Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο 20-26/05

zwdia-toy-neroy

Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο 20-26/05

ζωδια Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)
Η αύρα της απαλής σας ομιλίας έχει ανέβει σε άλλο επίπεδο με την Αφροδίτη στον ερωτικό σας οικο. Από την Τρίτη, είστε εσείς αυτοί που κάνετε τις προόδους και φαίνετε να αποδίδουν και πολύ γρήγορα μάλιστα.

ζωδια Ταύρος (21 Απριλίου- 21 Μαΐου)
Πείτε αντίο στην Αφροδίτη στο ζώδιο σας, γιατί φεύγει από Τρίτη, οπότε αν σας αρέσει πολύ κάποιος, ίσως να κανονίζατε ένα ραντεβού πριν φύγει; Και ο Δίας σας προμηθεύει με πολλές επιλογές, όπως επίσης και ο Άρης ανάβει τα πράγματα σε προθυμία για την γιορτή του έρωτα της επόμενης εβδομάδας!

 

ζωδια Δίδυμοι (22 Μαΐου – 21 Ιουνίου)
Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο σας από την Τρίτη και επιτέλους ήρθε η ώρα να τα βρείτε με την Θεά. Ο σκοπός της είναι να εξομαλύνει τον δρόμο προς τον έρωτα και καθώς ο κυβερνήτης σας, Ερμής, μπαίνει σε ορθή πορεία την Κυριακή, μπορείτε να επικοινωνήσετε και πάλι με το συνήθη φυσικό σας ταλέντο, όπως επίσης και να φτάσετε στο ραντεβού σας στην ώρα σας. Τόσο περήφανοι!

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος (22 Ιουνίου-23 Ιουλίου)
Αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε αν κάποιος είναι άξιος της προσοχής σας, ορίστε μια προειδοποίηση, δεν είναι. Είναι πολύ απλό Καρκίνοι, αν δεν συμβαίνει τίποτα στο μπόιλερ, η μηχανή δεν θα ξεκινήσει να δουλεύει. Δεν πειράζει, την επόμενη εβδομάδα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Λέων (24 Ιουλίου- 23 Αυγούστου)
Δεν πρόκειται να σας λείψει κάποιος αν δεν μπορεί να εμφανιστεί μια μέρα, οι πιθανότητες να τους δείτε είναι αυξημένες από την Τρίτη και μόνο αυτό πρέπει να σας απασχολεί. Πρώτα απ’ όλα, την Κυριακή μπορεί να πρέπει να πείτε αντίο σε κάποιον που απλά δεν είναι αυτό που ψάχνετε. Συγγνώμες και όλα τα σχετικά.

ζωδια Παρθένος (24 Αυγούστου- 23 Σεπτεμβρίου)
Τι κάνατε με τον Ερμή ανάδρομο; Μείνατε πίσω στην ερωτική σας ζωή ίσως, περιμένατε τα πράγματα να χαλαρώσουν ή μήπως ήσασταν πολύ απασχολημένοι με άλλα πράγματα; Ο Ερμής μπαίνει ξανά σε κανονική πορεία από την Δευτέρα, οπότε ποια είναι η δικαιολογία σας τώρα; Καμία.

ζωδια Ζυγός (24 Σεπτεμβρίου- 23 Οκτωβρίου)
Aloha Χαβάη, ή μήπως Λονδίνο σε μια ηλιόλουστη ανοιξιάτικη ημέρα; Ποιος νοιάζεται, αρκεί να μην είναι ο συνηθισμένος σας χώρος, τα συνηθισμένα σας στέκια και τα συνηθισμένα πρόσωπα. Τα ταξίδια ανοίγουν το μυαλό και από την Τρίτη μπορούν επίσης να φέρουν τον έρωτα.

ζωδια Σκορπιός (24 Οκτωβρίου- 22 Νοεμβρίου)
Δεν είστε σε διάθεση για αυτούς που λένε και δεν κάνουν, για αυτούς που σας περιπλέκουν και δεν μπορούν να καταλάβουν τα απλούστερα πράγματα που ζητάτε. Πόσο ρομαντικό. Όχι στο χαοτικό είδος αυτή τη βδομάδα για τον Σκορπιό, μια λάθος κίνηση και βγαίνουν από τη λίστα σας. Κρατάτε λίστα;

ζωδια Τοξότης (23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου)
Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας, το Σάββατο, λέει πως ο Ήλιος είναι στον οικο των σχέσεων σας και είναι, αλλά είναι και Αφροδίτη από την Τρίτη, οπότε όλα θα τραβήξουν ή μήπως όλα παρατράβηξαν; Μια νέα σχέση συναντά την αξιολόγηση, κάποιοι θα περάσουν και κάποιοι όχι.

ζωδια-ταρο-99

Αστρολογια Ο Ήλιος στους Διδύμους

Πανσεληνος 21/05 Το Ξεκαθαρισμα

Αστρολογια 24/05-27/06 Εγκεφαλικα Παθη

ζωδια Σ/Κ 21-22/05 Πανσέληνος – Μυστικισμός και Αισθησιασμός

ζωδια Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου- 20 Ιανουαρίου)
Λίγες ακόμα ημέρες θα βρίσκετε η Αφροδίτη στοn τομεα  των νέων σχέσεων σας και φεύγει από Τρίτη, εκμεταλλευτείτε την καλή της αύρα έως τότε. Ο Ερμής στον τομεα της νέα αγάπης μπαίνει σε ορθή πορεία από τη Δευτέρα. Πείτε καλώς σας βρήκαμε, στις δεύτερες ευκαιρίες, γιούπι!

ζωδια Υδροχόος (21 Ιανουαρίου- 19 Φεβρουαρίου)
Τι θα λέγατε σε κάποιον, αν ερχόταν σε εσάς και ζητούσε μια συμβουλή, την ίδια συμβουλή που σχεδιάζετε να ζητήσετε εσείς για τον εαυτό σας από τους φίλους σας; Κόψτε τις διαφωνίες και τα κουτσομπολιά, ακούστε τη δική σας συμβουλή, πάρα δέκα άλλων ανθρώπων και βρείτε τον έρωτα πιο γρήγορα.

ζωδια Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου)

Το να κρατιέστε από απατηλές ελπίδες είναι χάσιμο χρόνου και τα έχετε πάει πολύ καλά, ήσασταν ειλικρινείς για το πώς νιώθετε, οπότε τώρα ήρθε η ώρα να αποφασίσετε αν το ξεπερνάτε ή το αποδέχεστε. Νέος έρωτας μπορεί να προκύψει από δράματα στη δουλειά, αδελφή ψυχή και άλλα τέτοια.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65