Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο 9 –15/04

evdomadiaies-242-2314

Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο 9/4 –15/4

ζωδια Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)
Η εορταστική Αφροδίτη στο ζώδιο σας, σας δίνει ευκαιρίες να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, δεν θα ενδιαφέρονται όλοι για κάτι παραπάνω από το φιλικό επίπεδο, αλλά οι πιθανότητες είναι πολλές να είναι αρκετοί αυτοί που θα ήθελαν να σας γνωρίσουν και αλλιώς.

 

 

ζωδια Ταύρος (21 Απριλίου- 21 Μαΐου)
Όταν η ζωή σας πετάει λεμόνια, φτιάχνετε λεμονάδα, τι υπέροχος τρόπος να λέμε ανεχτείτε το και κάντε κάτι δημιουργικό για αυτό. Η Αφροδίτη θέλει δράση αυτή τη βδομάδα, αλλά πρώτα πρέπει να αναγνωρίσετε πως κάτι πρέπει να φύγει και ο Ερμής προτείνει τις παλιές συμπεριφορές ίσως πρώτα; Λαμπεροί και αστραφτεροί νέοι τρόποι!

ζωδια Δίδυμοι (22 Μαΐου – 21 Ιουνίου)
Μια νέα σχέση μπορεί να περνάει ταρακουνήματα καθώς ο Άρης και η Αφροδίτη σας οδηγούν και τους δύο μέσα από το μονοπάτι προς το ζευγάρωμα, σε αμήχανες βραδιές και εξονυχιστικούς ελέγχους. Μόνο αν το επιτρέψετε Δίδυμοι. Λάμψτε πιο πολύ από ποτέ, θα σας λατρέψουν!

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Καρκίνος (22 Ιουνίου-23 Ιουλίου)
Κάποιος μεγαλύτερος, με δικά του μαλλιά και δόντια ακόμα, ή ίσως κάποιος που έχει αυτόν τον αέρα της εξουσίας πάνω του, κάποιος ένστολος ίσως; Ωραία. Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι πως δεν λείπουν οι νέοι έρωτες, είναι δυνατοί και πολύ φανεροί. Η Αφροδίτη και ο Άρης λένε πως κάτι μπορεί να παίζει και στην δουλειά.

ζωδια Λέων (24 Ιουλίου- 23 Αυγούστου)
Όταν είστε σίγουροι για κάποιον θέλετε να κάνετε κίνηση, θέλετε να πείτε ένα γεια και ξέρετε πως θα πάρετε την απάντηση που επιθυμείτε. Τι γίνετε με κάποιον που είναι λίγο πιο επικίνδυνος, που μπορεί να καταλήξει με οποιονδήποτε τρόπο; Πάρτε το ρίσκο στον έρωτα Λιοντάρια.

ζωδια Παρθένος (24 Αυγούστου- 23 Σεπτεμβρίου)
Και τι που κάποιος που ξέρετε, δεν ενθουσιάζετε με τις ερωτικές σας επιλογές, δεν θα κάνει αυτός σχέση με αυτούς που επιλέγετε. Γνώμες φίλων, οικογένειας και οποιουδήποτε άλλου είναι ευπρόσδεκτες, αλλά το να σας λένε τι να κάνετε, ή τι να μην κάνετε, σίγουρα δεν είναι απαραίτητο.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζωδια Ζυγός (24 Σεπτεμβρίου- 23 Οκτωβρίου)
Αυθόρμητη ερωτική ανάφλεξη, μπορεί να συμβεί; Ίσως και να μπορεί αυτή την εβδομάδα Ζυγοί, καθώς ο ερωτικός σας ουρανός είναι καυτός και έτοιμος για δράση, αλλά από τη άλλη έτσι ήταν και την προηγούμενη εβδομάδα, κάνατε τίποτα; Ο Άρης πιέζει την Αφροδίτη σε μια συζήτηση, πιάστε κάποιον και μιλήστε.

ζωδια Σκορπιός (24 Οκτωβρίου- 22 Νοεμβρίου)
Ο Ερμής και η Σελήνη βάζουν τα συναισθήματα σας σε θέση για μεγάλες συζητήσεις, πως είσαι, τι πιστεύεις για …… τέτοιου είδους πράγματα και όλα αυτά από κάποιον που θέλει να σας γνωρίσει καλύτερα. Οπότε εδώ είναι το θέμα, εσείς θέλετε να τον αφήσετε;

ζωδια Τοξότης (23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου)
Το να ψάχνετε για τον έρωτα είναι ανώφελο, έτσι θα σας πουν, πρέπει να έρθει μόνος του σε εσάς. Αλήθεια; Δηλαδή το να βάλετε ένα χεράκι παραπάνω δεν θα φέρει καλά αποτελέσματα; Το να πάτε σε μέρη που λατρεύετε, με ανθρώπους που ξέρουν ανθρώπους, είναι αναποτελεσματικό; Εσείς κάντε μια προσπάθεια.

ζωδια Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου- 20 Ιανουαρίου)
Ένας σκασμός θέματα σε άλλους τομείς της ζωής σας, μπορεί να σας αποσπούν την προσοχή από κάποιον που του αρέσετε, Αιγόκεροι. Σηκώστε το κεφάλι σας και βγάλτε το από τα υπόλοιπα πράγματα και κοιτάξτε ποιος προσπαθεί να σας τραβήξει την προσοχή. Ο Ερμής σας λέει γιου-χου!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Υδροχόος (21 Ιανουαρίου- 19 Φεβρουαρίου)
Πρέπει να ειπωθεί πως καλά κάνετε και είστε άμεσοι και ξεκάθαροι πάνω στο θέμα, αλλά αν δεν δουλεύει; Τότε πρέπει να ειπωθεί όμως και το ότι πρέπει να σκεφτείτε ποιον προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε και να δουλέψετε στο δικό τους στοιχείο και όχι το δικό σας. Αέρας, νερό, φωτιά ή γη; Προσαρμόστε την προσέγγιση σας.

ζωδια Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου)
Αγαπώ τους πανούργους τρόπους σας, λατρεύω την μυστηριώδη σαγήνη σας και θαυμάζω το ήσυχο χαμόγελο που έχετε και μεταφέρει τόσα πολλά, αλλά μήπως προσεγγίζετε πολύ πλάγια κάποιον που σας αρέσει; Αφαιρέστε το πέπλο, αφήστε τους να σας δουν ψαράκια.