Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις zwdia 31/07-06/08

zwdia-afriditi-krios

Ζωδια Κριος

Θα ξεκινήσετε την καινούργια εβδομάδα γεμάτοι με ενέργεια που θα σας συντηρήσει για κάποιο διάστημα. Η Δευτέρα θα είναι η τέλεια μέρα για να φλερτάρετε σχεδόν με οποιονδήποτε συναντάτε – έχετε μια πολύ ελκυστική λάμψη στο βλέμμα σας.

Στα μέσα της εβδομάδας θα οδηγηθείτε στο να τακτοποιήσετε κάποια πράγματα στο σπίτι αλλά θα έχετε τελειώσει μέχρι το Σαββατοκύριακο. Έχετε το νου σας για οποιοδήποτε αδικαιολόγητο δύστροπο συναίσθημα που θα μπορούσε να σας εμποδίσει από το να διασκεδάσετε.

 

zodia-taro-45

Ζωδια Ταυρος

Τη Δευτέρα, βεβαιωθείτε ότι έχετε τακτοποιήσει τυχόν εκκρεμότητες που σας κρατάνε πίσω. Μόλις τελειώσετε με αυτό, θα είναι εύκολο να σχετιστείτε με κάποιο ενδιαφέρον και ελκυστικό άτομο, που έχει στοιχειώσει τις σκέψεις σας τον τελευταίο καιρό. Κάντε την πρώτη κίνηση και πείτε ένα γεια – θα πάρετε μια ικανοποιητική απάντηση.

Μπορεί να χρειαστεί να εγκαταλείψετε κάτι όσο πλησιάζετε προς το Σαββατοκύριακο και μπορεί να αποδειχθεί πολύ δυσκολότερο για εσάς από όσο νομίζατε. Μέχρι την Κυριακή, όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει και θα έχετε αρκετό χρόνο και ενέργεια για να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν.

zwdia-fotia

Ζωδια Διδυμοι

Θα ξεκινήσετε την εβδομάδα με πολύ ανεβαστική διάθεση για φλερτ και θα πρέπει να είστε σε θέση να κάνετε να χαμογελάσει σχεδόν οποιοσδήποτε βρεθεί στο δρόμο σας. Αυτή η ενέργεια μπορεί να γίνει λίγο κραυγαλέα (έως και νευρωτική) την Τρίτη και την Τετάρτη, καθώς θα προσπαθείτε να κρατήσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους υπό έλεγχο. Αυτή η φάση βέβαια δεν θα κρατήσει για πολύ – μέχρι την Πέμπτη θα είστε έτοιμοι να πραγματοποιήσετε μερικές φαντασιώσεις σας. Το Σαββατοκύριακο θα είναι η τέλεια στιγμή για να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα και να γνωρίσετε νέα άτομα αλλά κρατήστε χρόνο την Κυριακή για να τακτοποιήσετε μερικές δουλειές.

Ζωδια Καρκινος

Προσέξτε τυχόν επικοινωνιακά ολισθήματα αρχικά – θα είναι πολύ εύκολο για σας να παρεξηγήσετε ακόμη και τα πιο απλά πράγματα. Την φάση αυτή θα διαδεχθούν μερικές μέρες κατά τις οποίες η διαίσθησή σας θα βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα – οπότε μην πανικοβληθείτε αν τα πράγματα δεν τακτοποιηθούν άμεσα. Θα πρέπει να είστε σε θέση να αντιληφθείτε την προσωπικότητα σχεδόν οποιουδήποτε την Τρίτη και την Τετάρτη και αυτό μπορεί να σας οδηγήσει στο να καυχηθείτε λίγο κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Δεν θα είναι κάτι σπουδαίο αλλά μέχρι την Κυριακή θα είστε έτοιμοι να σταματήσετε να παίζετε παιχνίδια και να πλησιάσετε στα αλήθεια κάποιον που βρίσκεται κοντά σας.

zwdia-66

Ζωδια Λεων

Η Δευτέρα θα είναι περίεργη μέρα για εσάς και μπορεί να σας αφήσει ένα συναίσθημα υποταγής και χαμηλών τόνων, κάτι το οποίο δεν είναι συνηθισμένο για εσάς. Αλλά αυτό δεν είναι ενδεικτικό για όσα θα ακολουθήσουν. Στα μέσα της εβδομάδας μπορεί να χρειαστεί να μεσολαβήσετε για να ηρεμήσουν τα πράγματα καθώς οι φίλοι σας και οι σχέσεις σας μοιάζουν σαν να προσπαθούν να τρελάνουν ο ένας τον άλλον. Το Σαββατοκύριακο τα πράγματα θα είναι τέλεια για εσάς – η ατρόμητη ενέργεια σας θα σας βοηθήσει να ανταπεξέρθετε σε κάθε δυσάρεστη κατάσταση. Σιγουρευτείτε ότι θα βρείτε χρόνο την Κυριακή για να κάνετε κάποιες μικροδουλειές, να τακτοποιήσετε λογαριασμούς και άλλα.

Ζωδια Παρθενος

Οι άνθρωποι μπορεί να γίνουν λίγο νευρικοί τη Δευτέρα, οπότε επιλέξτε προσεκτικά αυτά που θα πείτε – ιδιαίτερα όταν μιλάτε με άτομα για τα οποία ενδιαφέρεστε πολύ. Στα μέσα της εβδομάδας θα καταλάβετε πόσο σημαντικό είναι να έχετε την υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων σας, καθώς θα είναι αυτοί που θα καθορίσουν το πόσο καλά τα πάτε και πόσο καλά αισθάνεστε. Προσπαθήστε να κρατήσετε τα πράγματα ήρεμα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Αποφύγετε να καυχηθείτε ή να κάνετε επίδειξη – τα άτομα που θέλετε να εντυπωσιάσετε θα ανταποκριθούν καλύτερα στην ταπεινότητα παρά στην καυχησιά. Η Κυριακή θα είναι η τέλεια μέρα για να ξεκινήσετε καινούργια σχέδια.

zwdia-tarw-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Ζωδια Ζυγος

Θα ξεκινήσετε την εβδομάδα με μια έκρηξη δυναμικής ενέργειας που θα σας οδηγήσει στο να αναζητήσετε καινούργιες εμπειρίες. Πλησιάζοντας στα μέσα της εβδομάδας θα αισθανθείτε μια δυνατή επιθυμία για να επανασυνδεθείτε με παλιούς φίλους ή συγγενείς με τους οποίους μπορεί να έχετε χρόνια να μιλήσετε. Το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας θα είναι γεμάτο διασκέδαση, ειδικά αν μπορέσετε να κρατήσετε μακριά τυχόν ανησυχίες για μικροπράγματα που πέφτουν στην αντίληψη σας. Την Κυριακή προσπαθήστε να κρατήσετε λίγο χρόνο για να ηρεμήσετε μόνοι σας.

Ζωδια Σκορπιος

Μια πολύ δελεαστική ευκαιρία θα έρθει προς το μέρος σας τη Δευτέρα – αλλά προσπαθήστε να την αποφύγετε. Υπάρχουν κρυμμένοι κίνδυνοι και η ανταμοιβή δεν είναι τόσο μεγάλη όσο φαντάζεστε. Στα μέσα της εβδομάδας θα σας δώσει ώθηση μια ορμή θετικής ενέργειας – αφήστε τη να σας δραστηριοποιήσει αλλά μην προσπαθήσετε να την ελέγξετε. Αυτό το Σαββατοκύριακο δεν θα είναι εύκολο να εντυπωσιάσετε τους άλλους. Μάλιστα, μάλλον θα σας αποδοκιμάσουν αν κάνετε κάτι πολύ εκκεντρικό. Μην το παρακάνετε με τα αστεία και τις χειρονομίες. Η Κυριακή θα είναι μια καλή μέρα για να μάθετε τα νέα των αγαπημένων σας – κάποιο κοντινό σας πρόσωπο μπορεί να χρειάζεται τη βοήθεια σας.

zwdia

Ζωδια Τοξοτης

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με περίεργο τρόπο, με πολλά λόγια αλλά λίγες πράξεις. Θα είστε σε επιφυλακή αλλά τα πράγματα θα αρχίσουν να παίρνουν τα πάνω τους αργότερα. Τα μέσα της εβδομάδας θα είναι μια καλή στιγμή για μεγάλα ερωτήματα παρόλο που οι απαντήσεις που θα πάρετε μπορεί να μην είναι ακόμη αιτία για να χαρείτε. Δείτε αν μπορείτε να κάνετε παρέα με κάποιον με τον οποίο είστε στο ίδιο πνευματικό επίπεδο. Η διάθεσή σας πρόκειται να ανέβει κατακόρυφα την Πέμπτη και αυτή η διάθεση θα σας κρατήσει και όλο το Σαββατοκύριακο με ένα χαμόγελο χαραγμένο στο πρόσωπο σας. Μπορεί να αισθανθείτε λίγο άτονοι την Κυριακή οπότε μην κάνετε μεγάλα σχέδια για τη μέρα εκείνη.

Ζωδια Αιγοκερως

Η Δευτέρα θα είναι μια καλή μέρα για να καθαρίσετε το σπίτι σας, τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά. Θα είστε σε θέση να ξεφορτωθείτε παλιά σαβούρα. Στα μέσα της εβδομάδας ενδέχεται να αισθανθείτε λίγο σαν μανιακοί καθώς η διάθεση σας θα πηγαίνει από το ένα άκρο στο άλλο (το σωστό άτομο θα το βρει μάλλον δελεαστικό). Κάποιο κοντινό σας πρόσωπο μπορεί να προσπαθήσει να κάνει κάτι ανάρμοστο αυτό το Σαββατοκύριακο. Προετοιμαστείτε για να γίνετε η φωνή της λογικής. Η Κυριακή θα είναι σπουδαία μέρα και θα είστε σε θέση να αναπληρώσετε τον χαμένο χρόνο αν το θέλετε.

Ζωδια Υδροχοος

Η πρώτη μέρα της εβδομάδας θα είναι πολύ γλυκιά για εσάς χάρη στην εισροή δημιουργικής ενέργειας που θα σας βοηθήσει να έρθετε κοντά με όλους τους ωραίους/ωραίες που βλέπετε. Τα μέσα της εβδομάδας θα είναι μια καλή στιγμή για να κατανοήσετε τα συναισθήματα σας και να δείτε αν μπορείτε να βρείτε κάποιον τρόπο για να τα εκμεταλλευτείτε προς όφελος σας. Το Σαββατοκύριακο θα είναι διασκεδαστικό με έναν ασυνήθιστο τρόπο αλλά αν θέλετε να επικεντρωθείτε σε κάτι θα χρειαστεί να το αναβάλλετε για λίγο – να είστε προετοιμασμένοι για συνεχείς διακοπές. Θα αισθανθείτε προσγειωμένοι και ικανοί την Κυριακή. Θα είναι μια καλή μέρα για να τακτοποιήσετε κάποιες δουλειές.

Ζωδια Ιχθυες

Τα πάντα είναι πιθανά τη Δευτέρα – μπορείτε ακόμη και να αλλάξετε καταστάσεις που νομίζατε ότι ήταν εξαιρετικά δύσκολο να μεταβληθούν. Τα μέσα της εβδομάδας θα είναι η τέλεια στιγμή για να αυξήσετε την ένταση ανάμεσα σε εσάς και έναν νέο έρωτα – η ερωτική σας ενέργεια είναι εξαιρετικά δυνατή. Θα ξεκινήσετε το Σαββατοκύριακο νιώθοντας λίγο συγκρατημένοι – και μετά θα αισθανθείτε άνετοι και χαλαροί. Θα θέλετε να κάνετε μερικές αρκετά σοβαρές ερωτήσεις την Κυριακή, ειδικά εάν είστε στο ξεκίνημα μιας νέας σχέσης.

Διαβαστε τις μηνιαιες  Ταρω προβλεψεις Αυγουστου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτηςαιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot