Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο 24-30/06

astrologia-ioylios-2014

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη

ζωδια Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Καθώς ο κυβερνήτης σας, Άρης, επιστρέφει σε ορθή πορεία, μπορεί να εμφανιστείτε λίγο πιο πολύ στο προσκήνιο, παρά να εμφανιστείτε αργοπορημένοι. Σας ενθαρρύνει να είστε πιο ειλικρινείς σχετικά με τον ποιος σας φωτίζει όταν μπαίνει στο δωμάτιο και σας κάνει να κινηθείτε, αντί να το παίζετε παντελώς αδιάφοροι.

ζωδια Ταύρος (21 Απριλίου- 21 Μαΐου)

zodia-taro-45

Τι θα λέγατε σε κάποιον που του αρέσει ο τρόπος που κινείστε, ο τρόπος που μιλάτε, αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο, παρά να πατάει like σε μια σελίδα; Θα του λέγατε να συμμαζευτεί, θα του λέγατε γεια στην πραγματική ζωή ή τουλάχιστον θα αφήνατε ένα σχόλιο. Κάποιος πρέπει να πιάσει αυτόν τον Ταύρο από τα κέρατα.

ζωδια Δίδυμοι (22 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Καθώς αντιμετωπίζετε τον Κρόνο απέναντι σας, ψάχνετε πραγματικά για μια αληθινή δέσμευση, αντί για μια περαστική εμπειρία της βραδιάς, αλλά εντάξει, αυτό είναι σίγουρα καλύτερο από το τίποτα, έτσι; Ή μπορεί να ξενερώνει κάποιον, απλά λέω..

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια Καρκίνος (22 Ιουνίου-23 Ιουλίου)

Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο σας, τι υπέροχο δώρο γενεθλίων, είναι ο πλανήτης του έρωτα βεβαίως, αλλά επίσης φτιάχνετε για να δείχνει στα καλύτερα της, βάζει το πιο λαμπερό σας βήμα μπροστά και ψάχνει για δουλειά. Μια ανανέωση χτίζει την αυτοπεποίθηση και αυτό είναι που χρειάζεστε πραγματικά.

ζωδια Λέων (24 Ιουλίου- 23 Αυγούστου)

Κάποιος από το παρελθόν σας, περιμένει ακόμα με προσδοκία ή ίσως περιμένει ακόμα με προσδοκία δίπλα σε μια σκηνή υπερβάλλοντας τους τρόπους του για να τραβήξει την προσοχή σας. Αυτοί που πάνε σε φεστιβάλ για την ακρίβεια, μπορεί να θέλουν να επιστρέψουν και να τσεκάρουν το παλιό σας φλερτ.

zwdia - love

ζωδια Παρθένος (24 Αυγούστου- 23 Σεπτεμβρίου)

Δεν πρόκειται να ακούσετε τις συμβουλές κάποιου που πιστεύει πως το ραντεβού σημαίνει με πόσους θα πάει σε ποσότητα, αντί για την ποιότητα, αλλά ίσως ήρθε η ώρα να βρεθείτε και εσείς κάπου στην μέση; Πηγαίντε εκεί που είναι τα άγρια πράγματα, Παρθένοι, αφήστε τον εαυτό σας να ερωτοτροπήσει.

ζωδια Ζυγός (24 Σεπτεμβρίου- 23 Οκτωβρίου)

Κάποιοι φίλοι βιώνουν το παιχνίδι του κρυφτού αυτή την εβδομάδα και εσείς δεν είστε σίγουρα ένας απ’ αυτούς. Η αγάπη και ο έρωτας έχουν γίνει ένα ολοφάνερο σπυράκι πάνω στη μύτη σας, όχι ότι έχετε σπυράκι πάνω στην μύτη σας, αλλά αν είχατε θα ήταν ολοφάνερο. Ένα νέο αμόρε είναι ξεκάθαρο.

zwdia shmera

ζωδια Σκορπιός (24 Οκτωβρίου- 22 Νοεμβρίου)

Θα μπορούσατε να δουλέψετε τον Άρη που πάει ανάδρομος με κάποιον άλλο τρόπο, αντί να τον αφήνεται να σας εκνευρίζει για το παραμικρό, γιατί δεν τον αξιοποιείτε για να δείτε τι ή με ποιον, μπορεί να κάνει κάτι κάποιος; Ανοίξτε το δρόμο για κάτι καλύτερο.

ζωδια Τοξότης (23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου)

Όσο περισσότερο βλέπετε τι σκαρώνει κάποιος, τόσο περισσότερο σας αρέσει το παιχνίδι του, αλλά είναι αυτό που πραγματικά θέλετε, κάποιον που σας κάνει μαριονέτα, αντί για κάποιον που έρχεται ευθέως και σας ζητάει; Περιμέντε όμως, λατρεύετε το παιχνίδι Τοξότες, ευτυχώς για εσάς, γιατί έχει ήδη ξεκινήσει!

ζωδια Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου- 20 Ιανουαρίου)

Δεν υπάρχουν πολλοί που μπορούν να επανέρθουν από μια περίεργη σύσταση και να γυρίσουν τα πράγματα τούμπα, αλλά εσείς μπορείτε να κάνετε πάνω κάτω τα πάντα όταν το αποφασίζετε. Οπότε, το κάνατε; Είστε έτοιμοι να δώσετε σε κάποιον μια δεύτερη ευκαιρία να ανακαλύψει πόσο υπέροχοι είστε;

zwdia

ζωδια Υδροχόος (21 Ιανουαρίου- 19 Φεβρουαρίου)

Πότε είναι σωστό να μπερδεύετε την δουλειά με την απόλαυση, είναι μάλλον ποτέ σωστό; Μόνο εσείς μπορείτε να το αποφασίσετε αυτό Υδροχόοι, αλλά απ’ ότι φαίνετε θα χρειαστεί να κάνετε αυτή την επιλογή καθώς ο Ήλιος και η Αφροδίτη φωτίζουν την εργασιακή σας ζωή αυτή την εβδομάδα.

ζωδια Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου)

Η ερωτική ενέργεια ανεβαίνει στη λίστα αυτή την εβδομάδα, καθώς η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας τα βρίσκουν. Η ερωτική σας ζωή θα μπορούσε να ανέβει από το μηδέν, στο άπειρο, αν είστε έτοιμοι είτε να κάνετε μια προσπάθεια, είτε να ανταποκριθείτε όταν κάποιος ποιητικός τύπος θέλει να σας μεταφέρει στην εποχή της Τζέιν Όστιν. Βαριοί κορσέδες και παντελόνια ιππασίας, έτοιμα!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia