Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις zwdia 07-13/08

erwtiki-astrologia

Ζωδια Κριος

Στις αρχές της εβδομάδας θα αισθάνεστε ότι τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά στις συναναστροφές σας με ωραίους άντρες/ωραίες δεσποινίδες στη γειτονιά σας (όπως και αν το ορίζετε αυτό). Η γοητεία σας θα έχει δυναμική παρουσία σε κάθε κατάσταση.

Στρέψτε την προσοχή σας ξανά στο σπίτι σας ή ακόμη και στη δουλειά σας την Τετάρτη – υπάρχουν μερικές εργασίες που δεν μπορείτε να αφήσετε για άλλη μέρα. Η συνηθισμένη σας ρουτίνα μπορεί να σας χαλαρώσει. Δώστε την προσοχή σας στους κοντινούς σας ανθρώπους κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Ένας ή περισσότεροι από αυτούς θα χρειαστούν εσάς και τη βοήθεια σας αλλά μπορεί να μην ξέρουν πώς να το ζητήσουν.

 

zodia-taro-45

Ζωδια Ταυρος

Προσέξτε για άτομα που θα σας πάρουν υπερβολικά πολύ στα σοβαρά την Δευτέρα και την Τρίτη, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού σας. Έχετε μια ευκαιρία να βγείτε μπροστά αν είστε αυθεντικοί και ειλικρινείς σε αυτό που κάνετε. Στα μισά της εβδομάδας μάλλον θα διασκεδάσετε ό,τι και αν γίνει και κατευθύνεστε ολοταχώς προς μια νέα ερωτική επαφή, οπότε μην αλλάξετε πορεία.

Χαλαρώστε όσο μπορείτε γιατί αρχής γενομένης από την Παρασκευή, το Σαββατοκύριακο θα κυλήσει σε υψηλές ταχύτητες και μπορεί να είστε στο πόδι για τρεις ολόκληρες μέρες. Ακόμη σας μένουν οι οικιακές εργασίες αλλά ακόμη και αυτές θα σας φανούν πιο ενδιαφέρουσες και ενεργητικές.

zwdia-768

Ζωδια Διδυμοι

Ξέρετε ότι έχετε δίκιο και θα σπαταλήσετε πολύ χρόνο τη Δευτέρα και την Τρίτη για να το δείξετε στον κόσμο. Με κάποιον τρόπο όλα θα καταλήξουν σε άφθονη διασκέδαση και ενδεχομένως να καταφέρετε να πιάσετε επαφές με έναν καινούργιο χαριτωμένο τύπο/μια καινούργια χαριτωμένη κοπέλα. Προσέξτε τις συζητήσεις σας με τους συγκάτοικους ή τους στενούς σας φίλους στα μέσα της εβδομάδας – θα υπάρχουν πολλά παράσιτα στην επικοινωνία σας και μπορεί να δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις. Μέχρι την Παρασκευή τα πράγματα θα επιστρέψουν σε φυσιολογικούς ρυθμούς και θα περάσετε το Σαββατοκύριακο με τους αγαπημένους σας ανθρώπους, ρίχνοντας νέες ιδέες, τα καλά αποτελέσματα των οποίων θα φανούν αργότερα.

Ζωδια Καρκινος

Θα καταληφθείτε από μια ακαταμάχητη παρόρμηση να κάνετε κάποια αλλαγή τη Δευτέρα. Μπορεί να είναι το αυτοκίνητο, το διαμέρισμα σας ή ακόμη και μια ερωτική επαφή αλλά θα πρέπει να το κάνετε. Οι ημέρες που ακολουθούν θα είναι γεμάτες με ισχυρή θετική ενέργεια και θα είστε σε θέση να επικοινωνείτε με σαφήνεια ακόμη και με ανθρώπους που δεν καταλαβαίνετε πολύ καλά. Η ζωή στο σπίτι μπορεί να δυσκολέψει λίγο κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου καθώς οι άνθρωποι γύρω σας θα αντιδρούν ελάχιστα στις πρόσφατες αλλαγές αλλά θα καταφέρετε να τα ξεπεράσετε όλα μονομιάς εάν αντιμετωπίσετε τα ζητήματα κατά μέτωπο.

zwdia-66

Ζωδια Λεων

Αν δεν αισθάνεστε πολύ καλά για τη δημιουργικότητα σας, να περιμένετε ότι τα πράγματα θα πάρουν αρκετά τα πάνω τους τη Δευτέρα και την Τρίτη καθώς η έμπνευση ξεχειλίζει από μέσα σας και μπορείτε εύκολα να το εκμεταλλευτείτε. Διατηρήστε τους πόρους σας μέσα στην εβδομάδα, ώστε να μπορείτε να αφιερώσετε τον εαυτό σας σε ό,τι είναι αυτό που σας οδηγεί προς τα εμπρός – μην ξοδέψετε ούτε ένα ευρώ επιπόλαια. Το Σαββατοκύριακο θα είναι ιδανικό για να βγείτε ραντεβού, που θα πάνε εξαιρετικά καλά για εσάς και μπορεί να διαρκέσουν περισσότερο από όσο περιμένατε. Ο συνδυασμός θα είναι εξαιρετικός και μπορεί να απορροφηθείτε πραγματικά από όλο αυτό.

Ζωδια Παρθενος

Η Δευτέρα και η Τρίτη θα είναι πολύ γεμάτες μέρες για εσάς και οι άνθρωποι γύρω σας (ειδικά στο περιβάλλον εργασίας σας) θα έχουν περίεργες και παράλογες προσδοκίες. Θα τα ξεπεράσετε όλα και θα φτάσετε στα μέσα της εβδομάδας όπου θα καταφέρετε να χαλαρώσετε. Απολαύστε το και δείτε αν μπορείτε να βγείτε ένα-δυο ραντεβού. Το Σαββατοκύριακο μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσετε σε κάτι μεγάλο, νέο και τρομακτικό αλλά βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να αντέξετε τις συνέπιες προτού αφιερώσετε τον εαυτό σας σε αυτό. Τα συναισθήματα σας είναι τελείως ανοιχτά.

zwdia-tarw-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Ζωδια Ζυγος

Συναναστραφείτε στους κοινωνικούς σας κύκλους στις αρχές αυτής της εβδομάδας – έχετε πολλούς φίλους που θέλουν να μάθουν τα νέα σας. Εάν είστε ειλικρινείς για αυτό που επιδιώκετε, θα είναι πιο εύκολο για εσάς να το αποκτήσετε. Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα δείτε τα πάντα πιο ξεκάθαρα και θα είστε σε θέση να καταλάβετε πραγματικά τι είναι ο καθένας, ανεξάρτητα από το πόσο τρελοί μπορεί να φαίνονται. Είναι μια καλή στιγμή για να αφήσετε παλιές πικρίες πίσω σας. Το Σαββατοκύριακο θα είναι τέλειο, γεμάτο με θετική ενέργεια και νέα άτομα παντού. Θα βρεθείτε στη μέση μιας μεγάλης καταιγίδας.

Ζωδια Σκορπιος

Τη Δευτέρα θα προκύψουν σοβαρά ζητήματα που θα σχετίζονται με δουλειά ή σπουδές, ειδικά εάν υπάρχει κάποια προσωπική σύγκρουση ή ακόμη και η πιθανότητα μιας. Θα είναι καλύτερο για εσάς να απομακρυνθείτε από την κατάσταση και να αφήσετε τους άλλους να επιλύσουν το ζήτημα. Στα μέσα της εβδομάδας θα μάθετε πολλά για κάποιον/κάποια που είχατε βάλει στο μάτι και θα είναι περισσότερα από όσα θα θέλατε. Είναι μια καλή στιγμή για να χρησιμοποιήσετε όσα γνωρίζετε. Η αναισθησία σας για την οποία είστε ονομαστοί παίρνει κεφάλι αυτό το Σαββατοκύριακο, κάτι που είναι καλό για την διαφύλαξη των συναισθημάτων σας αλλά όχι όταν θα έρθει η στιγμή να πάρετε μια σημαντική απόφαση. Αναβάλλετε τυχόν συναντήσεις έως την Δευτέρα.

zwdia

Ζωδια Τοξοτης

Αισθάνεστε τυχεροί; Λοιπόν; Είστε; Η Δευτέρα και η Τρίτη θα είναι ευνοϊκές μέρες για να πάρετε ρίσκα και να ωθήσετε τον εαυτό σας πέρα από τα όρια σας (που είναι ήδη πολύ πιο μακριά από των υπολοίπων). Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς. Θα πρέπει να ξέρετε πότε να κάνετε πίσω όμως γιατί κάποια στιγμή την Τετάρτη τα πράγματα αντιστρέφονται και θα πρέπει να προσέξετε για να μην παρασυρθείτε εκτός ορίων. Τα κοντινά σας άτομα θα σας ακολουθήσουν οπουδήποτε αυτό το Σαββατοκύριακο και το πιθανότερο είναι ότι θα περάσετε υπέροχα από τη στιγμή που θα περιτριγυρίζεστε από την παρέα σας. Μην αφήσετε τις μικρές λεπτομέρειες να σας κρατήσουν πίσω.

Ζωδια Αιγοκερως

Κάποιος που νομίζατε ότι ξέρατε καλά αποδεικνύεται εντελώς διαφορετικός, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό εκτός και αν δεν σας αρέσουν οι εκπλήξεις. Προσπαθήστε να το συνηθίσετε – θα υπάρξουν κι άλλα τέτοια. Να έχετε όλα τα δεδομένα μπροστά σας την Τετάρτη και την Πέμπτη και προσπαθήστε να σιγουρευτείτε ότι γνωρίζετε όσα χρειάζεστε πριν κάνετε οτιδήποτε. Κάποια στιγμή μέσα στο Σαββατοκύριακο θα είναι ο κατάλληλος χρόνος για να κάνετε μια μεγάλη κίνηση και να ξεκινήσετε κάτι νέο στη ζωή σας, που πιθανόν θα σχετίζεται με τη δουλειά σας. Μην διστάσετε και μην το σκεφτείτε πολύ.

Ζωδια Υδροχοος

Στην αρχή της εβδομάδας θα είστε παραδόξως κολλημένοι στις συνήθειες σας – και αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα με κάποιο κοντινό σας πρόσωπο. Βάλτε να δυνατά σας για να είστε ευέλικτοι αλλά μην έχετε μεγάλες προσδοκίες πριν το Σαββατοκύριακο. Προσέξτε ιδιαίτερα την Τετάρτη και την Πέμπτη να λέτε σωστά τα ονόματα των ατόμων που γνωρίζετε και να έχετε όλα τα γεγονότα μπροστά σας πριν πείτε οτιδήποτε. Μέχρι την Παρασκευή θα είστε πάλι μέσα στο παιχνίδι και έτοιμοι να συναναστραφείτε κοινωνικά. Θα έχετε μια σημαντική επαφή με κάποιον που συνήθως θα θεωρούσατε ότι είναι έξω από τα κυβικά σας.

Ζωδια Ιχθυες

Η Δευτέρα θα είναι μια πολυάσχολη μέρα για να μπορέσετε να κάνετε οτιδήποτε πέρα από τα συνηθισμένα. Ό,τι και να κάνετε προσπαθήστε να μην μπλεχτείτε στις υποθέσεις των άλλων ανθρώπων – θα είναι ευέξαπτοι. Στα μέσα της εβδομάδας βοηθήστε τους κοντινούς σας ανθρώπους με τα ζητήματα της σχέσης τους αλλά προσπαθήστε να τους ακούτε περισσότερο παρά να μιλάτε. Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να ρισκάρετε με κάποιον γοητευτικό άγνωστο. Το Σαββατοκύριακο θα είναι μια καλή στιγμή για να καθαρίσετε το σπίτι σας, τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά. Ξεφορτωθείτε την παλιά σαβούρα που απλά σας επιβαρύνει και κάντε χώρο για νέα πράγματα και καινούργια άτομα στη ζωή σας.

Διαβαστε το Ωροσκοπιο της Πανσεληνου και Εκλειψης Σεληνης  07/08  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις