας τη Δευτέρα, γιατί ίσως να προκύψουν κάποια θέματα που θα χρειαστούν τους άμεσους χειρισμούς σας. Μπορεί να αφορούν λογαριασμούς αλλά και άτομα που μένουν κάτω από την ίδια στέγη με εσάς. Θα υπάρξουν κάποιες κινήσεις επίδειξης υπεροχής από αυτούς, αλλά η δημιουργική ανταπόκρισή σας θα τα βάλει όλα στη θέση τους.

Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τους «καλοθελητές» που θα σας προσεγγίσουν στα μέσα της εβδομάδας, καθώς δεν έχουν ως στόχο τους το καλύτερο δικό σας συμφέρον. Το συνετό θα είναι να τους απομακρύνετε από το περιβάλλον σας το συντομότερο δυνατόν.

Την Κυριακή θα βρεθείτε να φλερτάρετε με ένα ιδιαίτερο άτομο, κι αν παίξετε σωστά τα χαρτιά σας δεν αποκλείεται να δημιουργήσετε μια όμορφη επαφή.zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

Ιχθύες

Όλη τη μέρα της Δευτέρας θα νιώθετε σαν να δίνετε παράσταση! Μην ανησυχείτε όμως, γιατί θα είναι περισσότερο απολαυστική παρά δυσάρεστη. Δεν αποκλείεται μάλιστα να δεχθείτε και κάποια «τριαντάφυλλα» από το κοινό σας.

Τις μέρες που ακολουθούν ίσως έχετε την αίσθηση ότι συνεχώς μειώνετε ταχύτητα, ενώ όλος ο κόσμος αυξάνει τη δική του. Ακολουθήστε την πορεία σας όπως εξελίσσεται, και μην σας απασχολήσει καθόλου η σκέψη αν κάνετε το σωστό. Αυτή είναι μια εβδομάδα που σας έχει δοθεί το ελεύθερο να δράτε χωρίς να σκέφτεστε!

Η Κυριακή θα είναι η ιδανική μέρα για την περίσκεψη που είναι απαραίτητη από καιρό σε καιρό, γι’ αυτό ενδώστε σ’ αυτή σας τη διάθεση.zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

zwdia-fotia