Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο 8-14/07

ilios-ejagwno-poseidwnas

Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο 8-14/07

ζωδια Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)
Οι νεανικοί πλανήτες Ερμής και Αφροδίτη, μετακινούνται στους διασκεδαστικούς ουρανούς και στα ολονύχτια πάρτι. Αυτοί οι δύο είναι φάροι για την ερωτική σας ζωή, τραβήξτε το ταίρι σας.

ζωδια Ταύρος (21 Απριλίου- 21 Μαΐου)
Δεν πρόκειται ποτέ να κάνετε τη διαφορά στην ερωτική σας ζωή, εκτός κι αν αισθάνεστε απόλυτα άνετα με αυτό που είστε, με άλλα λόγια να αγαπάτε τον εαυτό σας, Ταύροι. Τι χρειάζεται να έχει κάποιος για να σας κάνει να αισθάνεστε σαν στο σπίτι σας, Ταύροι; Τώρα θα ανακαλύψετε.

 

ζωδια Δίδυμοι (22 Μαΐου – 21 Ιουνίου)
Είστε καλοί ομιλητές, κάποιοι που μπορείτε να φλερτάρετε με τους καλύτερους, τώρα φανταστείτε να έχετε αυτή την ικανότητα διπλασιασμένη, όχι, ας πούμε τριπλασιασμένη. Είστε σε Ολυμπιακά επίπεδα Δίδυμοι, για την ακρίβεια ο νικητής του χρυσού, αν θα υπήρχε ποτέ κάτι τέτοιο. Χρησιμοποιήστε το.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος (22 Ιουνίου-23 Ιουλίου)
Το τι εκτιμάτε είναι σημαντικό, τον ποιον εκτιμάτε ακόμα περισσότερο. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να οδηγείται από αυτούς που σέβεστε, νιώθοντας πως αναγνωρίζουν το καλό όταν το βλέπουν! Όχι τυφλά ραντεβού, απλά φίλοι που γνωρίζονται με φίλους και ακόμα περισσότερους φίλους.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων (24 Ιουλίου- 23 Αυγούστου)
Τόσο ο Ερμής, φλερτ, όσο και η Αφροδίτη, αγάπη, είναι στο ζώδιο σας σχεδόν ταυτόχρονα αυτή την εβδομάδα Λέοντες, πολύ καλό γεγονός βέβαια. Αλλά πρώτα ίσως πρέπει να τελειώσετε αυτό που αρχίσατε αλλού; Το παρελθόν τέλειωσε, το παρόν είναι δώρο που συνεχίζει να δίνει.

ζωδια Παρθένος (24 Αυγούστου- 23 Σεπτεμβρίου)
Το να μπερδεύετε τον εαυτό σας με το τι είπε ή εννοούσε ένα νέο σας φλερτ, δεν θα σας βοηθήσει, δεν θα σας κάνει να νιώσετε πιο συνδεδεμένοι, δεν θα σας κάνει να νιώσετε πως σας αγαπούν. Λες και δεν το ξέρατε αυτό; Ότι μπορείτε να αλλάξετε, αλλάξτε το, ότι δεν μπορείτε ξεπεράστε το.

ζωδια Ζυγός (24 Σεπτεμβρίου- 23 Οκτωβρίου)
Για πολλούς ο Ερμής και η Αφροδίτη στον ερωτικό τομέα δημιουργούν κάτι μαγικό, για εσάς γεμίζουν τους κήπους με νεραϊδίσια φώτα, στρώνουν τραπέζι για δώδεκα και βάζουν τον Έρωτα ανάμεσα στην λίστα των καλεσμένων για να κάνουν τα πράγματα πιο ενδιαφέροντα. Τυχεροί.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζωδια Σκορπιός (24 Οκτωβρίου- 22 Νοεμβρίου)
Μπορείτε να ασχοληθείτε; Ούτε κι εγώ, όλα έχουν να κάνουν με το να είστε κοινωνικοί, να βγαίνετε, να τεστάρετε τα νερά και να κάνετε τη βουτιά, μόνο και μόνο για να ανακαλύψετε ότι είστε έξω από τα νερά σας. Εναλλακτικά περιμέντε για κάποιον που είναι τόσο προφανής, που δεν χρειάζεται καμία δοκιμή. Προφανώς!

ζωδια Τοξότης (23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου)
Καθώς ο τομέας των ταξιδιών σας, της εκπαίδευσης και του να κάνετε ένα άλμα πίστεως φωτίζονται από την ίδια την Αφροδίτη, είναι προφανές πως είστε στην εμβέλεια μιας αδερφής ψυχής. Είτε γίνουν εραστές, φίλοι ή ταξιδιωτικοί σύντροφοι, είναι άσχετο. Αγάπη σε όλες τις μορφές της.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου- 20 Ιανουαρίου)
Δεν πιστεύετε στην αστρολογία, κλασικοί Αιγόκεροι, πιστεύετε στην σκληρή δουλειά, στο να είστε οι καλύτεροι και στο να αντιμετωπίζετε οτιδήποτε η ζωή πετάει στο δρόμο σας. Οπότε ορίστε, ένας μεγάλος κρυφός έρωτας αποκαλύπτεται, τι κάνετε στη συνέχεια Αιγόκεροι;

ζωδια Υδροχόος (21 Ιανουαρίου- 19 Φεβρουαρίου)
Από τον περασμένο Αύγουστο ο ουρανός των σχέσεων σας ήταν κάπως στην ήσυχη πλευρά, οπότε ορίστε, οι πιο πολυάσχολες εβδομάδες του 2016 ξεκινούν με την Αφροδίτη να μπαίνει την Τρίτη και τον Ερμή την Πέμπτη. Η Αφροδίτη είναι η αγάπη, ο Ερμής τα καυτά ραντεβού. Ξεκουνηθείτε.

ζωδια Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου)
Όταν έχετε αρκετά να συμβαίνουν στη δουλειά, οικογενειακές ανοησίες και γενικά πράγματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν, η ερωτική σας ζωή δεν θα μπορούσε να είναι πιο έξω από το μυαλό σας. Μέχρι που κάποιος περνάει από μπροστά σας, στη δουλειά και την φέρνει ακριβώς μπροστά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia