Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις zwdia 24-30/07

gamos-kfyres-alitheies

Ζωδια Κριος

Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας θα έχουν να κάνουν με το πως θα διευκολύνετε τη ζωή των ανθρώπων γύρω σας, οπότε μην απορροφηθείτε με τα δικά σας σχέδια ακόμη. Τα πράγματα θα πάνε προς το καλύτερο με εντυπωσιακό τρόπο την Τετάρτη και θα πρέπει να είστε σε θέση να κάνετε σχεδόν οποιονδήποτε να ενδιαφερθεί για ό,τι έχετε να πείτε.

Είναι μια καλή περίοδος για να ξεκινήσετε καινούργιες ερωτικές επαφές. Μπορεί να έχετε λίγο χρόνο για να φτιάξετε τη λίστα με τις αποφάσεις για το νέο έτος το επερχόμενο Σαββατοκύριακο και είναι πιθανό ότι τα οικονομικά και τα εργασιακά ζητήματα θα είναι στο μυαλό σας και στη λίστα σας.

Ζωδια Ταυρος

zodia-taro-45

Σιγουρευτείτε ότι θα περάσετε τη Δευτέρα και την Τρίτη κάνοντας παρέα με άλλους ανθρώπους – οποιοσδήποτε τώρα θα είναι καλύτερος από κανέναν στην περίπτωσή σας. Ίσως είναι μια καλή ώρα για να δηλώσετε εθελοντής/εθελόντρια σε κάποιον κοινωφελή σκοπό και να κερδίσετε μερικούς επιπλέον πόντους για το κάρμα σας.

Μπορεί να μπείτε σε πειρασμό και να βιαστείτε να ψωνίσετε στις εκπτώσεις, όμως πάρτε το χρόνο σας και προσπαθήστε να μην αγοράσετε τίποτα που δεν χρειάζεστε. Η Παρασκευή και το Σάββατο θα είναι γεμάτες με δυνατή θετική ενέργεια και μπορεί να θέλετε να ξεδιπλώσετε την δημιουργική σας διάθεση λίγο περισσότερο.

zwdia-fotia

Ζωδια Διδυμοι

Να είστε όσο περισσότερο ξεκάθαροι γίνεται τη Δευτέρα και την Τρίτη – θα χρειαστεί να προσπαθήσετε λίγο περισσότερο για να αποφύγετε τυχόν περίεργες παρεξηγήσεις, ιδιαίτερα με άτομα από την οικογένεια σας. Μόλις περάσει αυτό, ακούστε προσεκτικά αυτά που έχουν να σας πουν οι φίλοι σας επειδή τουλάχιστον ένας από αυτούς έχει μια πολύ σημαντική συμβουλή που θα σας χρειαστεί γρήγορα. Υπάρχει κάποιο μυστικό που θα πρέπει να αποκαλύψετε αυτό το Σαββατοκύριακο αλλά αυτό είναι κάτι στο οποίο είστε πολύ καλοί. Αν το αντιληφθείτε, η θετική ενέργεια που έρχεται προς το μέρος σας την Κυριακή μπορεί να σας επηρεάσει νωρίτερα.

Ζωδια Καρκινος

Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας είναι ιδανικές για να φέρετε πάλι στην επιφάνεια ερωτήματα για τα οποία ποτέ δεν καταφέρατε να βρείτε ικανοποιητικές απαντήσεις – μπορεί να σημαίνει ότι το κατάλληλο πρόσωπο είναι έτοιμο να μιλήσει. Χαλαρώστε λίγο τους ρυθμούς σας την Τετάρτη και την Πέμπτη αλλιώς μπορεί να μην προσέξετε κάποιον χαριτωμένο τύπο που προσπαθεί αθόρυβα να σας τραβήξει την προσοχή. Οι κοντινοί σας άνθρωποι είναι ανοικτοί στις ιδέες σας αυτό το Σαββατοκύριακο, οπότε δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα στο να κάνετε αυτό που θέλετε. Τα πράγματα πάνε σχεδόν τέλεια για εσάς την Κυριακή.

zodia-astra-tarot

Ζωδια Λεων

Στην αρχή αυτής της εβδομάδας η κατάσταση μπορεί να είναι λίγο περίεργη – αλλά αυτό είναι κάτι συνηθισμένο την περίοδο των διακοπών, σωστά; Προσπαθήστε να μην ανησυχείτε τόσο πολύ για το τι λένε οι άλλοι για εσάς μέχρι να τακτοποιηθούν τα πράγματα. Στα μέσα της εβδομάδας, λαμβάνετε μερικές νέες πληροφορίες που κάνουν τη ζωή σας πολύ πιο ενδιαφέρουσα. Το Σαββατοκύριακο θα είναι μια καλή στιγμή για να ξεκαθαρίσετε παλιά ζητήματα που σας χασομερούν και μπορεί να κάνουν τη ζωή σας πολύ πιο περίπλοκη από όσο χρειάζεται.

Ζωδια Παρθενος

Σιγουρευτείτε ότι θα κρατήσετε χαμηλό προφίλ τη Δευτέρα και την Τρίτη και θα μείνετε μακριά από το να ανακατεύετε μαζί φίλους και οικογένεια – θα είναι πολύ πιο εύκολο να ξεκινήσει κάποια διαφωνία με κάτι που θα ειπωθεί απρόσεκτα ή μια παρανόηση στη γλώσσα του σώματος. Αρχίζετε να αισθάνεστε πολύ καλύτερα σχετικά με το ποιοι είστε και τι κάνετε στα μέσα της εβδομάδας και μπορεί να ενθουσιαστείτε λίγο παραπάνω από το κανονικό για τις μέρες που έρχονται. Έχετε τόσο πολλή ενέργεια αυτό το Σαββατοκύριακο που θα πρέπει να σας είναι αρκετά εύκολο να τακτοποιήσετε όλα τα ζητήματα και να σας μείνει και χρόνος για να κάνετε ένα υπέροχο πάρτι.

zwdia-tarw-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Ζωδια Ζυγος

Μην ανησυχήσετε αν τα πράγματα προχωράνε με αργούς ρυθμούς στην αρχή της εβδομάδας, γιατί δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά για αυτό. Ηρεμήστε και αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν με το δικό τους ρυθμό. Το μέσο της εβδομάδας θα είναι ευνοϊκό για ραντεβού και συναντήσεις με παλιούς φίλους – έχετε μπόλικη καλή ενέργεια σε ότι αφορά την κοινωνικότητα σας, που καλό θα ήταν να την χρησιμοποιείτε με ένα άτομο τη φορά. Θα χρειαστεί να βγείτε μπροστά σε μια περίεργη κατάσταση αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά η φυσική ροπή σας προς την διπλωματικότητα θα σας βοηθήσετε να ξεκαθαρίσετε εύκολα τα πράγματα.

Ζωδια Σκορπιος

Οι πιο εκκεντρικές σας ιδέες αρχίζουν να ζωντανεύουν στην αρχή αυτής της εβδομάδας, οπότε μην εκπλαγείτε αν στην πορεία τα πράγματα γίνουν λίγο περίεργα. Είστε κάτι περισσότερο από έτοιμοι για κάτι τέτοιο, αλλά οι φίλοι σας μπορεί να φρικάρουν λίγο. Παρόλο που η περίοδος των διακοπών είναι συνήθως γεμάτη με συγκρούσεις, προσπαθήστε να μην δεσμεύσετε κανέναν την Τετάρτη ή την Πέμπτη – η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει προς το χειρότερο πολύ γρήγορα. Μπορεί να μην καταφέρετε να πάρετε ό,τι επιθυμείτε αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά αν προσφερθείτε να συναντήσετε κάποιον/α στα μισά της διαδρομής θα διασκεδάσετε πολύ.

zwdia

Ζωδια Τοξοτης

Προσπαθήστε να μείνετε σε ένα μέρος όσο το δυνατόν περισσότερο στις αρχές αυτής της εβδομάδας αλλιώς μπορεί να χάσετε πράγματα, τα οποία θα ήταν καλύτερο να τα διατηρήσετε. Δεν θα είναι κάτι σπουδαίο αλλά καλύτερα να μείνετε εκεί που είστε. Στα μέσα της εβδομάδας τα πράγματα θα είναι τέλεια, με καλή ενέργεια και διασκεδαστικές δραστηριότητες που μπορεί να σας φέρουν μερικούς νέους αριθμούς τηλεφώνων από υποψήφιους συντρόφους αν σταθείτε τυχεροί. Εκμεταλλευτείτε την περίοδο ηρεμίας αυτό το Σαββατοκύριακο για να διεκπεραιώσετε τυχόν δουλειές και λογαριασμούς ή οτιδήποτε χρειάζεται να βγάλετε από τη μέση πριν ξεκινήσουν οι διακοπές σας.

Ζωδια Αιγοκερως

Η δημιουργική σας ενέργεια είναι πολύ δυνατή τη Δευτέρα και την Τρίτη, και εσείς φροντίζετε να διασκεδάσετε ανεξάρτητα από το περίεργο κλίμα που έχει αναπτυχθεί γύρω σας. Το διάστημα στα μέσα της εβδομάδας είναι τέλειο για να τακτοποιήσετε όλες αυτές τις μισοτελειωμένες δουλειές που πρέπει να διεκπεραιωθούν πριν μπορέσετε πραγματικά να ηρεμήσετε, να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε σε κάποιο πάρτι αυτό το Σαββατοκύριακο. Προσπαθήστε να μην περιπλέκετε τα πράγματα όταν τα δίνετε όλα στις κοινωνικές σας συναναστροφές – παραμείνετε στα βασικά και περάστε καλά με τους ανθρώπους με τους οποίους αισθάνεστε πιο κοντά.

Ζωδια Υδροχοος

Θα πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας στις αρχές αυτής της εβδομάδας γιατί μόνο έτσι θα κατορθώσετε να κρατήσετε τα λογικά σας εν μέσω της τουριστικής περιόδου. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αγνοήσετε τους αγαπημένους σας – απλώς σιγουρευτείτε ότι έχετε ό,τι χρειάζεστε. Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι γεμάτες με καλή ενέργεια και θα δείτε ότι σχεδόν τα πάντα πάνε όπως τα θέλετε χωρίς να χρειαστεί να προσπαθήσετε ιδιαίτερα. Το Σαββατοκύριακο, τα πράγματα θα είναι αρκετά περίεργα ειδικά αν έχουν μείνει ανεπίλυτες ερωτικές υποθέσεις με άτομα, τα οποία θα τύχει να συναντήσετε.

Ζωδια Ιχθυες

Πλησιάστε σχεδόν οποιονδήποτε έχετε στο μυαλό σας στην αρχή αυτής της εβδομάδας – η θετική ενέργεια σας πλημμυρίζει και όσο περισσότερα μοιράζεστε με τους άλλους, τόσο καλύτερα θα αισθανθείτε για τη ζωή σας. Τα πράγματα γίνονται λίγο περίεργα την Τετάρτη, και ίσως θα πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας στα όνειρά σας για σημαντικά σημάδια που μπορεί να σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε τη ζωή σας από εδώ και πέρα. Ανυπομονείτε για ένα ήρεμο Σαββατοκύριακο με καλές, μεγάλες συζητήσεις και μπόλικο χρόνο για να ικανοποιήσετε τις καλλιτεχνικές σας ευαισθησίες.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Ν Σεληνης αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66