Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο 17-23/06

ilios-ejagwno-poseidwnas

Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο 17-23/06

ζωδια Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)
Κάθεστε στον καναπέ σας για το βράδυ, βάζετε το αγαπημένο σας πρόγραμμα στην τηλεόραση και μετά παραπονιέστε ότι δεν γνωρίσατε κάποιον στον γραφείο; Μπορείτε να δείτε το πρόβλημα σε αυτό; Όλα στο σπίτι είναι τα συνηθισμένα, παλέψτε Κριοί, παλέψτε! Αν θέλετε κάτι, πηγαίνετε να το πάρετε.

ζωδια Ταύρος (21 Απριλίου- 21 Μαΐου)
Δεν μπορείτε να συμφωνήσετε με την πολιτική κάποιου ή ίσως δεν είστε σίγουροι για την άποψη του για την σοκολάτα; Ποιος νοιάζεται όταν είναι τόσο όμορφοι; Εσείς νοιάζεστε Ταύροι, έχει να κάνει με αυτό που βρίσκετε μέσα και όχι αυτό που φαίνετε απ’ έξω. Ότι να ‘ναι.

 

ζωδια Δίδυμοι (22 Μαΐου – 21 Ιουνίου)
Έχει περάσει καιρός, αλλά συνηθίζετε ακόμα να πληρώνει ο ένας το δείπνο ή και οι δύο; Όλα έχουν να κάνουν με το μοίρασμα, μια νέα σχέση πρέπει να βασιστεί σε αυτό από την αρχή, Δίδυμοι. Μοιραστείτε.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος (22 Ιουνίου-23 Ιουλίου)
Τι θα κάνετε αν η Αφροδίτη οδηγούσε την ερωτική σας ζωή, η ίδια η Θεά της Αγάπης; Θα κολλούσατε εκεί, έτσι δεν είναι; Τώρα προσθέστε τον Απόλλωνα, τον θεό Ήλιο, όλα τα λαμπερά και νέα που σας βοηθούν. Δεν έχετε δικαιολογίες Καρκίνοι, οι ουρανοί είναι μαζί σας.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Λέων (24 Ιουλίου- 23 Αυγούστου)
Αν δεν μπορείτε να αφήσετε πίσω σας αυτά που ήταν, αυτούς που ήταν ίσως, τότε μήπως θα έπρεπε να βρείτε τον χρόνο για να βρείτε τον τρόπο; Αφήνοντας αυτά που δεν είναι πλέον σχετικά στην ερωτική σας ζωή, δίνετε χώρο σε αυτό ή αυτούς που περιμένουν.

ζωδια Παρθένος (24 Αυγούστου- 23 Σεπτεμβρίου)
Τα φιλαράκια σας ξέρουν καλύτερα, μπορούν να σας πουν αν κάποιος δεν είναι για εσάς και μπορούν να σας δείξουν την κατεύθυνση αυτού που είναι. Αλήθεια; Κανονικά θα ήταν καλό να κάνετε τα δικά σας πλάνα Παρθένοι, αλλά αυτή τη στιγμή τα φιλαράκια σας μπορεί να έχουν δίκιο.

ζωδια Ζυγός (24 Σεπτεμβρίου- 23 Οκτωβρίου)
Κάποιος μεγαλύτερος «Μ.Δ.Μ.Δ: με δικά του μαλλιά και δόντια», μπορεί να είναι αυτό ακριβώς που ψάχνατε, αρκετός χρόνος σπαταλήθηκε σε αυτούς που πιστεύουν πως το έχουν. Σαφώς το «μεγαλύτερος» μπορεί να μην έχει να κάνει με την ηλικία. Ίσως και πιο σοφός από τους προηγούμενους; Πιάνετε επίσης;

zwdia - love

ζωδια Σκορπιός (24 Οκτωβρίου- 22 Νοεμβρίου)
Μένετε σε έναν μεγάλο κόσμο Σκορπιοί, οπότε τι σας κάνει να πιστεύετε πως «ο ένας» είναι στο κατώφλι σας; Ίσως αυτός ή αυτή ξυπνάει κάπου ζεστά, ίσως περπατά στην παραλία, με την άμμο στα πόδια του, αναρωτώμενος που είστε. Σχεδιάστε διακοπές.

ζωδια Τοξότης (23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου)
Καθώς ο Ήλιος φεύγει από τον ουρανό των σχέσεων σας, αφήνει πίσω τον Ερμή, τον κυβερνήτη σας και με μια ξεχωριστή Πανσέληνο την Δευτέρα φαίνετε πως πρέπει να πάρετε τις τελικές αποφάσεις για το με ποιον βγαίνετε ή δεν βγαίνετε. Μεγάλη εβδομάδα, μεγάλες αποφάσεις, μεγάλη ανάσα.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου- 20 Ιανουαρίου)
Όλα μέσα στην σχέση υπογραμμίζονται σαν διαμαντένιο κολιέ σε βιτρίνα, λαμπερά και επιθυμητά. Πριν προσπαθήσετε να τα πιάσετε Αιγόκεροι, σιγουρευτείτε πως μπορείτε να τα πληρώσετε, με χρόνο, ενέργεια και περισπασμούς. Δεν γίνονται τα μισά.

ζωδια Υδροχόος (21 Ιανουαρίου- 19 Φεβρουαρίου)
Κάνετε καλή χρήση της Αφροδίτης, καθώς φέρνει τον έρωτα στο δρόμο σας σε καθημερινή βάση, ίσως στην δουλειά ή ακόμα και στο μάθημα της γιόγκα σας. Κολλάει στις ρουτίνες σας και με την βοήθεια του Ερμή στον ουρανό των νέων ερωτών σας, είναι μια εβδομάδα γεμάτη φλερτ.

ζωδια Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου)
Δεν υπάρχει πλέον τίποτα άλλο να πείτε σε έναν πρώην ή σε κάποιον που είναι στα περασμένα σας αρχεία, καθώς έχετε βάλει κάτι στο μυαλό σας και πάτε με νέο φως στην ερωτική σας ζωή. Να είστε ξεκάθαροι σχετικά με τον ποιο θέλετε, και εστιάστε την προσοχή σας εκεί. Η Αφροδίτη είναι με το μέρος σας.

zwdia-zodia-astrologia-65