Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο 27/05-02/06

genia-paidiwn-indigo

ζωδια Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο 

ζωδια Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Τα λόγια δεν κοστίζουν και σε εσάς αρέσει το καλό παζάρι: μιλάτε, μιλάτε, μιλάτε, περάστε περισσότερο χρόνο μιλώντας σε όσους σας τραβάνε την προσοχή, Κριοί. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη ενώνονται, για να πάνε τις ατάκες σας σε άλλο επίπεδο και οι παραλήπτες περιμένουν στην ουρά για να δεχτούν τις προσφορές σας.

ζωδια Ταύρος (21 Απριλίου- 21 Μαΐου)

zodia-taro-45

Δεν έχετε το μυαλό σας στο – ότι να ‘ναι και όπου να ‘ναι – φλερτ, Ταύροι, οπότε μην ακολουθήσετε όποια ευκαιρία παρουσιαστεί μπροστά σας. Να είστε επιλεκτικοί, έχετε το χρόνο και έχετε και το αυξημένο ενδιαφέρον, όποτε οι κανόνες της προσφοράς και της ζήτησης λένε να είστε εκλεκτικοί. Πολύ!

ζωδια Δίδυμοι (22 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Τι έχετε να πείτε για κάποιον που έχει πέσει μπροστά στο δρόμο σας, όχι κυριολεκτικά φαντάζομαι, αλλά κάποιος που φαίνετε να εμφανίζεστε όπου και όποτε είστε εσείς και φαίνετε να δείχνει κάποιο ενδιαφέρον προς το άτομο σας; Δεν είναι δική τους η επιλογή, Δίδυμοι, είναι δική σας, οπότε προσέξτε. Μην μπερδέψετε τον ενθουσιασμό, με τον πραγματικό έρωτα.

ζωδια Καρκίνος (22 Ιουνίου-23 Ιουλίου)

Υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε για να ενθαρρύνετε τον ρομαντισμό στη ζωή σας, αλλά το σημαντικότερο από όλα είναι να δημιουργήσετε χώρο γι’ αυτόν και αυτό ξεκινά με το να αφήσετε πραγματικά το παρελθόν πίσω σας. Πραγματικά όμως. Οι φίλοι, είναι το άριστο ερευνητικό συμβούλιο, οπότε ακούστε την ετυμηγορία τους σχετικά με την ετοιμότητα σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια Λέων (24 Ιουλίου- 23 Αυγούστου)

Ο Άρης βγαίνει από τον ερωτικό σας τομεα , αυτό δεν είναι κακό, δημιουργούσε τεράστιο μποτιλιάρισμα εκεί πάνω! Ο Κρόνος επιχειρεί να φέρει τα πράγματα υπό έλεγχο, καθώς αυτός και ο Ήλιος φωτίζει κάποιον που είναι πραγματικά άξιος της μεγαλειότητας σας. Προφανώς!

ζωδια Παρθένος (24 Αυγούστου- 23 Σεπτεμβρίου)

Ακόμα έχει να κάνει με το εξωτερικό, κάποιος που γνωρίζετε στο γυμναστήριο, κάποιος που γνωρίζετε σε κάποια ομάδα μελέτης; Δεν έχει σημασία, όπου υπάρχει κοινό ενδιαφέρον ή ίσως υπάρχει κάτι εξωτικό πάνω τους. Και εσείς, θα το κάνετε ακόμα πιο συναρπαστικό. Ωραία!

ζωδια Ζυγός (24 Σεπτεμβρίου- 23 Οκτωβρίου)

Μπορείτε να κάνετε κάποιον να σας αγαπήσει; Και βέβαια δεν μπορείτε, το ξέρετε αυτό, αλλά μπορείτε να κάνετε κάποιον να σας προσέξει και τα υπόλοιπα είτε είναι μοίρα, είτε όχι. Ξεκινήστε με ένα γεια και δείτε που θα σας βγάλει, αφήστε τα υπόλοιπα να ξετυλιχθούν στην ώρα τους. Χωρίς βιασύνες.

zwdia-fotia

ζωδια Σκορπιός (24 Οκτωβρίου- 22 Νοεμβρίου)

Καθώς αναρωτιέστε αν κάποιος σας έχει συγχωρήσει για τα παραστρατήματα σας, μπορεί να θέλετε να γνωρίζετε πως δεν υπάρχει τίποτα που απαιτεί συγχώρεση. Ότι μπορεί εσείς να νιώθετε πως σας ντρόπιασε, δεν περνάει καθόλου από το μυαλό του ή της, αλλά περνάτε εσείς. Μια διασύνδεση που έγινε στραβά, ήταν όπως ακριβώς έπρεπε να γίνει.

ζωδια Τοξότης (23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου)

Η ερωτική σας ζωή είναι στο επίκεντρο αυτή την εβδομάδα, είναι ακριβώς μπροστά σας και έτσι σας αρέσει! Μπορεί να έχετε πολύ εύκολες επιλογές να κάνετε, αλλά βεβαιωθείτε πως έχετε σκεφτεί όλες τις συνέπειες πριν βαδίσετε προς το ηλιοβασίλεμα. Απλά λέω.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh

ζωδια Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου- 20 Ιανουαρίου)

Ο Ερμής είναι τώρα στην πρώτη του ολοκληρωμένη εβδομάδα ορθής κίνησης στον ερωτικό σας οικό, πιέζοντας σας για κάποιες συζητήσεις που εσείς μπορεί να αποφεύγατε ή ίσως απλά ένα χαμόγελο να είναι το μόνο που θα χρειαστεί; Εκεί που πιστεύατε πως ο έρωτας χάθηκε, μπορεί να επιστρέψει, αν τα καταφέρετε να ασχοληθείτε.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Υδροχόος (21 Ιανουαρίου- 19 Φεβρουαρίου)

Το να μην είστε το επίκεντρο της προσοχής, μπορεί να δουλέψει υπέρ σας, κάποιες φορές υπάρχουν πιο ντελικάτα πράγματα που μπορείτε να δείτε στο περιθώριο, από την πολυπλοκότητα αυτών που πιστεύουν πως είναι το κέντρο του σύμπαντος. Αποδράστε, βρείτε ήσυχα μέρη για να ακούσετε πραγματικά κάποιον να μιλάει.

ζωδια Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου)

Συστάσεις από αδέρφια, φίλους και ίσως συναδέλφους, μπορεί να παίξουν ρόλο στην ερωτική σας ζωή αυτή την εβδομάδα και μπορεί να σας βάλουν σε πολυάσχολες εποχές! Δεν χρειάζεται να πείτε ναι σε όλους, μειώστε τους σε μία λίστα των δέκα περίπου. Πολυάσχολη, όντως.

zodia-astra-tarot