Εβδομαδιαιο Ερωτικο Ωροσκοπιο 29/07-4/08

erwtikes-provlepseis-pempti-1-5

Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο 29/07-4/08

ζωδια Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)
Αν πραγματικά δεν έχετε κάποιον στο στόχαστρό σας και δεν έχετε κάνει την κίνησή σας, τότε ίσως η γνώση ότι η Αφροδίτη είναι έξω από την Παρασκευή και ότι θα τσεκάρει νέες δίαιτες και γυμναστήρια πιο κοντά σε εσάς και όχι στο τοπικό ταλέντο, μπορεί να σας βοηθήσει και το ίδιο κάνει και η Νέα Σελήνη την Τρίτη!

ζωδια Ταύρος (21 Απριλίου- 21 Μαΐου)
Καθώς τα πράγματα θερμαίνονται ακόμα στον ουρανό της νέας σας αγάπης, θα κάνετε ότι μπορείτε για να βοηθήσετε τη συμμορία εκεί πάνω που δουλεύει για εσάς; Το μόνο που ζητάνε είναι λίγο περισσότερη προσπάθεια και ίσως μια δεύτερη ματιά σε κάποιον που δεν σας τράβηξε την προσοχή την πρώτη φορά;

 

ζωδια Δίδυμοι (22 Μαΐου – 21 Ιουνίου)
Μασουλάω αυτή τη στιγμή το δρόμο μου μέσα από το κινόα μου και μια κατσαρόλα λάχανο και επιτρέψτε μου να σας πω – φίλοι μου Δίδυμοι – δεν υπάρχει τίποτα σούπερ σε αυτό. Αλλά είναι αυτό που χρειάζομαι, αν όχι αυτό που θέλω. Η ερωτική σας ζωή είναι το αντίθετο: αυτό που θέλετε, όχι αυτό που χρειάζεστε. Δράμα.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος (22 Ιουνίου-23 Ιουλίου)
Ο Άρης βγαίνει από τον ουρανό του νέου σας έρωτα αυτή την εβδομάδα, πείτε του αντίο την Τρίτη και ευχαριστήστε τον για τον θαυμάσιο νέο έρωτα στη ζωή σας; Όχι; Εντάξει τότε, ίσως το φυλάει για τους πιο ηλικιωμένους, σοφότερους και που δουλεύουν στο γραφείο ή στο χώρο εργασίας σας;

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων (24 Ιουλίου- 23 Αυγούστου)
Λέτε αντίο στην Αφροδίτη την Παρασκευή, εκείνη φεύγει για να κάνει κάποια ζημιά στην τσέπη σας, αλλά πριν φύγει κάντε την κίνησή σας, αν έχετε κάποιον για να κάνετε την κίνησή σας. Αν όχι, μην πανικοβληθείτε, ο Άρης είναι έτοιμος να διορίσει ένα νέο φλερτ.

ζωδια Παρθένος (24 Αυγούστου- 23 Σεπτεμβρίου)
Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σας από την Παρασκευή. Οπότε ναι, αυτό θα υφίσταται για την επόμενη εβδομάδα, αλλά πραγματικά Παρθένοι, μπορείτε να κάνετε την κίνησή σας οποιαδήποτε στιγμή θέλετε, είναι απλά πως μερικές φορές ο αστρολογικός καιρός είναι καλύτερος από άλλες και αυτός είναι την επόμενη εβδομάδα. Χαλαρώστε.

ζωδια Ζυγός (24 Σεπτεμβρίου- 23 Οκτωβρίου)
Πρόσφατες καθυστερήσεις σε πρώτα ραντεβού, ίσως κάποιο κοινωνικό μαζί με φίλους, δεν έχει να κάνει με την έλλειψη σχεδιασμού από την πλευρά σας ή κάποιου άλλου. Είναι το σύμπαν που συνωμοτεί για να σας φέρει στο σωστό μέρος ώστε ο Έρως να χτυπήσει. Καλό, χρησιμοποιήστε αυτή τη δικαιολογία την επόμενη φορά που θα αργήσετε.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Σκορπιός (24 Οκτωβρίου- 22 Νοεμβρίου)
Πρόκειται στα σοβαρά να αφήσετε κάποιον να σας ξεφύγει επειδή είστε πολύ ντροπαλοί για να μιλήσετε; Ελάτε Σκορπιοί, τικ-τακ, δεν είναι ότι είναι ντροπαλοί απέναντι σας όταν σας δείχνουν ότι είναι ανοικτοί για καφέ και ίσως και μια τηγανίτα επίσης!;

ζωδια Τοξότης (23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου)
Ένα άλογο μπαίνει σε ένα μπαρ, ναι ξέρω ότι το έχετε ακούσει, αλλά κάντε σαν να μην το έχετε, κάντε μου τη χάρη όπως ακριβώς θα κάνετε και σε κάποιον που σας αρέσει αλλά δεν θέλετε να ξεκινήσετε δείχνοντας τόσο έξυπνοι και ξερόλες. Αυτός είναι ο λόγος που κάποιος δείχνει τόσο ξενερωμένος.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου- 20 Ιανουαρίου)
Έχετε σπανάκι στα δόντια σας; Μήπως σας έπεσε λίγο τυρί ή πίκλα και έχετε αυτή την περίεργη μυρωδιά; Μην είστε τόσο παρανοϊκοί Αιγόκεροι, οι πλανήτες πιέζουν τους μη ελπίζοντες μακριά, για να κάνουν χώρο για τις πραγματικές ευκαιρίες. Δεν είστε εσείς, είναι αυτοί. Μπόνους.

ζωδια Υδροχόος (21 Ιανουαρίου- 19 Φεβρουαρίου)
Δεν μπορεί να είστε σοβαροί; Είστε ακόμα μόνοι, με ούτε καν την παραμικρή αχτίδα ελπίδας; Δεν είναι το τέλος του κόσμου, το καταλαβαίνετε αυτό, αλλά θα ήταν ωραίο και καθώς οι πλανήτες μετακινούνται, το ωραίο έρχεται με τίποτα παραπάνω από γλυκύτητα και φως. Το ωραίο έρχεται μέσα σε ένα σκληρό κέλυφος που μόνο εσείς μπορείτε να σπάσετε. Τρελαμένοι.

ζωδια Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου)
Φτάνει κάποια παρέα για τον Δία, καθώς ο Ερμής, ο πλανήτης των σχέσεων για εσάς και η Αφροδίτη μπαίνουν στον ερωτικό σας ουρανό: Γιούχου! Γιούχου πράγματι Ιχθύες, αλλά πρώτα σκεφτείτε με ποιον, καθώς είναι πιθανό να βρεθείτε αντιμέτωποι με κάμποσες επιλογές. Τυχεροί.