Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις zwdia 26/09 – 2/10

sxeseis-sagapw

 

Κριός

Αρχίστε τη νέα εβδομάδα σας με χαμηλούς ρυθμούς. Αν είναι δυνατόν, αναβάλετε και όποια σπουδαία σχέδια είχατε προγραμματίσει για τη Δευτέρα ή την Τρίτη. Αυτή είναι μια περίοδος που πρέπει να δώσετε βαρύτητα στο να ενισχύσετε τις δυνάμεις σας.

Στο μέσο της εβδομάδας θα έχετε ξαναβρεί την παθιασμένη ιδιοσυγκρασία σας, και θα αναζητήσετε μόνοι σας τρόπους να βγείτε και πάλι στο προσκήνιο. Επειδή τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν μέσα σε αυτή την εβδομάδα, μπορείτε να προβείτε τώρα σε κάποιες πρόσθετες δαπάνες.

zodia-taro-45

Πολλές τηλεφωνικές επαφές σας αναμένουν μέσα στο Σαββατοκύριακο, με έμφαση στην Κυριακή, γι’ αυτό φροντίστε να έχετε «προετοιμάσει» τα αφτιά σας!zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

Ταύρος

Βελτίωση στη σχέση με τους φίλους σας θα δείτε με την έναρξη αυτής της εβδομάδας. Θα νιώθετε όσο ποτέ άλλοτε δεμένοι, και γι’ αυτό θα θέλετε να περάσετε όσο γίνεται περισσότερο χρόνο μαζί. Είναι η πιο ιδανική στιγμή για να οργανώσετε ένα μεγάλο πάρτυ!

Με μεγάλη ταχύτητα θα κυλήσει το μέσο της εβδομάδας, σε σημείο που θα σας κόβετε η ανάσα. Οι ρυθμοί θα είναι εξαιρετικά γρήγοροι για τα δεδομένα σας, ωστόσο όλη αυτή η ένταση θα σας ανορθώσει και τη διάθεση για διασκέδαση.

Το Σαββατοκύριακο θα περάσετε θαυμάσια σε όποιο ραντεβού έχετε προγραμματίσει. Τα οικονομικά θέματα που θα σας προκύψουν την Κυριακή, μπορείτε να τα αναβάλετε για την ερχόμενη εβδομάδα.zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

zwdia-66

Δίδυμοι

Θα έχετε τόσα πολλά να πείτε με ένα συγκεκριμένο άτομο στην αρχή αυτής της εβδομάδας, που θα δυσκολεύεστε να τα βάλετε όλα σε μια σειρά! Η συμβουλή είναι να πιάνετε ένα θέμα τη φορά, και να προχωράτε στο επόμενο μόνο αφού το ολοκληρώσετε.

Όσο προοδεύει η εβδομάδα, θα δείτε να βελτιώνεται η ικανότητά σας να περάσετε τις ιδέες σας στους άλλους, και μέχρι την Πέμπτη θα έχετε βρει ξανά την κοινωνική σας ιδιοσυγκρασία. Προς το τέλος της εβδομάδας θα μάθετε ένα μυστικό, που αν καταφέρετε να το κρατήσετε, θα βελτιώσετε αφάνταστα το κάρμα σας.

Την Κυριακή θα κάνετε πολλές ζωηρές και ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Δεν αποκλείεται μάλιστα να πάρουν και μια ρομαντική χροιά, αν βρεθεί το κατάλληλο άτομο στο περιβάλλον…zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

zwdia shmera

Καρκίνος

Αφήστε το μυαλό σας να ταξιδέψει όσο θέλει στην αρχή της νέας εβδομάδας. Έχετε πολλά σημαντικά θέματα που χρειάζονται διαχείριση και είστε ήδη σε καλό δρόμο, γι’ αυτό χρειάζεστε χρόνο να τα βάλετε σε μια σειρά. Όσο οι μέρες περνούν θα αυξάνονται και οι ρυθμοί σας, καθώς θα προσεγγίζετε την επίλυση των εκκρεμοτήτων σας.

Το Σαββατοκύριακο θα είναι πολλοί αυτοί που θα θέλουν να ακούσουν τις απόψεις σας. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία αυτή, για να προσεγγίσετε και κάποια παλιά φλερτ που δεν τα είχατε «χορτάσει» ίσως… Την Κυριακή όλοι θα ζητούν τη βοήθειά σας. Θα πιεστείτε λίγο, αλλά θα αντεπεξέλθετε άρτια.zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

Λέων

Μια πολύ γλυκιά γνωριμία θα δείξει πολύ κοφτερά δόντια στην αρχή αυτής της εβδομάδας. Μπορεί να μην σας προκαλέσει πόνο, ωστόσο σίγουρα θα θέλετε να απομακρυνθείτε από αυτήν το συντομότερο δυνατόν. Στο μέσο της εβδομάδας σας αναμένει πολλή διασκέδαση, γι’ αυτό προετοιμάστε το χρόνο σας για να μπορέσετε να χαρείτε τις «ιδιαίτερες» επαφές σας.

Αυτό το Σαββατοκύριακο δεν ενδείκνυται για να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα. Θα είναι όμως εξαιρετικό για να περάσετε χρόνο μόνοι κοντά στη φύση. Την Κυριακή θα έχετε τη διάθεση να καλέσετε κόσμο στο σπίτι σας, για ένα μεγάλο φαγοπότι! Να είστε βέβαιοι ότι θα αξίζει τον κόπο σας.zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

Παρθένος

Οι φίλοι σας θα δοκιμάσουν τις αντοχές σας με την κυκλοθυμία τους, στην αρχή αυτής της εβδομάδας. Προτιμήστε να απομακρυνθείτε για λίγες μέρες, ειδικά αν νιώσετε ότι επηρεάζουν αρνητικά και τη δική σας καλή διάθεση.

Τα επαγγελματικά σας θα είναι λίγο προβληματικά στο μέσο της εβδομάδας. Θα ήταν εξαιρετικά ευνοϊκό να μπορέσετε να αποδράσετε για λίγο τώρα, ειδικά αν έχετε τον τρόπο να βρεθείτε κοντά στη φύση.

Αν έχετε προγραμματίσει κάποιο ραντεβού μέσα στο Σαββατοκύριακο, επιλέξτε ένα μέρος που δεν έχει ξαναπάει κανένας από τους δυο σας. Η έλλειψη αναμνήσεων θα σας βοηθήσει να επικεντρωθείτε στα ουσιαστικά. Την Κυριακή θα είναι συνετό για εσάς να το σκεφτείτε καλά πριν στείλετε ένα συγκεκριμένο ι-μέιλ, γιατί θα έχει πολλούς τρόπους ανάγνωσης…zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

zwdia-765

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Ζυγός

Στην αρχή αυτής της εβδομάδας ενδέχεται να κάνει κάποιος την προσπάθεια να σας βγάλει από μια σχέση, ή κάτι εξίσου όμορφο (ακόμη και περιστασιακό). Εσείς απλά χαμογελάστε και αρνηθείτε. Σας απασχολούν πολλά στην καθημερινότητά σας αυτή την εποχή, και δεν έχετε τον χρόνο να ασχοληθείτε με νέα άτομα που θέλουν να μπλεχτούν στα πόδια σας.

Στο μέσο της εβδομάδας θα χρειαστούν την προσοχή σας πολλά θέματα που αφορούν την κοινωνική σας ζωή. Ίσως να αφιερώσετε αρκετές μέρες – παράλληλα με τις υπόλοιπες δραστηριότητές σας – για να ανακαλύψετε τι ακριβώς συμβαίνει.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα έχετε κατασταλάξει σε όλα τα θέματα. Την Κυριακή θα είστε τόσο χαλαροί, που ίσως να αποδεχθείτε και μια «πικάντικη» είσοδο στη ζωή σας…zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

Σκορπιός

Ιδιαίτερα δυναμικές θα είναι οι πρώτες μέρες αυτής της νέας εβδομάδας. Αυτή είναι η ιδανική εποχή για να χειριστείτε όλα σας τα σοβαρά θέματα – και όσο πιο δύσκολα είναι, τόσο το καλύτερο!

Αφού ολοκληρώσετε τις εκκρεμότητές σας, στο μέσο της εβδομάδας θα θέλετε να μειώσετε λίγο τους ρυθμούς σας. Θα υπάρξουν γρήγορες αναφλέξεις αυτές τις μέρες, γιατί όλοι γύρω σας θα είναι εξαιρετικά ευερέθιστοι.

Το Σαββατοκύριακο θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε την ελαστικότητά σας, για να ισορροπήσετε ανάμεσα στους ενοχλητικούς φίλους σας και την ηρεμία σας. Την Κυριακή μην ενδώσετε με κανέναν τρόπο στο ρίσκο που θα σας προκύψει, όσο ασφαλείς κι αν νομίζετε ότι είστε!zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

Τοξότης

Η εβδομάδα σας θα αρχίσει με εσάς να ψάχνετε κάτι, που δεν θα θυμάστε πού το ακουμπήσατε. Θα είναι ασήμαντης αξίας και κάποια στιγμή θα το εντοπίσετε, ωστόσο η κατάσταση θα σας προκαλέσει αναστάτωση. Με την ίδια νευρικότητα θα αντιμετωπίσετε και τα προβλήματά σας, που επίσης δεν θα είναι σοβαρά.

Στο μέσο της εβδομάδας θα αναδυθεί η δημιουργική σας ανάγκη, γι’ αυτό θα στραφείτε στα καλλιτεχνικά σας χόμπι για να «παράγετε» έργο. Πολύ από το χρόνο σας θα απορροφήσουν και οι εκκρεμότητες στο σπίτι ή την εργασία σας. Αν δεν λειτουργήσετε με οργάνωση, θα περάσετε και το Σάββατο με αυτές. Την Κυριακή πάλι, θα σας κουράσουν οι πολύ άνθρωποι που θα ζητούν πράγματα από εσάς.zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

Αιγόκερως

Η εβδομάδα σας θα αρχίσει σε εσάς βυθισμένους στις καλλιτεχνικές σας ενασχολήσεις σας, καθώς θα βρείτε τον οίστρο σας και θα κάνετε εξαιρετικές δημιουργίες. Τα νέα σας έργα θα είναι ιδιαίτερα καινοτόμα, κι αυτό θα σας ωθήσει να συνεχίσετε αυτή την πορεία. Στο μέσο της εβδομάδας θα πρέπει να χειριστείτε τις υποχρεώσεις σας που έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα, κάτι που δεν θα σας δυσκολέψει καθόλου.

Βρείτε χρόνο να κάνετε μια μεγάλη βόλτα προς το τέλος της εβδομάδας. Θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε το μυαλό σας και να επανασυνδεθείτε με την κοινωνική σας πλευρά, για να φορτιστεί η ενέργειά σας. Η διαύγεια της σκέψης σας θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη την Κυριακή, που ένας φίλος θα χρειαστεί τη βοήθειά σας.zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

Υδροχόος

Πολλοί θα είναι αυτοί που θα σας περικυκλώσουν στην αρχή αυτής της εβδομάδας, ζητώντας τη γνώμη και τις καίριες συμβουλές σας. Ωστόσο η εποχή είναι κατάλληλη για να αφιερώσετε αυτές τις μέρες στον εαυτό σας.

Αν επικεντρωθείτε στις δικές σας ανάγκες, στο μέσο της εβδομάδας θα σας κατακλύσει τόση έμπνευση που θα σας ταρακουνήσει – με την καλή έννοια. Κινηθείτε με αυτή την ενέργεια, όπου κι αν σας οδηγήσει και όσο παράξενους κι αν σας βλέπουν οι άλλοι.

Αν παίξετε τα χαρτιά σας σωστά, μέσα στο Σαββατοκύριακο θα σας προσέξει και θα σας προσεγγίσει ένα εξίσου «παράξενο» άτομο… Αυτή η Κυριακή θα είναι ιδιαίτερη για εσάς, καθώς θα αποτελέσει την έναρξη για κάτι εξαιρετικά σπουδαίο!zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

Ιχθύες

Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας – και ίσως και σε ένα κοντινό σας άτομο – στην αρχή αυτής της εβδομάδας. Δεν έχει σημασία αν θα αφορά ένα ωραίο γεύμα ή μια προσωπική περιποίηση, σημασία έχει να είναι κάτι που πραγματικά θέλετε.

Στο μέσο της εβδομάδας θα νιώθετε κάποιες περίεργες δονήσεις να σας περικυκλώνουν, κάτι που θα σας βοηθήσουν να χειριστείτε τα όνειρά σας. Δώστε σημασία σε αυτά τα όνειρα, και όχι σε όσα θα σας λένε όσοι βρεθούν γύρω σας τις ώρες που θα είστε ξύπνιοι.

Το Σαββατοκύριακο εξερευνήστε τη δημιουργική σας πλευρά, για να βρείτε νέους τρόπους προσέγγισης ιδιαίτερων ατόμων. Το βέβαιο είναι ότι θα διασκεδάσετε. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας αποσπάσει την προσοχή με συγκεκριμένη θεματολογία, ειδικά την Κυριακή.zwdia simera  αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας

zwdia-taro-astra